- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.481
canım yaaa kıyamam sana camları silseydin bari onlarıda mı yaptın yoksaaaselam kızlar moralim bozuk bi şekilde evimdeki ilk yanlız günümü geçiriyorum.sabah eşim işe gitti bende biraz daha uyudum kalktım tv açtım ama uydu bozulmuş hiç bi kanal göstermiyo sıkıntıdan patalmak üzereyim evi daha dün akşam temizlediğim için yapılacak işte yok.hakkaten ne sıkıcı bi hayatmış tv olmadan.annenle konuştum teyzemle konuştum yengemle konuştum kocacımla konuştum ama yok vakit geçmiyo ayyy daha çok var kocacımın gelmesinede.
ooo yeterde artar canım ben çok yapıyorum eşim çok sevio bende pek sevmiom ama napalım :)ek olarak püre yapıyorum sımdı mayonezle fazla aram yok rus salatası yalan olur2 bardak barbunyadan bı dunya cıktı yemekler yarınada kalsa problem degıl yarın arkadaslarla kahvaltı yapacaz gec dönerım yemek derdım olmasın dımı ama
hoşgeldin canım allah yardımcın olsun çok zor işin benimde öleydi aptal olmuştuk vallaslm kızlar ben geldimm hepiniz nasılsınız bakalımm çok özledim topiğii ,, sizii ...evde internetim yok annemdeyim şuann girmişken uğrayayım dedimm .bu sabah kayınvalidemler bendeydii kahvaltıya davet ettik sağolsunlar kırmadılar geldilerr evde işlerimi bitirrir bitirmezde soluğu izmmitte aldım .. balayından döndüğümüzden berii evde geçirdiğimiz saatler okadar kısıtlıkiiii anlatamam düğünler sünnetler bitmedi ..hepinizi öpüyorum kızlarr ve ömür boyuu mutluluklar diliyorum hepimizee ...
ewet ewet ewet tatile gidelim yine hep balayı olsun:)))))
çalışmayalım ama maaşlarımız yatsın.
radyologg memnün yeterli zaten kimse doğru dürüst birşey yemiyor. pazar günü annemler geldi o kadar yemek yaptık herkes 2 kaşık yedi yemedi. yaparken o kadar abartmışımki hala tencerelerin yarısı duruyor
canım yaaa kıyamam sana camları silseydin bari onlarıda mı yaptın yoksaaapc var en azından :)
canım camlarım temiz daha 2 gün önce sildim sürekli düğün ve kına cd lerine bakıyorum ezberledim yani.ama kendime iş buldum kadayıf dolması yapıcam dolaba koyarım gelen olursa çayla berbaer ikram ederim.
canım yaaa kıyamam sana camları silseydin bari onlarıda mı yaptın yoksaaapc var en azından :)
canım camlarım temiz daha 2 gün önce sildim sürekli düğün ve kına cd lerine bakıyorum ezberledim yani.ama kendime iş buldum kadayıf dolması yapıcam dolaba koyarım gelen olursa çayla berbaer ikram ederim.
eee yapcak bişeyin gerçekten yok bencede oyalancak ve dolaba koyacak bişeyler yap bencede yaprak sarması yap sigara böreği yap at dolaba hatta mevsimine göre sebzede koyabişlirsin bende fırsat bulsam yapıcam ama rahatım yemek konusunda kaynanam yapıo die artık bende yapmak istiom ama vakit kalmıo daha ne düğün cdsini izledim ne bişi((
selam kızlarrrr.
yaw çok sıkıcı bir gün hala akşam olmadı
kızlar napıosunuz nası gidio?? ben az önce işten geldim ve yine kalan yemekleri atmak suretiyle buzdolabını temizledimoff hiç elimin ayarı yok yaaa
bu arada 2 gün önce ilk misafirlerimi ağırladım..aşkımın iş arkadaşları çaya geldiler..makarna salatası patates salatası peynirli börek bisküvili pasta 2 çeşit kanepe ve misket köfte yaptım..nası yetiştirdiğimi bi ben bi de allah bilio :) anneme telefonda fenalık geçirttim ama beğendiler şükürler olsun.... :)
şimdi de akşam yemeği için tavukların çözülmesini bekliorum ama sanırım mikrodalgada çözdürcem yetişmicek gibi.... :44:
zormuş yaa ev işleri....bi de acayip uykum var benim yaaa..çalışırken bi başka zor oluo sanırım.......
marks and spencer da ütü istemeyen gömlekler varmış valla gidip alcam onlardan kurtulcam ya bu dertten! off annemler de erdek e gittiler biz balayından dönünce zaten çok özledim onları bi gelseler ben de hemen davet etcem..biz arkadaşlardan başladık ağırlamaya aileler emekli zaten o yüzden hafta içi uyuyo onlara ama arkadaşlarımız çalışıo hep ve benim çok fazla h.sonu iznim yok hazır bu aralar varken çağıracaz yavaştan milleti :)
yalnız her gelen düğün cdsini izlemek istio artık ezberledim yahu :)
bu arada profilime resim eklicem bakarsın bi ara sssccc sanırım sadece arkadaşlar bakabilio benim burada tek arkadaşım sen ve radyolog :) bakmak isteyenleri eklerim bu başlıktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?