- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.381
tasarımlar çok iyi ben tüm siteyi dolaştım ama dikim istemediğim için kafamı da karıştırmak istemiyorum bunlarla. :44:
ay ben nie moda giremedım hala gelinlik konusunda bu kadar esneklık olurmu ya
hoş geldin geç geldin bugun ya :
arkadaşımdayım da ordan katılıorum aranıza..:)naber?uyuyabildinmi benden sonra?
merhaba bebişim hoşgeldin
hoşbuldum tatlım naberrr
yokya döndüm durdum 8 e kadar ama dınlendım dıyebılırım yine gece bi araa soguk oldu ısıtıcıyı aactım acıncada bişiy olur dıye yine uyuyamadımyarın yine ordayım bak muhabbet bizi beklıyo
ayıpsın bebğim muhabbetleri toplayalım bu aksamdan
normali o zaten.benim iki tane ablam evlendi ikisininki de yanlış hatırlamıyosam gelinlik bakmaya 2 ay kala başladılar zaten moda evleri de ideal zamanı iki ay olarak belirtirler öncesi erken sadece bakarlar problemliysen kaçırmamak için erkenden kakalarlar
yok canım öyle zor begenen bi tip degılm ne istedıgımıde biliyorum o yuzden rahatım heralde ne bilim anlamadım
bende konu çok yeterki bi konusmaya başlıyım ama gece gece zevklı oluyomuş muhabbet
en iyisi rahatlık zaten kendini strese soktukça hem aksilik olur hemde ilerde beğenmeyeceğin bişiyi almış olursun.gece burda mısınız yavrular hayırdır
olmazmı tatlım bosuna oturmuoz biz kübraylabenim simdi cıkmam lazım sonra girerim burda olursan görüşürz.gerci sen erkencisindir bu aksam öpüorum kocamaaan
yok yok yarın ben nbtcıyım yine dunde sabah 4 e kadar konustuk msnde yarın yıne konusalım dyoruz uyumazsan gel sende
ben geldiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?