- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi Queen of the North
- #6.301
of of offfff siz bizi geçmişiniz yahuuuuu :)))))) maşallah bizde erken geldik ama uyuyamadım ilk gece yerimi yadırgadım anca alıştım gerçi :))))) bizde otel yakındı 1 saat mesafede 9da girdik birde sizin gibi takılsaydık bir yerde of of offff otel hikaye olurdu :)hahahaaaayyyyyyyyyyyy:)
benimde nikah ve düğün bir aradaydı düğün 12de bitti ama biz ordan arkadaşlarla eğlenmeye bi mekana gittik
gecenin 5ine kadar üstümdeydi gelinlik ama geberm,şim ama çok zevkliydi sabaha karşı 5.30 du eve geldik bi duş aldık üstümüzü değiştirdik tekrardan yollara koyulduk havaalanına gittik sabah 7dede uçağımız kalktı zaten bi oturduk uçağa uyuşumuz hostesler uyandırdı bizi geldik die:):):):) otele bi vardık akşam yemeğine kadar uyuduk çok yorulmuşuz çoook:)
boşuna kasmışız evet ama ben bütün olumsuzluklara rağmen çok rahattım nikah günü düğündede hoppidi hopiidi ağzım bir karış açık oynadım :)))))bende gelinliğimi tekrar tekrar tekrar giymek istiyorum.
salonda nikah başladığı andan itibaren resmen gelinliğimle ve özellikle kuyruğumla gurur duydum ya:)))))))))))))))))
çabuk bitti sanki çok güzeldi ama gerçekten çok çabuk geçti.
evimize geldiğimizde eşimle de konuştuk bu kadar sıkıntı stres koşuşturmaca artık herşey geride kaldı:)))
hayırdır sipaydicim noldu sana valla ben 12de 1de yatıyoruz diye homurdanıyorum sen napıon öleee dinlen valla hasta olursun canım aman haaaasanırım 3 gündür evde hiç bişey yapmıyorum.
aksilikler üstüste geldi hiç evde yokuz hatta 2 gündür sabah uyanıp yatağımı kapatamıyorum. gece 4'te yatıyoruz
dünden beri devamlı baş ağrısı bu akşamda yemeğimizi yeriz sonra eve geçip uyuruz inşallah
herkese selammmmmmmmm
oooo kimler gelmişşşş hoşgeldin naberrrrr ?