2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

tatlim ya varmi onlarin websitesi bende bi baksam begendigin modellere ben burda dolar bazli odeyecegim ve inanin cok pahali hatta tac duvak ayri gelicek ki bi tac icin 160$ dediler bilemiyorum trde ne kadar o yuzden belkide duvak ve cicek koley isini ordan baksam ii olucak

ben aysiradan iki ay önce aldım sezon girdiğinde nerdeyse 2 katı artıyor,çoktaq uyguna aldım ,2500 ü gözden çıkarmıştım oysaki,bence alcak olanlar şimdiden aslın ucuza bulabilirler

canım benim hepsi çk güzel tv üniteside çok şık duruyor.iyi günlerde kullan inşallah.hepsi tamamlandığında tekrar çekersin bakarız yine.ayyy heycanlandım ya bide ben alsaydım eşyalarımı

seninle aynı günde evleniyoruz senin hazırlıkların ne alemdeydi? neler aldın mesela ev tutuldu mu eşyan alındı mı salonun tutuldu mu? beni sorma çünkü hiçbiri yapılmadı

seninle aynı günde evleniyoruz senin hazırlıkların ne alemdeydi? neler aldın mesela ev tutuldu mu eşyan alındı mı salonun tutuldu mu? beni sorma çünkü hiçbiri yapılmadı

pelincim bizim ev tutulmadı ama bi ev var yarın ona bakmaya gidecek nişanlım bakalım olursa yarın ev tutulmuş olacak onun dışında eşyalardan beyaz eşyaları faln aldım benim çeyizliklerim falan bitti sayılır çok ufak eksikler var onlarda önemli değil.yatak odamıda almadım henüz onuda ev tutuldıktan sonra ankara gidip alıcam gelinlik falan henüz belli değil benim nişanlım ankarada bende oraya giidcem inşallah o yuzden nişnalımın gelmesini bekliyorum nisan gibi gelinlik falan ayarlanacak.hakkımızdan hayırlısı inşallah olur hepsi sende bi başladın mı hepsini hallerdersin merak etme.

öyle olcak şimdi oturuyoruz.ev bir ay kala tutulcak eşyalar da bir ay kala alınır.çeyizleri de 2 ay sonra hepsini tek bi yerden alıcaz.sıfırım yani şuan.radyolog herşeyini aldı ya diyom acaba bi ben mi varım hiçbişi yapmayan ama sende eşyalarını almamışsın sevindirik oldum şimdi

işte bu tam belli oluyormu bilmiyorum 2009 model olduğu için kaldırmışlar sanırım siteden,çok güzel parlıyor gelinlik,,, eteklerindede pulları varr,buna seçeceğim saça göre taç yada çiçek takacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…