• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ewet fakrettım bıraz ugrasıyım duzeltebılırım inşallah 10 günlük evlı yasemın

biz eskıdık artık 3 hafta 3 gun oldu hey gıdı 1 hafta var 3 gun var derken 3 hafta olmus bir bakacaz 3 sene olmus vay be 1 yılı devıreyım yıl donumunzde hamıle kalmayı dusunuyorum :D:D 2 yıl dıyodum ama dayanamıcam sanırım olsun bir an önce buyuteyım :D 2.ye fazla yaslı olmıyım :D

canım bankalar tarafına yakın mısın küçük bakkal köyde bu petrol ofısı falan var pazar günü kurulan pazarı falan

evet pazar pazarının bir bası bizim ordan başlıyo sonuna kadar gıdemedım ama baya buyuk bankalar yurume mesafesınde cok yakın sayılmaz caffefour expres var pazar ıcınde kurulan hep ordan yapıyoruz alısverısı yurume mesafesınde hepsi :D

evet pazar pazarının bir bası bizim ordan başlıyo sonuna kadar gıdemedım ama baya buyuk bankalar yurume mesafesınde cok yakın sayılmaz caffefour expres var pazar ıcınde kurulan hep ordan yapıyoruz alısverısı yurume mesafesınde hepsi :D

anladım yakınız o zaman bana caya gelebılırsın :66: :66: :66: :66: :66:

selam kızlar. ben yokken iyi kaynatmışsınız:)))

ceylinn senin topiğede uğruyorum arada ama ne yalan söyleyeyim buradaki tadı bulamadım orada:((

yaw biz daha kimlik adres olayına giremedik bu hafta halletsek iyi olacak.
soyadı için ssk ya gitmenize gerek yok kızlar artık online olduğu için kimliği değiştirince tüm resmi kayıtlarda değişiyor. güvenli bilgi:))))

ayyyy ben gidicektim gerek yokuymuşşşşş çok sevinirim valla yane otamatikman değişmesi lazım aslında nie biz koşturuyoz :(( şu pttden şifremi ne alınıo ya e devlet onu alayım ordan kontrol edicem bende :)

günaydın kızlar...
kimsecikler gelmemiş topik 2.sayfaya düşmüş!!!!!!!!!!!
ya artık bu hafta bitsin lütfen.
çok yorgunum evimde kalıp uyumaya dinlenmeye çok ihtiyacım var artık.
evlendiğimiz günden beridir geçen zamanı telafi edercesine gezip eğlenip birlikte bolca vakit geçiriyoruz ama sanırım artık vücudum sinyal verip durmamı istiyor.
dün yine 2 de yattık ve 7de uyandığımızda ben hala yastığımdan ayrılmak istemez moddaydım:((((
şu aile gezmeleri bitse de rahat bir nefes alsak ama:(

günaydın kızlar...
kimsecikler gelmemiş topik 2.sayfaya düşmüş!!!!!!!!!!!
ya artık bu hafta bitsin lütfen.
çok yorgunum evimde kalıp uyumaya dinlenmeye çok ihtiyacım var artık.
evlendiğimiz günden beridir geçen zamanı telafi edercesine gezip eğlenip birlikte bolca vakit geçiriyoruz ama sanırım artık vücudum sinyal verip durmamı istiyor.
dün yine 2 de yattık ve 7de uyandığımızda ben hala yastığımdan ayrılmak istemez moddaydım:((((
şu aile gezmeleri bitse de rahat bir nefes alsak ama:(

günaydın canım iyi sabahlar neyse ki bugün çarşamba bu akşam erken yatıp dinlenirsin biraz :))))
biz daha ile gezmelerine başlamadık valla ona rağmen çok yorgunum millet çağırıyor artık ama zamanı var dioz yol ter arabamız yok :P ama daha fazla atlaramıcaz haftada 6 gün çalışıp birde evin yükü olunca çok zor oluyor bişey yapmadan çok yoruluyorum ben :(((

günaydın kızlar...
kesın karar verdım bız uyuduktan sonra evde baska bırılerı yasıyo heralde dün bi guzel temızlık yaptım camlara kadar sıldm ama sabah uyandım hıc temızlenmemıs gıbı takıntı halıne getırdım ben bu temızlık ısını ya ben galıp gelecem ya tozlar :D

bu saat oldu hala kendime gelemedim resmen ayakta uyuyorum, gözlerim kayıyor akşam olsun lütfen ya!!!!!!!!

zaten gezmelere bir başladık hızımızı alamadık o kadar çok gidilecek yer varki hepsi de alakasız yerlerde:((((
bir de sonra onlar bize gelecek. kabus gibi walla:(((((

radyologg sen ev hanımı olmaya çok kaptırdın kendini sanırım. ama şu var yeni ev daha çok kirleniyor. hele o halıların tüylerinden fenalık geldi bana. ilk başlarda her fırsatta elimde şarjlı süpürge toplamaya çalışıyordum ama artık yoruldum ve akışına bıraktım:)))

kocacığımda sabah diyorki balayımız kısa sürdü birkaç gün kaçamak mı yapsak ama bu aralar işlerimi ayarlamam mümkün değil ramazan öncesi diğer iş arkadaşlarımda izin kullanacak daha:(((
sonra kendince çözüm bulmuş aradı diyorki o zaman haftasonuna ayarlayalım. inşallah gidilmesi gerken bir yer çıkmaz bir aksilik olmazsa haftasonu mini bir tatil yapacağız. bu haberi de aldım ya artık bana haftasonu hiç gelmezzzz:(((((

günaydın kızlar...
kesın karar verdım bız uyuduktan sonra evde baska bırılerı yasıyo heralde dün bi guzel temızlık yaptım camlara kadar sıldm ama sabah uyandım hıc temızlenmemıs gıbı takıntı halıne getırdım ben bu temızlık ısını ya ben galıp gelecem ya tozlar :D

kendimi gördüm sankı bu yazıda

bu saat oldu hala kendime gelemedim resmen ayakta uyuyorum, gözlerim kayıyor akşam olsun lütfen ya!!!!!!!!

zaten gezmelere bir başladık hızımızı alamadık o kadar çok gidilecek yer varki hepsi de alakasız yerlerde:((((

radyologg sen ev hanımı olmaya çok kaptırdın kendini sanırım. ama şu var yeni ev daha çok kirleniyor. hele o halıların tüylerinden fenalık geldi bana. ilk başlarda her fırsatta elimde şarjlı süpürge toplamaya çalışıyordum ama artık yoruldum ve akışına bıraktım:)))

kocacığımda sabah diyorki balayımız kısa sürdü birkaç gün kaçamak mı yapsak ama bu aralar işlerimi ayarlamam mümkün değil ramazan öncesi diğer iş arkadaşlarımda izin kullanacak daha:(((
sonra kendince çözüm bulmuş aradı diyorki o zaman haftasonuna ayarlayalım. inşallah gidilmesi gerken bir yer çıkmaz bir aksilik olmazsa haftasonu mini bir tatil yapacağız. bu haberi de aldım ya artık bana haftasonu hiç gelmezzzz:(((((

gezmeler bitti sayılır bızım zaten akrabalar hep bır arada oldugu ıcın sorun olmuyo bı kocamın tarafı avrupa yakasında bı orası kaldı orayada gıdınce 3 amca aynı yerde hepsini aradan cıkarırız :D biz eylulde 2.balayı yapacaz bi aksılık olmazsa bayram sonrası bakalım :D

kendimi gördüm sankı bu yazıda

ne guzel derdınıze tercuman oluyorum ama kararlıyım gallıp gelen ben olacam

bgun kayınvalıdemler yemege gelecek ıse baslayınca zor olur hafta sonum hep nbt bu ay aradan cıkarayım dedım
menude süzme mercimek corbası tavuk sote zeytınyaglı barbunya pilav salata ve mozaik pasta yaptım içecekte var birde meyve yatermi sizce daha birşeyler eklesemmı ki?

günaydın kızlar
bende tatil istiyorum valla yorgunummm daha parazarada çok varrrrr çoook
tatil istemeyen var mııııııııııı? ben de istiyorum hatta böle aylar sürsün :P
günaydın kızlar...

hehehe ahhh ahh durumun vahim bende de bir hastalıktır gidiyor haftada bir temizlik yetmio yaa ev gene kirli gene kirli :((( biraz rahat olmaya bak yoksa hastalık olur çekeresin ben zor durduruyorum kendimi :P

selam kızlar napıyorsunuz sessiz sakin bir gün geçiriyor burası :)

HEHEHakşam olsada yatsak eve gitsek diyen biri daha :))))) bence işe gitmeyelim hiççç ama kim para vericek bize o zaman :))))
şu temizli işini boşvermekle en iyisini yapmışın o halının tüyleri uzunca bir süre devam ediyor döküleye allah yardımcın olsun neyseki benim öyle bir problemin yok abimlerden biliyorum antrede falan kuzu öldürmüşsün gibi oluyodu hehehe

gezmeler bitti sayılır bızım zaten akrabalar hep bır arada oldugu ıcın sorun olmuyo bı kocamın tarafı avrupa yakasında bı orası kaldı orayada gıdınce 3 amca aynı yerde hepsini aradan cıkarırız :D biz eylulde 2.balayı yapacaz bi aksılık olmazsa bayram sonrası bakalım :D

ne guzel derdınıze tercuman oluyorum ama kararlıyım gallıp gelen ben olacam

bgun kayınvalıdemler yemege gelecek ıse baslayınca zor olur hafta sonum hep nbt bu ay aradan cıkarayım dedım
menude süzme mercimek corbası tavuk sote zeytınyaglı barbunya pilav salata ve mozaik pasta yaptım içecekte var birde meyve yatermi sizce daha birşeyler eklesemmı ki?

ohhhhh biz daha annemlere gidebildik sadece siz gezmeleri bitirmişiniz vallaha :))))
bu arada menü süper hiç fazladan bişeye gerek yok bence kalıyor sonra belki salatanın yaında rus salatası falan yapabilirsin çeşit olsun die bundan iyisi şamda kayısı :))))

selam kızlar moralim bozuk bi şekilde evimdeki ilk yanlız günümü geçiriyorum.sabah eşim işe gitti bende biraz daha uyudum kalktım tv açtım ama uydu bozulmuş hiç bi kanal göstermiyo sıkıntıdan patalmak üzereyim evi daha dün akşam temizlediğim için yapılacak işte yok.hakkaten ne sıkıcı bi hayatmış tv olmadan.annenle konuştum teyzemle konuştum yengemle konuştum kocacımla konuştum ama yok vakit geçmiyo ayyy daha çok var kocacımın gelmesinede.:43::43::43::43:

HEHEHakşam olsada yatsak eve gitsek diyen biri daha :))))) bence işe gitmeyelim hiççç ama kim para vericek bize o zaman :))))
şu temizli işini boşvermekle en iyisini yapmışın o halının tüyleri uzunca bir süre devam ediyor döküleye allah yardımcın olsun neyseki benim öyle bir problemin yok abimlerden biliyorum antrede falan kuzu öldürmüşsün gibi oluyodu hehehe

ohhhhh biz daha annemlere gidebildik sadece siz gezmeleri bitirmişiniz vallaha :))))
bu arada menü süper hiç fazladan bişeye gerek yok bence kalıyor sonra belki salatanın yaında rus salatası falan yapabilirsin çeşit olsun die bundan iyisi şamda kayısı :))))

ek olarak püre yapıyorum sımdı mayonezle fazla aram yok rus salatası yalan olur :D 2 bardak barbunyadan bı dunya cıktı yemekler yarınada kalsa problem degıl yarın arkadaslarla kahvaltı yapacaz gec dönerım yemek derdım olmasın dımı ama :D:D:D

slm kızlar ben geldimm hepiniz nasılsınız bakalımm çok özledim topiğii ,, sizii ...evde internetim yok annemdeyim şuann girmişken uğrayayım dedimm .bu sabah kayınvalidemler bendeydii kahvaltıya davet ettik sağolsunlar kırmadılar geldilerr evde işlerimi bitirrir bitirmezde soluğu izmmitte aldım .. balayından döndüğümüzden berii evde geçirdiğimiz saatler okadar kısıtlıkiiii anlatamam düğünler sünnetler bitmedi ..hepinizi öpüyorum kızlarr ve ömür boyuu mutluluklar diliyorum hepimizee ...:54:

Back