• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
evet bugün ikimizden başka kimsecikler yok:) senin yine iimiş 12ye kadar çalışıyorsan benim tam gün cmt günleride lanetttttttt iş:)
akşamada misafirim gelcek off off tam gün çalış bide misafir gelsin yemek hazırlığı yap hayatmı benimki:P:P:P:P:P:P

allah kolaylık versin canım daha iyi bir iş buluruz umarım iş olsa içim yanmıcak ama oturmaya geliyoruz o canımı sıkıyor :((((
senin işin iş akşama maşallah misafir ağırlayan ağırlayana :))))))

bende dış mekan çekimlerini yeni aldım fotoğraf seçicez albüm yapıcaklar zor iş bunlar yaaa ne kadar zor fotoğraf seçmek :(((
menüde süpermiş bu arada :)))hahaha ah o halılar allah kolaylık versin neyseki benim o derdim yok heryeri açtığımdan sadece deli gibi toz oluo ev :(

24 saat miii ne iş yapıon canım sen işin nickinde mi gizli :P allah kolaylık versin ben sabah 8,30 akşam 6 kabusu yaşıyorum yetişmiyor işler ütülerim hiç bitmedi ütülüyorum ütülüyorum bitmiyor kabusum oldu evden valize koyup getirmicektim çok hata yaptım yahuuu :(

aha sen de bendensin canım işe gelirken daha akşam olsun die düşünüyorum vallaha

evet aynen öyle yaptıgım iş nickte saklı diyebiliriz yani aynı camıadan yaşasın SAĞLIK :d

ben pazartesiden beridir işe geliyorum ve öğlen bile olmadan akşam olsa da eve gitsek diye düşünmeye başlıyorum:((

radyologg menün güzelmiş severim hepsini. üstüne tiramisuda yaparsan gelirim yemeğe:)))

Allahtan benim yemek derdim yok şimdiye kadar bir kez yemek yaptım sadece. kocacığım sağolsun çok güzel yemek yapıyor benden önce evde olduğu içinde eve gidince çok rahat ediyorum:) ama ütü konusunda çok sıkıntılıyım bu sıcaklarda hiç çekilmiyor walla. bir de kocacığım xl olduğu için parçalar büyük oluyor:) dün akşam bir hafta giyeceği kadar ütü yaptım ama eridim bittim resmen.

biz daha fotolarımızı sormadık bile:(

evimize net bağlatmadık daha biraz birbirimize evimize alışalım dedik ama ne kadar sürer bilmiyorum...

ay tramisu haftanın 3 gunu var kocam sevıyo ee bende sevıyorum yapıyorum artık sürekli valla ben balayındn döndugumden berı yemek yapıyorum arada kayınvalıdeme gıdıyorum oraya yemek göturuyoum onunda hosuna gidiyo tabı alıstım ben baya ya ev hayatına :D benım bı odada utu masası acık yıkadıklarımı ütüleyip kaldırıyorum hava sıcak bayılırım o kadar cok utu yaparsam facede gördum cok guzel olmussunz masallah canım bu arada benım kocada net ıstemeyenlerden bakalım cazıbemı kullanıp ıkna cabaları ıcındeyım :D

kızlar büyük düşünün kuracağınız işin istanbulda da şubesi falan olsun:)))))

hatta acacagınz iş yerınde revirde olsun bilimum saglık problemlerınızı çözerız psikolojıklerde dahıl cok ii terapi yaparım :D

bugun semt pazarımz vardı gittik haftalık yiyeceklerımızı aldık su tupperlerı kım yaptıysa allah razı olsun cok ıse yarıyo kıvırcıık soğan maydonoz dere otunu ınce ınce dogruyorum koyuyorum o kaplara hafta boyunca taze taze yiyiyoruz zaman kaybıda yok diğer sebzelerıde ayıkladım attık buzdolabına hava sıcak bugun gunduzden dısarı cıkamadık aksama kadar işlerimi bitireyım dedım artık işe baslamak istiyorum yaaaa işimi özledım hastalarımı özledım :D:D::D ya pelın7 den bı haber vardı gelmıyo galıba artık yada ben araa ara gırdıgım ıcın göremıyorum

gecen hafta ıcınde dugun vıdeomuzu aldık böyle rezıl bi gelın görmedım ben :D:D fena dagıtmısım gelın dedıgın salınır ben resmen pistten cıkmamısım ama guzel bır anı hele kardesım o daha fena ıcıp ıcıp relax olunca hıçbır yakınımızın dugununde oynamayan kardesım benım dugunde acılmıs iice ama videoda bişiy dıkkatımı cektı cooooook uzuldum bı ara babamı cekmısler ve hungur hungur ağlıyodu gulerek ızledıgım vıdeo sonu nasıl ağlamıstım zor sakınlestımm :(:(:(:(

yemek temızlık ütü evlilik hayatı ...herseye alıstımda tek alısamadıgım ailemın olmaması offffff

günaydın kızlar:) mutlu ve hemen geçen bir hafta olmasını diliyorum:))))

haftasonu nasıl geçti yine birşey anlamadım ya:(
cumartesi temizlik yaptık sonra eşimin akrabalarına gittik.
dün de ailemi yemeğe davet ettik. ayyyy insanın kendi evinde olması mutfağında yemek yapması o telaş çok güzel bir duyguymuş ya. kocacığımla birlikte döktürdük walla. bizimkiler hem sofraya hem yemeklere bayıldılar. ama anneciğim sağolsun hala alışamadı evli olduğuma hemen mutfağa girip bulaşıkları makinaya dizmeye falan başladı:(
gidiş sahnelerine kadar herşey çok güzeldi ama o kısım biraz hüzünlüydü:(

nysan ve magrenta hemen iş kurmak için plan ve fizibilite çalışmalarına başlıyorum ben. sizi kurtaracam bu cumartesi çalışmalarından. radyologg senin için tabiki özel bir oda olacak ve insanları motive edeceksin:)))

radyologg o tupperlara o kadar para veririken içim yanmıştı benimde ama gerçekten çok kullanışlı:))
ben pazar alışverişimi işyerimin ordaki pazardan yapıyorum. evimizin semt pazarı haftasonu çünkü günü bölmek istemiyor eşim.
evde internet olmayınca faceden çok uzak kaldım şirkettede yasaklı zaten. fotolarımı bile herkes benden önce görmüş:( seninde çok merak ediyorum nasıl olduğunu.

pelin7 den hiç haber yok. bizim düğünler aynı gündü ama düğünden sonra buralara uğramadı.
esradan da hiç ses yok.

nysan ve magrenta hemen iş kurmak için plan ve fizibilite çalışmalarına başlıyorum ben. sizi kurtaracam bu cumartesi çalışmalarından. radyologg senin için tabiki özel bir oda olacak ve insanları motive edeceksin:)))

radyologg o tupperlara o kadar para veririken içim yanmıştı benimde ama gerçekten çok kullanışlı:))
ben pazar alışverişimi işyerimin ordaki pazardan yapıyorum. evimizin semt pazarı haftasonu çünkü günü bölmek istemiyor eşim.
evde internet olmayınca faceden çok uzak kaldım şirkettede yasaklı zaten. fotolarımı bile herkes benden önce görmüş:( seninde çok merak ediyorum nasıl olduğunu.

pelin7 den hiç haber yok. bizim düğünler aynı gündü ama düğünden sonra buralara uğramadı.
esradan da hiç ses yok.

bendede yok net ya esımın ıs yerınde kullandıgı laptop var sımdılık patron özel işlerinz ıcın kullnmayın demıs ama ben aradaa acıyorum napim :D benımde arkadaslarım fotolarımı koymus girebılrsen bakarsın ben cok begendım kendımı :D:D gelınlıgımde cok begenılmıstı studyo fotoları cıksın mail atarım hava muhalefetınden dolayı dış cekım yalan olmustu benım :D

radyologg maşallah canım çok güzel olmuşsun.

bizde evimize ve birbirimize alışalım diye net istemedik ama onsuz da olmuyor. şirketten girdiğim kadarıyla artık:( face de anneme gidince anca giriyorum.

bizde kuförden geç çıkınca dış mekanı iptal etmek zorunda kaldık malesef stüdyoda çektik. arabayla bir de fotoğrafçıya yakın bir parkta birkaç poz çektik ama bakalım nasıl olacak.

geceden nohutu ıslatmayı unutan ve gun boyu aklına gelmeyen ben düdüklüde nohut pişirmeye calısıyorum ama mutfaga gıremıyorum patlıcakmıs gibi buhar cıkıyo kocam ısrarla nohut ıstedıgı ıcın mecbur rısk aldım umarım duduklu gazısı olmam :D:D

Back