2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
yavrııı koy ben burdayım[/QUOTE

$nilnil 034.jpg $nilnil 033.jpg $nilnil 031.jpg $nilnil 030.jpg $nilnil 029.jpg

bende sizlerle aynı ay içinde evleniyorum yalnız benimki daha gelinlik bakmaya hiç yanaşmıyor.sezon açılacak en azından beğenelim fiyatta anlaşalım diyorum acele etme diyor.ben şimdi acele mi ediyorum? :44:

bende sizlerle aynı ay içinde evleniyorum yalnız benimki daha gelinlik bakmaya hiç yanaşmıyor.sezon açılacak en azından beğenelim fiyatta anlaşalım diyorum acele etme diyor.ben şimdi acele mi ediyorum? :44:

bu erkekler hep aynı heralde benimkide ilkten öyle dedı erke kılo alıp verırsın ddım kı marttan sonra pahalıya almak istiyosan sen bılırsın ben senı dusundugum ıcın subatta halldelım dedım sonra dank ettı :D ikna yollarını dene

bu erkekler hep aynı heralde benimkide ilkten öyle dedı erke kılo alıp verırsın ddım kı marttan sonra pahalıya almak istiyosan sen bılırsın ben senı dusundugum ıcın subatta halldelım dedım sonra dank ettı :D ikna yollarını dene

yok cnm benimki anlamıyor ben söyledikçe acele ediyosun diyip kızıyo.şu nişanı çıkaralım ondan sonra bakcaz artık ben söyledim kazık yerse de kendisi yiycek yapcak bişi yok

yok cnm benimki anlamıyor ben söyledikçe acele ediyosun diyip kızıyo.şu nişanı çıkaralım ondan sonra bakcaz artık ben söyledim kazık yerse de kendisi yiycek yapcak bişi yok

boşver o zman sen söylemıssın gerısını kendı dusunsun sende bu arada model falan bakarsın işte en azından fazla gezınmessınz

selam kizlar hersey nasil gidioo? bende birsey yok henuz tatil plani ile ugrasiyorum balayina ne yapsak diye turkiyede biryere mi gitsek yurt disinda mi cunku ben dugunden tam 15 gun sonra amerikaya geri donucem ne nasil olucak bilemiyorum .. buarada halada bigelinlgiim bile yok!!!!! dugun icin yemek secimi yapmayada calsisiyorum kirmizi et sectim umarim ii birsecimdir!!!

bu arada kinadane olur nasil olur? ne giyilirr? ne icilir benim kayinvalidem ben yaparim gelinime oyle kinasiz olmaz demis ama ben ne oldugunu bile bilmiyorum resmen..?
bana yardim edin lutfenn!!!!

Kızlar haftasonu evlilik fuarındaydık çok güzel ve pahalıydı,bedava fotoğraflar çektirdik ,harikaydı,ordan istinye parka gittik aşkıcımla,sürekli kaybolup durduk,:1:ve en son bana çiçek aldı :93:,pazar günüde annelerimizi eyvah eyvah a götürdük iskender yedik,güzel bir gündü,:78:

ben giyinme odasına birde oturma odasına,şimdi perdecilerin hazır dikip kutuya attığı perde ve güneşliklerden aldım çok güzel bence,çok paralar vermeye gerek yok,en önemlisi yatak odası ve salon,
benim aldığım güneşlikler 14 lira perdelerde 30 lira hemde gayet kaliteli tavsiye ederim:21:

Back