2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
selam kızlar bugun nasılsınz bakalım nıkah daıresındekı resımlerımz pazar gunu hazır ama yemekte ve stüdyoda cekılenlerden henuz bir haber yok 2 haftada halledılırmıs umarım fazla sarkmaz bugun fırında tavuk mercımek corbası pilav ve salata yapacam evde olunca yemek derdı bıtmıyo eve hala yerlesemedım halı tozlarından bıktım elımde bez dolasıyorum dugunden sonra 3 kılo vermısım iice forma girdim

hallettım canım tüm işlerimi evede yerleşirsem bu arada cok süper olacak ben işe gittimi 24 saat calısıyorum daha yorucu oluyo ama coğu işi bitirdim sayılır

gel artık sıkıldımmmm sensiz:):)

ay gelmek istiyorumda malum pc yok işe baslayınca ancak

spaydi okuyamadım eve neden gitmiyosun sen

RADYOLOG canım çok önemli bişey yok abim birazcık dert oldu onunla uğraşıyorz işte problemleri çözmeye çalışıyoruz

ciddi birsey olmasında umarım çözebılırsınz sorun her neyse ama sende bence evıne vakıt ayır sonra alısman zor olabılr ay ne gunler gecırdık ama hepsı bıttı gectı ne guzel ya

bende dış mekan çekimlerini yeni aldım fotoğraf seçicez albüm yapıcaklar zor iş bunlar yaaa ne kadar zor fotoğraf seçmek ((
menüde süpermiş bu arada :)))hahaha ah o halılar allah kolaylık versin neyseki benim o derdim yok heryeri açtığımdan sadece deli gibi toz oluo ev
24 saat miii ne iş yapıon canım sen işin nickinde mi gizli allah kolaylık versin ben sabah 8,30 akşam 6 kabusu yaşıyorum yetişmiyor işler ütülerim hiç bitmedi ütülüyorum ütülüyorum bitmiyor kabusum oldu evden valize koyup getirmicektim çok hata yaptım yahuuu
şimdiden akşam olsada evime gitsem die bekliyorum allahtan sakin bigün geçiriyorum

aha sen de bendensin canım işe gelirken daha akşam olsun die düşünüyorum vallaha

ben pazartesiden beridir işe geliyorum ve öğlen bile olmadan akşam olsa da eve gitsek diye düşünmeye başlıyorum(

radyologg menün güzelmiş severim hepsini. üstüne tiramisuda yaparsan gelirim yemeğe:)))

Allahtan benim yemek derdim yok şimdiye kadar bir kez yemek yaptım sadece. kocacığım sağolsun çok güzel yemek yapıyor benden önce evde olduğu içinde eve gidince çok rahat ediyorum:) ama ütü konusunda çok sıkıntılıyım bu sıcaklarda hiç çekilmiyor walla. bir de kocacığım xl olduğu için parçalar büyük oluyor:) dün akşam bir hafta giyeceği kadar ütü yaptım ama eridim bittim resmen.

biz daha fotolarımızı sormadık bile

evimize net bağlatmadık daha biraz birbirimize evimize alışalım dedik ama ne kadar sürer bilmiyorum...

sıkıldımmmmm sıkıldımmmm
akşama ne yemek yapıcam yaa
gerçi kayınvalideme gitme ihtimalide var sevgili kocam annesini özlemiş:):)

HEHE dur daha sen yaaa 1 hafta bile olmamış işe başlayalı :))))) sen benden betermişin :))))
ooooo öyle koca ne ala ütü dediğin nedir madem yemek yapmıyorsn ütü olur biter yeterki biriktirme bende dün 1 saat ütü yaptım eşim cmrt dahil gömlek giyer yane her hafta 6 gömlek 3 pantolon ütülüom bendeimde 6-7 bady tişört kabus gibi dün birde çarşaf ütüledim 2-3 günde bir ütü yapıom hala bitmedi 4 hafta olcak yahuuu
sıkıldımmmmm sıkıldımmmm
akşama ne yemek yapıcam yaa
gerçi kayınvalideme gitme ihtimalide var sevgili kocam annesini özlemiş:):)

bence sen kayınvalideye git yemek derdinden kurtul :))))

demi ama bende aynı şeyi düşünüyorum:):) çamaşır yıkamam lazım yaa aklım almıyor evde 2 kişiyis 2 günde bir bi sürü çamaşır çıkıyo:) gıcık oluyorummmmmmmmm

walla hiç adapte olamadım işe. tatile gitmek istiyorum yine((( benimde kocacıgım hep klasik giyiyor 6 gömlek 3 pantolon bizde de fix.
dün 2 gömlek ütüleyecektim sadece ama hızımı alamadım bitsin hepsi 1 hafta rahat ederim dedim. dantelli nevresimlerimi havlularımı falaln da ütüledim. 1 hafta idare eder ütülediklerim:)))

bence de git kayınvalideye, hazır yemek:)

canım kayınvalidem:):):) çok seviyorum çooook

kızlar geldim ben yine :))

inanılmaz eğlenceli bi düğün geçirdim! :)) videomuz elden ele dolaşıo :)))) öle oynadım ki izlerken ben bile utanıorum :) ama herkesin çok eğlendiği ve istisnasız herkesin oynadığı bir düğün oldu :) nikahsa bi alemdi..salona çıkmadan önce öle bi gerildim ki ben anlatamam..sonra da çıkınca kim gelmiş kim gelmemiş die salonu kolaçan edecem die "evet" diemedim! o kadar cılız çıktı ki sesim memur sanırım siz de memnun kalmadınız evet demenizden tekrarlayalım en iyisi dedi :)) bunun üzerine ben de kadına dönüp "evet dedim ama ben yani kesinlikle evet hani bi sorun yok bence evet evet kabul ediorum ben dedim ya zaten" die zırvalamaya başladım ve millet koptu! sanırım nikahında 15 kere evet dien tek gelin benim :))

sabah 11 de gelinliği bir giydim gece 1 de çıkardım :))

dış foto çekimlerimizi kayınçom yaptı :)) rahmi koç sanayi müzesinde çektirdik süper olmuşlar bittim resmen :)))

balayı da şahaneydi... :)

3 gündür evdeyim..yarın işe başlıorum bakalım nası adapte olcam tekrar vardiyaya :S ama evde de hayat süper :)) kocacım kocacım die dolaşıorum :))

ay bu arada kına da yaptık :) millet tepemde yüksek yüksek tepeler die çığırırken ben şarkıya tempo tutuodum :) ne düğünde ne kınada ne nikahta ne de sonrasında hiiiiiç ağlamadım güle oynaya gittim resmen :) amaaa balayından döndüğümüz gün direkt annemlere gittik sonra da akşam kardeşim bizi eve bıraktı..ertesi gün de kıbrısa dönecekti eylüle kadar görüşemicez bi de arabaya binince apartmana baktım annemle babam camdan bakıodu..kardeşimi yollayınca ben bi ağla bi ağla anlatamam....bi tek o akşam çok ağladım..aşkım sakinleştirdi sarıldı öle uyuduk ama sabah gözlerim şiş şişti....hala ara ara gözlerim doluo ama alışıorum sanırım ya..

neyse benden haberler böle kalkim de kocama çay koyim ben en iyisi

öpüorum herkesi kızlar!

çok sevindim canım senin adına tebrikler allah uzun mutluluklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…