2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ewet ewet ewet tatile gidelim yine hep balayı olsun:)))))
çalışmayalım ama maaşlarımız yatsın.

radyologg memnün yeterli zaten kimse doğru dürüst birşey yemiyor. pazar günü annemler geldi o kadar yemek yaptık herkes 2 kaşık yedi yemedi. yaparken o kadar abartmışımki hala tencerelerin yarısı duruyor

canım yaaa kıyamam sana camları silseydin bari onlarıda mı yaptın yoksaaa pc var en azından :)
ooo yeterde artar canım ben çok yapıyorum eşim çok sevio bende pek sevmiom ama napalım :)
hoşgeldin canım allah yardımcın olsun çok zor işin benimde öleydi aptal olmuştuk valla

heheh hep balayı hep tatil yan gelelim ohhhh

sanırım yemek yapmanın en zor tarfaı ne yapacağına değilde ne kadar yapacağına karar vermek.ben bi türlü ayarlayamıyorum ya kalanıda kalıyo belkiyo biraz sonra çöpe içim acıyo ama yemiyoruz ya.bende eşimde kalmış yemek yiyemiyoruz.az yapıncada sanki yetmiyecekmiş gibi geliyo bende bugün bezelye ile pilav salata yapıcam kocacıma.

kızlar napıosunuz nası gidio?? ben az önce işten geldim ve yine kalan yemekleri atmak suretiyle buzdolabını temizledim off hiç elimin ayarı yok yaaa

bu arada 2 gün önce ilk misafirlerimi ağırladım..aşkımın iş arkadaşları çaya geldiler..makarna salatası patates salatası peynirli börek bisküvili pasta 2 çeşit kanepe ve misket köfte yaptım..nası yetiştirdiğimi bi ben bi de allah bilio :) anneme telefonda fenalık geçirttim ama beğendiler şükürler olsun.... :)

şimdi de akşam yemeği için tavukların çözülmesini bekliorum ama sanırım mikrodalgada çözdürcem yetişmicek gibi.... :44:

zormuş yaa ev işleri....bi de acayip uykum var benim yaaa..çalışırken bi başka zor oluo sanırım.......

oh maşallahhhh döktürmüşsün:) beğendiklerine sevindim demekki lezzetli olmuşlar
keşke bende işten senin gibi erken çıksamm ama nerdeeeeeeeee

pelinns benimde hiç elimin ayarı yok yemeklerde. bekarken kalabalık aileye yemek yapıyordum şimdi 2kişiye ölçü ayarlamak gerçekten çok zor. Allahtan yemekleri eşim yapıyor arada ben yapıyorum:)

bizim ilk misafirimiz benim ailemdi pazar günü akşam yemeğine çağırdık o kadar yemek yaptık ama herkes azar azar yiyince bayağı yemek arttı. dün akşam bende buzdolabı temizliği yaptım yani:)))

herşey iyi güzelde ütü çok fena ya. yaz sıcağında çok gözümde büyüyor((((((((

marks and spencer da ütü istemeyen gömlekler varmış valla gidip alcam onlardan kurtulcam ya bu dertten! off annemler de erdek e gittiler biz balayından dönünce zaten çok özledim onları bi gelseler ben de hemen davet etcem..biz arkadaşlardan başladık ağırlamaya aileler emekli zaten o yüzden hafta içi uyuyo onlara ama arkadaşlarımız çalışıo hep ve benim çok fazla h.sonu iznim yok hazır bu aralar varken çağıracaz yavaştan milleti :)

yalnız her gelen düğün cdsini izlemek istio artık ezberledim yahu :)

bu arada profilime resim eklicem bakarsın bi ara sssccc sanırım sadece arkadaşlar bakabilio benim burada tek arkadaşım sen ve radyolog :) bakmak isteyenleri eklerim bu başlıktan :)

ben ekleyim ozaman seni
yalnız bizdede o sorun var her gelen cd yi izletiyorus fenalıklar geliyo artık izlerken:)

hahahah pelins canım bende koç müzesinde dış çekim yaptırdım hatta albumde resimlerim var
öyle çok gelin vardı ki çevrem de çok iyi yapmışşsın oraya gitmekle

günaydın kızlar. benim için bir haftanın daha son iş günü olcak inşallah ve yarın uykuya doyacağım.

akşamları uyumak bilmeyen ben sabahları kalkamıyorum malesef((

hepimize çabuk geçecek olan bir gün diliyorum:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…