- Konu Sahibi Queen of the North
-
:) eveet öyleyim çocukların arasında kayboluyorum gibi:)) veliler siz öğretmen misiniz diye tereddütle baktılar bana ilk de alıştılar sonradan:) nişanlım şu anda muğlada uzaklarda benden( senin nişanlın nerelerde peki???
benim nişanlımla cok yakınız 20 dak mesafe var aramızda
ayy ne güzel yaaa:)) şimdi çok özlüyorum ben de okul çıkışı istediğimiz zaman buluşup görüşebildiğimiz günleri... gerçi nişanlanınca falan ailelerden izin almaya çalışılıyor ya o zamanda da pek görüşülmüyor sanki yaa
valla biz su an daha rahatız aileler bildiği için zaten bu aralar hep telaş içindeyiz.ama önceden ben izin almaya çalışırdım şimdi nişanlım
:)) dimi:)) biz allem eder kullem eder alırdık izini şimdi onlar izin almaya çalışırken ter döküyorlar resmen yaa:)) en azından benimki öle:))
ay aynen ama bana daha zor izin veriliyodu nişanlım daha kolayyada o izin almasını biliyo
ne güzel herşey şükür yaaa ama insanı arada bir gerginlik basıyor sanki:)) zor işlermiş bunlar bide ben hala kayınvalideme alışamadım varya iyi bir kadın anlayışlı da falan ama beni tedirgin ediyor hep yaa:) daha evlenmeden kaynana korkusu sardı beni
kız bari sen yapma kayınvalidene uzaksın...davranıslarından bişi mi gördün de tedirgin oldun?benimde korkulu rüyamdı nişanlanmadan önce ama simdi aramz tam istediğim gibi nişanlanalı 6 ay oldu ama 6 kere görüşmüsüzdür ancak çalışıyo o pek zamanı yok arada bir görüşüryoruz sıksık telefonlaşıyoruz samimiyiz ama yüzgöz değiliz
:)) ayy toplaasan 3 kere anca yüzyüze görüşmüşüzdür öyle telefonda da haftada 1 anca :) ama ne bilim işte yaaa... kadına belli etmiyorum ama öle... bide benimki ailenin tek erkek çocuğu herkes bi üstüne düşüo görmelisin sanarsın ki hanedan da tahta çıkacak:))
selam kızlarrrrrrrrr ben geldimmm:92:
kayınvalidenizin dedikodusunu mu yapıyosunuz kızlar...
hadi ya peki seninki nasıl anneci mi cok?
kayınvalidenizin dedikodusunu mu yapıyosunuz kızlar...
eveet biz daha nişanlıyken basladık seninki nasıl?
:) evet :) erken oldu biraz ama napalımm:) sen nasılsınn?? ne zamana evlilik inşallah??
evet anneciyizz hiç bişi demez annem öle diosa değiştiremeyiz der onun da bi bildiği vardır der ve konu kapanır... gerçi gözlemlediğim ve duyduğum kadarıyla hangi erkek anneci deil acaba:)
ben hep derim bu gelin kaynana muhabbetlerinde tek suclu erkektir.annesiyle eşinin yerini ayırt edebiliyosa problem yok ama hep annem bilir diyosa o zaman işte sorun başlar
bende haziran 17 kına 19 düğün kısmetse canım.senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?