2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
düğün olmayacakk ..nikahımız 4 haziran saat 17:30 da yani 18 hafta sonra:))) nikahtan sonrada arkadaşlarla bi yerlere gidelim dedik,sen ne durumdasın pekiii:31:

benimde 11 haziranda düğünüm nikahımda düğün yerimde akşam 9da kıyılacak:):)
bugün gelinliğimide aldım 24 şubattada teslim edicekler heycan bastı valla:D:D

benimde 11 haziranda düğünüm nikahımda düğün yerimde akşam 9da kıyılacak:):)
bugün gelinliğimide aldım 24 şubattada teslim edicekler heycan bastı valla:D:D

benimkinide teslim edeceklerdi ,biraz ısrar ettim almadım,sonra kilo falan verirsek olmaz,mayısta alıcam ben ,son provayı bir kez daha orda yapıcam bence sende teklif et.sonra mağdur olma:26:

benimkinide teslim edeceklerdi ,biraz ısrar ettim almadım,sonra kilo falan verirsek olmaz,mayısta alıcam ben ,son provayı bir kez daha orda yapıcam bence sende teklif et.sonra mağdur olma:26:

bende söyledim ama tutamadılar düğünden 1 hafta önce yeniden götürücem
kırışıklına benim kilo alıp vermeme bakıcaklar sorun yok benim gelinliği saklamak için yerim var bir hafta kala götürdümmü hallederler

bende söyledim ama tutamadılar düğünden 1 hafta önce yeniden götürücem
kırışıklına benim kilo alıp vermeme bakıcaklar sorun yok benim gelinliği saklamak için yerim var bir hafta kala götürdümmü hallederler

hıııı iyi, ozaman ,bende alabilirdim aslında ,yeni eve koyabilirdim ama sonra bir daha götürmek zor olabilirdi..bu arada gelinlik ütülenirmi ütületicekmiyiz,nerden aklıma geldiyse

hıııı iyi, ozaman ,bende alabilirdim aslında ,yeni eve koyabilirdim ama sonra bir daha götürmek zor olabilirdi..bu arada gelinlik ütülenirmi ütületicekmiyiz,nerden aklıma geldiyse

benim gelinliğime sanırım ütü yapılmaz :):) etek kısmı kırış kuruş zaten:D:D ama ütülenen illaki vardır die düşünüyorum ben

evin nasıl oldu,eşyalar falan kiramı olacak kendi evinizmi,benim sadece halılarla avizeler kaldı bide ıvır zıvır

evimiz kira olucak canım herşeim hazır benimde ıvır zıvır ufak tefek şeyler kaldı işte
nisanda evi tutucas hayırlısıyla.
tuttuğumuz evide satın alıcas sonra kısmetse

benim gelinliğime sanırım ütü yapılmaz :):) etek kısmı kırış kuruş zaten:D:D ama ütülenen illaki vardır die düşünüyorum ben

canim benim utu konusunu bilemiyorum ama bende burdan getirecegim ve de bavulda kirisacagi icin kadin bana banyonun sicak suyunu ac kapinin arkasina as ve kapisini kapat banyomun orda buharda beklesin bi 45 dk demisti ama bilemiyorum belkide kumasina gore degisiyordur,..

Back