- Konu Sahibi Queen of the North
-
kızlaaaaarrrrr...haziran gelinleriii yav nerdesiniz?
hadi yaasende miiiiiiii
ayy durr kızz balayı rez nerden yaptırdın?rezervasyonda para ödenio mu?ve ne kadar yaptırdınız?
ets turdan yaptırdım rez. antalya larada kervansaray otel 5 gece 6 gün toplam 1298tl erken rez sigortasıda yaptırdım 12 tl hani olurda bi aksilik çıkar başka zaman gideris die otel güsel ben sevdim balayı yapan herkes memnun kalmış ben netten deilde telden rez yaptırdım cnmm erken rez.olduğu için paranın tamamnı çekiolar neyse işlemler bittikten sonra rez.yaptırdığım otele mail attım cvp geldi mail ellerine ulaşmış balayı çifti için o tarihlerde odamızı kapatmışlar cnm ets tura girip incele istersen oteli fiyatı bize çok uygun geldi
ets turdan yaptırdım rez. antalya larada kervansaray otel 5 gece 6 gün toplam 1298tl erken rez sigortasıda yaptırdım 12 tl hani olurda bi aksilik çıkar başka zaman gideris die otel güsel ben sevdim balayı yapan herkes memnun kalmış ben netten deilde telden rez yaptırdım cnmm erken rez.olduğu için paranın tamamnı çekiolar neyse işlemler bittikten sonra rez.yaptırdığım otele mail attım cvp geldi mail ellerine ulaşmış balayı çifti için o tarihlerde odamızı kapatmışlar cnm ets tura girip incele istersen oteli fiyatı bize çok uygun geldi
olleyyyy Antalyaya geliyosun demek tamam ben o gün kapıda seni beklerim otele hep birlikte gireriz çok eğlenicez kankiiyalnız lara değil de konyaaltı tarafı seçseydin bize yakın olurdu sen onu değiştir değiştir
hahahayyyyy kapıma güllerde dök
yada gözüme görünmeeeee
kredi kartından mı cekiolar paranın tamamını?ya iptal olursa komple yanıo mu para?benim öle bi durumum olabilir ondan soruorum
kızlar ben yatıyorum malum yarın yine iş var herkese iyi gecelerrr yarın görüşürüs yine
kızlar ben yatıyorum malum yarın yine iş var herkese iyi gecelerrr yarın görüşürüs yine
iyi geceler canım.balayı için güzel bi tercih yapmışsınız inşallah bi aksilik olmaz.ben de çıkıyorum kızlarrr iyi geceler
evet ben varımmm
iim canım sen napıosun.selamı var msnden konusuyoruz onunla.telden baglanmıs ondan giremiyomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?