• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ilk göz ağrısı bebısım burası kız sen nerelerdesın görunmuyosun hıç facedede göremedım zaten bende fazla takılamıyorum işe basladın ben hala baslayamadım devlet baba sağolsun ya ceylın devlet memuruydun dımı sende gecen hafta evlenme cuzdanını istedıler personelden aile yardımı alcakmısız öyle bişiyden haberın varmı senınde kac yere dılekce yazdım soyad degısıklıgı ıcın en son dunde bankalara gıttım pöööf evlililik bu kadar koplike bi kurum olamaz yanı :d

tatlım sorma ya,fiber internetin kablolarının döşenmesini bekliyorum ,çatlıcam internetsizlikten,,:)))bu pazartesi başladım işe evet ,,ama aile yardımı eşi çalışmayanlar için oluyor biz faydalanamıyoruz,,,daha soyadı değişikliğim için bi halt yapmadım ilgilenicem inşallah,kimliğimi değiştirdim,adres beyanı yaptım,sakın unutmayın 400 lira cezası varmış 1 aydan fazla adres beyanı yapmazsanız halletmediyseniz halledin,böyle işte yemek yapmak çok zor işten eve gidince...kapkarışık durumlar alışamadım:(((
aaaaaaaaaaa valla kuru ıftıra ben daha bıkaç gundur gelıyom hem orda yabancılarda var atın onları dısarı :D

ya bizde bi tek kimliği değiştirdik o kadar.
ssk gitmem lazım bide ikametgahımı halletmem lazım yaaa :60::60:
pofff bide bankalar var öyle çok işim yok aslında ama maaş yatırılan bankayı gitmem lazım :80:

tatlım sorma ya,fiber internetin kablolarının döşenmesini bekliyorum ,çatlıcam internetsizlikten,,:)))bu pazartesi başladım işe evet ,,ama aile yardımı eşi çalışmayanlar için oluyor biz faydalanamıyoruz,,,daha soyadı değişikliğim için bi halt yapmadım ilgilenicem inşallah,kimliğimi değiştirdim,adres beyanı yaptım,sakın unutmayın 400 lira cezası varmış 1 aydan fazla adres beyanı yapmazsanız halletmediyseniz halledin,böyle işte yemek yapmak çok zor işten eve gidince...kapkarışık durumlar alışamadım:(((

evet onları hallettım hepsını bı esımınkıler kaldı onunkılerı yapmadılar kendı olmalıymıs neyse bu cuma ızın alıp yapacak bende bu cmt ılk nbttımı tutacam cok heycanlıyım yemek camasır temızlık sıkıyo bazen :d

ya bizde bi tek kimliği değiştirdik o kadar.
ssk gitmem lazım bide ikametgahımı halletmem lazım yaaa :60::60:
pofff bide bankalar var öyle çok işim yok aslında ama maaş yatırılan bankayı gitmem lazım :80:

canım sskdan bı degısıklık olmasına gerek yok otomatık olarak soyadın sısteme dusuyo maas kartını degısrıt ama kredı kartları ıcın degısıklıge gerek yokmus ben dun sordum haftaya kartım cıkacak ıs yerındede degısıklık yapman gerek personelden soyadı ve adres degısıklıgı ıle ılgılı dılekce yazmana lazım bıze öyle yaptırdılar valla

selam kızlar. ben yokken iyi kaynatmışsınız:)))

ceylinn senin topiğede uğruyorum arada ama ne yalan söyleyeyim buradaki tadı bulamadım orada:((

yaw biz daha kimlik adres olayına giremedik bu hafta halletsek iyi olacak.
soyadı için ssk ya gitmenize gerek yok kızlar artık online olduğu için kimliği değiştirince tüm resmi kayıtlarda değişiyor. güvenli bilgi:))))

ben cıkıyorum kızlar aksam ustu gelmeye calısırım yıne evde iş bana ben işe bakıyorum calısan arkadaslaımıza iyi calısmalar dılıyorurm umarım guzel bır gun gecırsınz ev hanımlarıda dahıl yanı ben :D::D tabı sımdılık ev hanımı insan işe baslamak ıcın safak sayarmı ya ne garıp bır ınsanım ben :D

nysan şimdi albümüne baktım güzel bir gelin olmuşsun:) ve gözlerim doldu ya niye babanla sarıldığın resmi koydun oraya. beni evden çıkış anıma geri götürdün. o gün kalan gözyaşlarımı da şimdi dökeceğim neredeyse:::(((((((((

canım sskdan bı degısıklık olmasına gerek yok otomatık olarak soyadın sısteme dusuyo maas kartını degısrıt ama kredı kartları ıcın degısıklıge gerek yokmus ben dun sordum haftaya kartım cıkacak ıs yerındede degısıklık yapman gerek personelden soyadı ve adres degısıklıgı ıle ılgılı dılekce yazmana lazım bıze öyle yaptırdılar valla

benim ıkematgahımı değiştirmem lazım adresim hala annemin evi gözüküyor. ssk dan da ssk prim kartımı değiştirmem lazım yenileyecekler işte :26: işyerine evlilik cüz. ve nufus cuz. mail attım. yeter :37:

kızlar hepınıze slmmmmmmmmmm

25 hazıranda evlendım Allah a şükür her şey problemsiz ve cok guzeldı cok eglendım dugunumde bır ara salonda cıkan sanatcının elınden mıkrofonu kapıp hem soyledım hem oynadım hem oynattım ne kına gecemde ne dugunumde bır damla gozyaşı dökmedım hep güldüm çünkü çokkkkkk mutluydum inşallah hiç bozulmaz bugun itibarıyle 10 günlük bır gelinim günler nasıl gectı anlamadım siz nasılsınız evlılık nasıl gıdıyor bakalım bıde kayısdagında oturucak olan bır arkadas vardı kımdı o hatırlatırmısını lütfennnn :52:

günaydın kızlar bugun nasılsınz bakalım off istanbul cok sıcak bugun yaaaaaaaa havuzamı gıtsem napsam evın işini bugunluk askıya alayım :D
OHHHHH keyfe bakkk bizde işteyiz işte napalım çalışıyoruz seçenek yok :(((

bizim evde baya serin güneş almasına rağmen gece püfür püfür bazı geceler uyurken üşüdüğümü hissedip uyanıyorum:):)

ooo süper arada biizmde öle oluo camları bir açıyorum serin srin ohhhh

kızlar hepınıze slmmmmmmmmmm

25 hazıranda evlendım Allah a şükür her şey problemsiz ve cok guzeldı cok eglendım dugunumde bır ara salonda cıkan sanatcının elınden mıkrofonu kapıp hem soyledım hem oynadım hem oynattım ne kına gecemde ne dugunumde bır damla gozyaşı dökmedım hep güldüm çünkü çokkkkkk mutluydum inşallah hiç bozulmaz bugun itibarıyle 10 günlük bır gelinim günler nasıl gectı anlamadım siz nasılsınız evlılık nasıl gıdıyor bakalım bıde kayısdagında oturucak olan bır arkadas vardı kımdı o hatırlatırmısını lütfennnn :52:

sevındım canım allah mutlu etsın kayısdagına yakın ben oturuyorum yanı baska yoksa kucukbakkal köydeyım :D ssende oralardaydın dımı

sevındım canım allah mutlu etsın kayısdagına yakın ben oturuyorum yanı baska yoksa kucukbakkal köydeyım :D ssende oralardaydın dımı

Hepimizi inşallah tatlım sizi mutlu ederken benı benı mutlu ederken sızı ayırmasın Allah inşallah

evet iyi hatırlamışım evet canım bende yakınım o yuzden sordum sosyalleşmeye çalışıyorum :37: :37: :37:

Hepimizi inşallah tatlım sizi mutlu ederken benı benı mutlu ederken sızı ayırmasın Allah inşallah

evet iyi hatırlamışım evet canım bende yakınım o yuzden sordum sosyalleşmeye çalışıyorum :37: :37: :37:

evet bende alısmaya calısıyorum yenı mekanıma ama sevdım oturdugum yer heryere yakın market ulasım park vs hersey yakın tam olarak nerdesın ben tac spora yakınm hatta evden göruyorum sahalarını :D

evet bende alısmaya calısıyorum yenı mekanıma ama sevdım oturdugum yer heryere yakın market ulasım park vs hersey yakın tam olarak nerdesın ben tac spora yakınm hatta evden göruyorum sahalarını :D

canım ilçe olarak farklı olmamıza ragmen aramızda 10 dakkalık mesafe var ben bu turkiş bloklarının ust tarafında yım ataşehir dıye gecıyor

canım ilçe olarak farklı olmamıza ragmen aramızda 10 dakkalık mesafe var ben bu turkiş bloklarının ust tarafında yım ataşehir dıye gecıyor

evet atasehır cok buyukmus ya ilce aynı semtlerımz farklı ama adını duydum hatta sanırım modokaya gıderken turkısn ödunden gectık otobusunuzu hep göruyorum 19t :D:D

Back