• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın bayanlar iyi sabahlar yoğunluyktan buraya gelemiyorum :)) bi ara geçmişi okyup gelicem :))))

günaydın cnm gerçi geç bi günaydın dedim ama olsun :1: valla ben geçmişleri hiç okumadım kim ne yaptı ne yazdı bilmiyorum biraz geç geldim ya geçmiş çoktur diye hiç bakmadım.aranızda hamile olan var mı bu arada ya da bebek bekleyen? biz çalışma yaptık ama tutmadı :37:

pelin epey zor bi düğü atlatmışşsın neyseki geçti. bebek bekleyen şuanda yok varsa da artık temmuz sonunda belli olur :70:

evet herşeyde bi aksilik oldu ama evlendik sonunda :3: eşinizde bi değişiklik oldu mu peki mesela biz nişanlıyken çok kavga ederdik hiçte romantik değildi ama evlendiğimizden beri gayet anlayışlı romantik bi adam oldu ee tabii benim gibi kızı buldu :1: tek sorunumuz benim giyim tarzım yaşadığımız yerde herkez tarafından tanıdıkları için millet biraz garip bakıyor eşimin ailesi de eşim de giyim tarzımdan hoşlanmıyorlar kolu olan bi tişört falan giy diyolar devamlı benimkiler de hep kolsuz dekolte.bundan sonra kısa kollu badiler falan alıcam cins cins bakıyolar kendim de rahatsız oluyorum

evet herşeyde bi aksilik oldu ama evlendik sonunda :3: eşinizde bi değişiklik oldu mu peki mesela biz nişanlıyken çok kavga ederdik hiçte romantik değildi ama evlendiğimizden beri gayet anlayışlı romantik bi adam oldu ee tabii benim gibi kızı buldu :1: tek sorunumuz benim giyim tarzım yaşadığımız yerde herkez tarafından tanıdıkları için millet biraz garip bakıyor eşimin ailesi de eşim de giyim tarzımdan hoşlanmıyorlar kolu olan bi tişört falan giy diyolar devamlı benimkiler de hep kolsuz dekolte.bundan sonra kısa kollu badiler falan alıcam cins cins bakıyolar kendim de rahatsız oluyorum

yok yaw bizimki aynen devam ediyor ama fazlasıyla romantik ve yardım ediyor önceden hiç yapmazdı çünkü :27:

amin canım inşallah güzeldi problemsiz oldu çok şükür :70:

bizimde güzeldi yüz görümlüğü istedim son parasını verdi bana bende hemen gelinlikten içeri attım :1: sonra saçımdaki tokaları falan çıkardık sonrası malum :32: gelinliğim de kiralıktı balayına gitmeden önce gittik gelinliği verdik.

bizimde güzeldi yüz görümlüğü istedim son parasını verdi bana bende hemen gelinlikten içeri attım :1: sonra saçımdaki tokaları falan çıkardık sonrası malum :32: gelinliğim de kiralıktı balayına gitmeden önce gittik gelinliği verdik.

bizim gelinliği kayınvalidemler verdi. biz hemen balayına uçtuk :60::60:

hımmm kalmışşsınız bizde ertesi günü gittik işte gece evdeydik :19::21:

bi bakıma iyi oldu eşimin giysilerini yerleştirdim falan evde işlerimiz vardı onları yaptı eşim sonra çıktık.evlendikten 2 gün sonra kayınvalidemlerin iş yerine gittik sonra eşim beni orda bıraktı iş yerine gitti eve döneyim dedim kayınvalidem de peşime takıldı 2 günlük gelinin evine gitti.akşam kocası gelip alana kadar oturdu uyuz oldum bende

bi bakıma iyi oldu eşimin giysilerini yerleştirdim falan evde işlerimiz vardı onları yaptı eşim sonra çıktık.evlendikten 2 gün sonra kayınvalidemlerin iş yerine gittik sonra eşim beni orda bıraktı iş yerine gitti eve döneyim dedim kayınvalidem de peşime takıldı 2 günlük gelinin evine gitti.akşam kocası gelip alana kadar oturdu uyuz oldum bende

:52::52::52: oturmaya gelmiş :52::52::52: aman geçti gitti işte önümüzebakalım artık :66:

pelin7 bebek için erken değil mi??? biraz evlilik hayatına alışıp ondan sonra düşünsen daha iyi olmaz mı acaba.

ilk başta korunup daha sonra bebek sahibi olmak için yıllarca aylarca uğraşan tanıdıklarım var o yüzden eşimde bende istiyoruz hele kayınvalidem ve teyzesi her gün dua ediyor :1:

çok şükür tatlım iyyim evlilikte çok güzel :nazar::nazar::nazar:rüya gibi bi düğün oldu düğünüm çok şükür.ayrıca kpss atamam yapıldı tekrar erzuruma memeleketime sgk da çalışmak için geri dönüyorum.eşimden ayrı kalıcam 15 günde bir falan gelicem ama bakalım nasıl idare edicez.olsun yinede çok mutluyuz:34::34:

Back