2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
haziran 3/4 benm canım.gelinliğim ve mobilyalarım hazır.ceyizdende ufak tefek bikaç seyim var eksik olarak.senin ne zaman düğün?hazırlıklar nasıl?

ben burda oldugum icin iste biz agustosatan beri beraber yasiyoruz herseyimzi hazir dugunde haziran 26 turkiyede olucak tek iste gelinlik tul taki yok bende geri kalan suzgec tencere o bu su istemedigin kadar ki uzuluyorum evim cok doldu iki biz iki kisi 3 odali ev aldim gecicek yer kalmadi resmen cok doldurma bi cesit olsun evne gecince alirsin cunku ben dedim olsun o da bu su da iki ser ucer aldim simdi kullan,iyrum bile bide birsuru hediye gelio :) o guzel bak ama kotu yani rengi tutmuoo :) onada set yapiim diosun o yuzden cok kalabalik oldu ev :)

ben burda oldugum icin iste biz agustosatan beri beraber yasiyoruz herseyimzi hazir dugunde haziran 26 turkiyede olucak tek iste gelinlik tul taki yok bende geri kalan suzgec tencere o bu su istemedigin kadar ki uzuluyorum evim cok doldu iki biz iki kisi 3 odali ev aldim gecicek yer kalmadi resmen cok doldurma bi cesit olsun evne gecince alirsin cunku ben dedim olsun o da bu su da iki ser ucer aldim simdi kullan,iyrum bile bide birsuru hediye gelio :) o guzel bak ama kotu yani rengi tutmuoo :) onada set yapiim diosun o yuzden cok kalabalik oldu ev :)

yok yok ben cok esyayı sevmem evde o yüzden kullanacağım kadar alıyorum herseyi.o zaman senin herseyin bitmiş nerdeyse.zaten berabersinizde stres yapmanı gerektirecek bişi kalmamış senin...canım yarın devam edelim mi cok uykum geldi benim.ii geceler diliyorum sanaa...

tamam gulum uyu sen bende dus falan kendimi geleyim biraz okul is mahvoldu ki esimde gelir lgi bekler:) evet ya tek strest dugunde sandalye rengi ve pasta hangisiolsun :)

oleyyy yaşaşsın çok güzel bir konu,,,
merhaba kızlar ,ben 4 haziran 17:30 da evleneceğim inşallah:16: nikah yapıcaz sonra herkesin kendi yediğini içtiğini ödemesi şartıyla eğleneceye gidicez:1: sonra pazartesi günü alanya ptel granadada 9 günlük bir balayı yapacağız:46:
hazırlıklarımsa şu şekilde,gelinliğimi aysiradan aldım 1450 ye ,mayısta son provam var ,o iş bitti,gelinlik ayakkabım iç çamaşırım hepsi tamam.sadece beğeneceğim saç modeline göre taç yada çiçek alacağım.gelinlikçiden.duvağım iki kat çünkü yüzümüde örtmek istiyorum evden çıkarken ve nikahta...:17:
evimizde hazır sadece avize halı birde ıvır zıvırlar kaldı,banyo paspası süsler askılar dolap içi örtüler falan,dolap içi örtülerimide diktiriyorum şubatta alacağım,kapitoneden yaptırıyorum,iki katlı olarak mutfaktakilerle renginide ayrı yaptıryorumki yıkanırken karışmasın:31:damatlığı almadık henüz ,kuaförede karar verdim saç makyaj 250 pakete girmek istemedim ağdayı falan kendi bildiğim yerde yaptırıcam hemde daha ucuz oluyor.
işte benim hazırlıklar böyle resimde koyarım arada ..öpğyorum hepinizi:13:

bi sürü şey yazılmış neye ne cevap vercemi unuttum yaa :1: aysirayla ilgili bişi söylemek istiyorum.1450'ye aysiradan gelinlik mi aldınız çok iyi bi fiyat çünkü.istanbulda moda evi diyen biri vardı.ona da zeytinburnu çağteks moda ve gelinlik evini tavsiye ederim

Back