- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.441
bi sürü şey yazılmış neye ne cevap vercemi unuttum yaaaysirayla ilgili bişi söylemek istiyorum.1450'ye aysiradan gelinlik mi aldınız çok iyi bi fiyat çünkü.istanbulda moda evi diyen biri vardı.ona da zeytinburnu çağteks moda ve gelinlik evini tavsiye ederim
kullandigim renkleride soyliyim tv unitesi anadolu ceviz=parlak beyaz
yatak odasi bambu=parlak beyaz orta gobekte fume cicekli cam
portmanto akcaagac=cagla yesili
iyi günlerde kullan şekerim
canım benim hepsi çk güzel tv üniteside çok şık duruyor.iyi günlerde kullan inşallah.hepsi tamamlandığında tekrar çekersin bakarız yine.ayyy heycanlandım ya bide ben alsaydım eşyalarımıteşekkür ederim cnm
canım benim hepsi çk güzel tv üniteside çok şık duruyor.iyi günlerde kullan inşallah.hepsi tamamlandığında tekrar çekersin bakarız yine.ayyy heycanlandım ya bide ben alsaydım eşyalarımı
seninle aynı günde evleniyoruz senin hazırlıkların ne alemdeydi? neler aldın mesela ev tutuldu mu eşyan alındı mı salonun tutuldu mu? beni sorma çünkü hiçbiri yapılmadı
pelincim bizim ev tutulmadı ama bi ev var yarın ona bakmaya gidecek nişanlım bakalım olursa yarın ev tutulmuş olacak onun dışında eşyalardan beyaz eşyaları faln aldım benim çeyizliklerim falan bitti sayılır çok ufak eksikler var onlarda önemli değil.yatak odamıda almadım henüz onuda ev tutuldıktan sonra ankara gidip alıcam gelinlik falan henüz belli değil benim nişanlım ankarada bende oraya giidcem inşallah o yuzden nişnalımın gelmesini bekliyorum nisan gibi gelinlik falan ayarlanacak.hakkımızdan hayırlısı inşallah olur hepsi sende bi başladın mı hepsini hallerdersin merak etme.
ayy bayildim cok siiik seyler var hangisini aldin sen ttalim?
iyi akşamlar kızlarrr
yine kimse yok sanırım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?