- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.421
ay ben birde yuksek katta oturuyorum guney cephesı sabahtan aksama kadar gunes evın ıcınde en serın banyolar
çıkma tuvaletten madem çok şükür bizim ev her daim serin hatta hala yorganla yatıyoruz o derece
neeeeeeeeeeee yorganmıııı bize pike bile fazla gelıyo hatta pencere acık yatıyoz yaa spaydı ev buyukse bızde gelelım kısın soguk olursa sızde bızde yasarsınz
her ne kadar korksamda duuduklude pişen yemek cok lezzetlı arkadasım yanmasaydı korkmazdım da neyse alısacaz
kız sen dugunde önce pek takılmazdın buralara sımdı hergun burdasın ama ben takılamıyorum sımdıde
vallahi yaaa şaka gibiyiz ama üşüyoruz bu ara kaldırıyım diyorum sabah karşı sıcak oluyor gibi
gel canım yatacak yerimiz çok siz ist. neredesiniz bakem
bizim evde baya serin güneş almasına rağmen gece püfür püfür bazı geceler uyurken üşüdüğümü hissedip uyanıyorum:):)
aynen yaa güzel oluyor deliksiz uyku
bu arada speedy canım 1.ayınız kutlu olsun nice ay ve senelere diyorummm
ahh canım teşekkür ederimmmmamin hepimizee inşallah
ayyy ne çabuk 1 ay oldu dün gibi gelio sanki senin düğün günü burda konuşmuştukta bizimde son 1 haftamız kaldı die
zaman çabuk geçio yaaa:):)
vallahi yaaa şaka gibiyiz ama üşüyoruz bu ara kaldırıyım diyorum sabah karşı sıcak oluyor gibi
gel canım yatacak yerimiz çok siz ist. neredesiniz bakem
can sıkıntısı:) msnimdede kimsecikleryok:):):
vay hainlerrrr meğerse buraya toplanmış bizimkiler,benim topicime niye gelmiosunuz bakim,,temmuzdayız artık evlendik
kısında sguk olmaz umarım atasehırdeyım ben sen sanırım avrupa yakası dımı
tabıı o zmanlar bende msnlerdeydım sıkılmıyodun neyse dönecem az kaldı bekle benı yiiivrum
kısında sguk olmaz umarım atasehırdeyım ben sen sanırım avrupa yakası dımı
herkes alışmış buraya :):)
vay hainlerrrr meğerse buraya toplanmış bizimkiler,benim topicime niye gelmiosunuz bakim,,temmuzdayız artık evlendik
orayada alışırsın merak etme :82: ,hep bu radyologg yüzünden...bölemi anlaşmıştık,sabote edicem burayı ,canlı bombalık yapıcam:84:
seni dört gözle bekliyorum şekerim benimmm:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?