2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
bizimde düğünümüz 18 haziranda. ben bu konularda hem kararsız hemde sabırsız biri olduğum için şimdiden mobilya, halı, beyaz eşya araştırmaya hatta almaya başladık. Artık rüyalarımda bile gelinlik seçiyor ev bakıyorum :))) bu hallerime ben bile şaşırıyorum :))

bizimde düğünümüz 18 haziranda. ben bu konularda hem kararsız hemde sabırsız biri olduğum için şimdiden mobilya, halı, beyaz eşya araştırmaya hatta almaya başladık. Artık rüyalarımda bile gelinlik seçiyor ev bakıyorum :))) bu hallerime ben bile şaşırıyorum :))

hayırlısı olsun canım biz salon tutmadık nikah içinde gün almadık ama dün akşam telefonda 18 haziran diye konuştuk sanırım aynı gün evleniyoruz :1: bende sabırsızımdır ama biz hiçbişi almadık.

şükürler olsun hazırlıklar bitti işleri yoluna koyduk gelınlık damatlık davetıyemız kaldı darısı hazırlıklarını tamamlayamaya calısan arkadaşlara bir ohhh cektım ya bugun

ooo hayatım sen hallettin herşeyi maşallah biz oturuyoz hala.canım kadrolar hiç iy değil kurumlar istediğimiz gibi değil moralim bozuk yani.tercih yapıcaz ama gelmiyecek gibi şimdilik.:85::85::85:

Back