2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
naptın canım ne kadara mal oldu toplamda bide neler lazım :1:

geçen perşembe hallettik biz nikah memurluna gittik farklı semtlerde oturdumuz için birimizin nikah memurluna başvurduk düğün yerimizde ne nişanlımın semtinde nede benim
neyse gidip başvuru yaptık bizi sağlık başkanlığına gönderdiler kan testi verdik 2 gün sonra kan sonuçlarımız çıktı doktora onaylatıp nikah memurluna götürdük işlemlerimizi yaptı 6 tane foto verdik
sonra bize enlenme izin belgesi verdi farklı bi semtte düğünümüz olucağı için bu izin belgesi 20 tl
neyse düğün yapıcağımız semtin nikah memurluna gelip izin belgesini verdik tarihimizi yazdı akşam saat 9a da nikahımızı yazdı nikah memuru için 150 tl ödedik orda birde evlenme cüzdanı parasıda 60 tl ödedik toplamda 230 a mal oldu

düğününüz senin yada nişanlının oturduğu semtte değilse ilgili belediye evlenme izin belgesi veriyor o belgeyide evleneceğiniz semtteki nikah memurluna veriyosunuz biraz yorucu
buarada gününüzü biran önce almanızı tavsiye ederim 11 haziran ful dolmuş ki biz nikah memurunu düğün yerimize çağırcağımız halde....elinizi çabuk tutun bence

bizim gün belli 5 haziran.,
ama anlamadığım neden 2 iş oluyor 1 günde de halledenler var.
bide bizimde öyle birimiz gaziosmanpaşa diğerimiz beyoğlu düğünde beşiktaşta.
bz gopa başvuru yapıcaz onlar sevk edecek öyle demişlerdi.
bide neden saati onlar belirliyor :21:

bizim gün belli 5 haziran.,
ama anlamadığım neden 2 iş oluyor 1 günde de halledenler var.
bide bizimde öyle birimiz gaziosmanpaşa diğerimiz beyoğlu düğünde beşiktaşta.
bz gopa başvuru yapıcaz onlar sevk edecek öyle demişlerdi.
bide neden saati onlar belirliyor :21:

2 iş gübü oldu kan testlerini bekledik hemen vermediler bize
izin belgesi vericekleri sizede oranın ücreti ne kadar bilmiyorum ama bizden 20 tl alındı
saatide bütün saatler dolmuş son nikah saati 8,10du bizede 9u yazdılar canım bu arada ben heycandan soyadımıda kullanıcağımı söylemeyi unuttum:) soy adım silincek şimdi yaw

canlarım.. ben yatıyorum artık.. hepinise iyi uykular... rüyanısda da enişte beyleri görün inşallah... öptüm herkesi çok çok...:71:

2 iş gübü oldu kan testlerini bekledik hemen vermediler bize
izin belgesi vericekleri sizede oranın ücreti ne kadar bilmiyorum ama bizden 20 tl alındı
saatide bütün saatler dolmuş son nikah saati 8,10du bizede 9u yazdılar canım bu arada ben heycandan soyadımıda kullanıcağımı söylemeyi unuttum:) soy adım silincek şimdi yaw

:84::84::84: neuyse bakalım biz neler ypıcaz,
bende istiyorum soyadımı ama duruma göre bakıcaz :1:

:84::84::84: neuyse bakalım biz neler ypıcaz,
bende istiyorum soyadımı ama duruma göre bakıcaz :1:

benm 2adım 1de soy adım var una ramen hala kendi soyadımda olsun istiyodum düşünsene 2adım 2 soyadım olcaktı
bi devlet dairesine gitsem hiçbiyere sığdıramıcaktım heralde:):) bi yandan iyi oldu galiba:D:D:D

Back