- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Queen of the North
- #1.361
uçak seferlerini araştırıyorum çıldırıcam onur air hala açmadı bide o açsa sefer karar verip alıcaz ![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uçak seferlerini araştırıyorum çıldırıcam onur air hala açmadı bide o açsa sefer karar verip alıcaz![]()
uçak seferlerini araştırıyorum çıldırıcam onur air hala açmadı bide o açsa sefer karar verip alıcaz![]()
baska bi firmaya baksana onur air şartmıki nere gidiyosnz
hangi oteldi senin konyaaltı tarafında mıydı lara tarafında mı?
hayır şart değil ama baktım tabik.
thy gidiş dönüş 460 TL. AHL
pegasus 275 TL
sunexpres ise 299 TL
ve bi tek THY bize yakın olan. onur air bulabilirsek uyguna ondan alırız diye bekliyorum açılmasını
ben thy antalyaya 59 da bılet almıstım
kemer canım fantasia deluxe otel![]()
sen nereye gel tabi bekleriz.
ne zaman aldın canım 59 TLbide zaten biletler 59 yada 69 ama vergi falan derlen çok artıyr
bizim balayına gidip gidemeyeceğimiz belli değil daha.maddi açıdan kendimizi ayarlarsak gidicez ama Antalyada olmayız napiim burda![]()
sen nereye gel tabi bekleriz.
ne zaman aldın canım 59 TLbide zaten biletler 59 yada 69 ama vergi falan derlen çok artıyr
1-2 hafta oluyo alan vergısı hersey dahıl 59 tl gidiş dönüş aman otele o kadar para ödüyosun 3ün 5 in hesabınımı yapıyon hemen hemen aynı gibi zaten
bakalım bekliyoruz bizde. bi tanesi kafamıza yatınca halledicez![]()
hemen satılıyo bbiz 1 gün yüzünden 29 tllik bıletı kacırdık alan vergısı ıcınde hemde![]()
sanirim ben ne istedigimi bilemiyourm off ya neyi secicem ben simdi.. secenek cok olunca zor oluo sanirim
Prestyn - by Maggie Sottero
Lizette Royale - by Maggie Sottero
Helena - by Maggie Sottero
Isadora Marie - by Maggie Sottero
bu son ikisi esimin istedikleri..
Virginia - by Maggie Sottero
Essense of Australia
ne zamanlar bakmam lazım. şuanda öyle bişey yok çünkü![]()
sanirim ben ne istedigimi bilemiyourm off ya neyi secicem ben simdi.. secenek cok olunca zor oluo sanirim
Prestyn - by Maggie Sottero
Lizette Royale - by Maggie Sottero
Helena - by Maggie Sottero
Isadora Marie - by Maggie Sottero
bu son ikisi esimin istedikleri..
Virginia - by Maggie Sottero
Essense of Australia
bunlar süper şeyler 1-3-5 i beğendim ben 1. model malum straplez ama farklı ve şık olsun dersen kesinlikle 3 numara cok hoş ve deısık bayıldım yaaa hepsine