- Konu Sahibi Queen of the North
- #1.341
iyi akşamlarrrrrrrrrrr![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlarrrrrrrrrrr![]()
iyi akşamlar şekerim.senin düğün ne zamandı? biz tarih belirledikte aynı gün kiminle düğünüm var acaba? 19 haziranda kimin düğünü var?![]()
jelibon ve gecikmeliyim in düğünü var 19 haziranda
sen benden öncesin dimi şekerim? kaçıydı senin? bu arada geçen yazamadım vaktim yoktu ama evle aranı düzelttin dimi?
evet canım benm 3/4 haziran...cok sükür iyiyizhayırlısı olsun senin içinde sekerim
iyi olmanıza sevindim.teşekkür ederim saol cnm salon tutulmadı ama tarih kesinleşti en azındanen sonlara ben kaldım yine yaws herkez benden önce gidiyo.evlenen bikaç hafta buraya da uğramaz beni yalnız bırakırsınız burda
![]()
iyi olmanıza sevindim.teşekkür ederim saol cnm salon tutulmadı ama tarih kesinleşti en azındanen sonlara ben kaldım yine yaws herkez benden önce gidiyo.evlenen bikaç hafta buraya da uğramaz beni yalnız bırakırsınız burda
![]()
yok yaaa haziranın baslarında cok yok diye biliyorum bak seninle aynı gece 3 kişi zaten
![]()
pelincim şu takviminide değiş artık ilk ben tebrik edicem zaten unuttum sanma![]()
esas ben yalnız kalcaamm![]()
bu defa güsel olmus baaaakbuyuk buyuk
kız sen kime diyon olmuş olmuş falan diye ne olmuş anacım :44:
atheyeye takvım yaptıkta ona dedım olmus olmus diye![]()
okeyto bebişim kız bu arada biliyo musun benim sözlüm hem polis hem doktor hem mühendis![]()