2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
neeeeeeeeeeee yorganmıııı bize pike bile fazla gelıyo hatta pencere acık yatıyoz yaa spaydı ev buyukse bızde gelelım kısın soguk olursa sızde bızde yasarsınz

vallahi yaaa şaka gibiyiz ama üşüyoruz bu ara kaldırıyım diyorum sabah karşı sıcak oluyor gibi
gel canım yatacak yerimiz çok siz ist. neredesiniz bakem

vallahi yaaa şaka gibiyiz ama üşüyoruz bu ara kaldırıyım diyorum sabah karşı sıcak oluyor gibi

bizim evde baya serin güneş almasına rağmen gece püfür püfür bazı geceler uyurken üşüdüğümü hissedip uyanıyorum:):)

kısında sguk olmaz umarım atasehırdeyım ben sen sanırım avrupa yakası dımı

can sıkıntısı:) msnimdede kimsecikleryok:):):

tabıı o zmanlar bende msnlerdeydım sıkılmıyodun neyse dönecem az kaldı bekle benı yiiivrum

vay hainlerrrr meğerse buraya toplanmış bizimkiler,benim topicime niye gelmiosunuz bakim,,temmuzdayız artık evlendik

ilk göz ağrısı bebısım burası kız sen nerelerdesın görunmuyosun hıç facedede göremedım zaten bende fazla takılamıyorum işe basladın ben hala baslayamadım devlet baba sağolsun ya ceylın devlet memuruydun dımı sende gecen hafta evlenme cuzdanını istedıler personelden aile yardımı alcakmısız öyle bişiyden haberın varmı senınde kac yere dılekce yazdım soyad degısıklıgı ıcın en son dunde bankalara gıttım pöööf evlililik bu kadar koplike bi kurum olamaz yanı :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…