- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.461
iyiki varsın ozaman
cmt die kimse yok sanırım
naber cnm düğün nezaman
düğün olmayacakk ..nikahımız 4 haziran saat 17:30 da yani 18 hafta sonra:))) nikahtan sonrada arkadaşlarla bi yerlere gidelim dedik,sen ne durumdasın pekiii
benimde 11 haziranda düğünüm nikahımda düğün yerimde akşam 9da kıyılacak:):)
bugün gelinliğimide aldım 24 şubattada teslim edicekler heycan bastı valla
benimkinide teslim edeceklerdi ,biraz ısrar ettim almadım,sonra kilo falan verirsek olmaz,mayısta alıcam ben ,son provayı bir kez daha orda yapıcam bence sende teklif et.sonra mağdur olma:26:
bende söyledim ama tutamadılar düğünden 1 hafta önce yeniden götürücem
kırışıklına benim kilo alıp vermeme bakıcaklar sorun yok benim gelinliği saklamak için yerim var bir hafta kala götürdümmü hallederler
hıııı iyi, ozaman ,bende alabilirdim aslında ,yeni eve koyabilirdim ama sonra bir daha götürmek zor olabilirdi..bu arada gelinlik ütülenirmi ütületicekmiyiz,nerden aklıma geldiyse
evin nasıl oldu,eşyalar falan kiramı olacak kendi evinizmi,benim sadece halılarla avizeler kaldı bide ıvır zıvır
iyi hadi hayırslısı bende şu evlilik takviminden yapmaya çalışıyorumda,seçemedim:)
nikahıma kadar yapabilsem bari:))
benim gelinliğime sanırım ütü yapılmaz :):) etek kısmı kırış kuruş zatenama ütülenen illaki vardır die düşünüyorum ben
buharda bekletmek değişik bir fikir bu arada benim imzam oldumuki yaa
sen burdamısın kıs hala
uyumadınmı hiç
diyene bak ,uyandım hemen buna sardım yine,,, neden olmadı anlamadım,hepsini denedim,şimdi bir daha denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?