- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi Queen of the North
- #1.481
cevap yazdım niye çıkmadıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burda oldugum icin iste biz agustosatan beri beraber yasiyoruz herseyimzi hazir dugunde haziran 26 turkiyede olucak tek iste gelinlik tul taki yok bende geri kalan suzgec tencere o bu su istemedigin kadar ki uzuluyorum evim cok doldu iki biz iki kisi 3 odali ev aldim gecicek yer kalmadi resmen cok doldurma bi cesit olsun evne gecince alirsin cunku ben dedim olsun o da bu su da iki ser ucer aldim simdi kullan,iyrum bile bide birsuru hediye gelio :) o guzel bak ama kotu yani rengi tutmuoo :) onada set yapiim diosun o yuzden cok kalabalik oldu ev :)
D kahvaltı ve keif yapıyordum bende bi bakınayım dedim
uğraşma yaw kafayı yicen şimdi gökçeyi bekle o yaptırır sana
ben geldimmm hu huuuuuuuuuu
hoşgeldin bebişim nbrsn? ya bu arada benim düğün takvimi yapmama gerek bile yok senin takvime bakıp sayıyorum
aman ne olsun şekerim bugun eve baktı nişanlım üzerimden bi yük kalktı sanki.vay kopyacı seniii beim takvimime bakıyon demek sen ne yapıyosun nasıl geçiyo günlerin.
bol bol oturuyorum düğün öncesi
bende aynen senin yaptığından yapıyorum neyse canım ben çıkıyorum.hadi iyi akşamlar sana görüşürüz şekerim :79::79:
herkese iyi akşamlar kızzzlar
iyi akşamlar şekerim hoşgeldin
hoş bulduk şekerim
herkez bi bakıp çıkıyo muhabbetler ya gece yarısı oluyor ya da hiç olmuyor.kim bilir napıyo bu hain gelinler ben bişi sorcam balayına ne zaman gidilir? düğünden çıktıktan sonra gelinlik çıkarılıp gidilir mi yoksa bi gece evde kalınır ertesi gün mü gidilir?
sana bağlı ne zaman istersen öyle belli birşeyi yok ben düğün ertesi öğleen sonra gidicem yani pazar sabahı düğünün gündüz olup biterse gece yola çıkabılırsın ama biraz yorar
yani düğünden çıkıp gitsen abest olmaz ???
abest olmaz da düğün bitcek haldır haldır eve gelcen esya toplıcan cıkcan gitcen zor degıl mı senın için