• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
hahahaaaayyyyyyyyyyyy:)
benimde nikah ve düğün bir aradaydı düğün 12de bitti ama biz ordan arkadaşlarla eğlenmeye bi mekana gittik
gecenin 5ine kadar üstümdeydi gelinlik ama geberm,şim ama çok zevkliydi sabaha karşı 5.30 du eve geldik bi duş aldık üstümüzü değiştirdik tekrardan yollara koyulduk havaalanına gittik sabah 7dede uçağımız kalktı zaten bi oturduk uçağa uyuşumuz hostesler uyandırdı bizi geldik die:):):):) otele bi vardık akşam yemeğine kadar uyuduk çok yorulmuşuz çoook:)
of of offfff siz bizi geçmişiniz yahuuuuu :)))))) maşallah bizde erken geldik ama uyuyamadım ilk gece yerimi yadırgadım anca alıştım gerçi :))))) bizde otel yakındı 1 saat mesafede 9da girdik birde sizin gibi takılsaydık bir yerde of of offff otel hikaye olurdu :)
bende gelinliğimi tekrar tekrar tekrar giymek istiyorum.
salonda nikah başladığı andan itibaren resmen gelinliğimle ve özellikle kuyruğumla gurur duydum ya:)))))))))))))))))
çabuk bitti sanki çok güzeldi ama gerçekten çok çabuk geçti.
evimize geldiğimizde eşimle de konuştuk bu kadar sıkıntı stres koşuşturmaca artık herşey geride kaldı:)))
boşuna kasmışız evet ama ben bütün olumsuzluklara rağmen çok rahattım nikah günü düğündede hoppidi hopiidi ağzım bir karış açık oynadım :)))))
sanırım 3 gündür evde hiç bişey yapmıyorum. :53::53::53:
aksilikler üstüste geldi hiç evde yokuz hatta 2 gündür sabah uyanıp yatağımı kapatamıyorum. gece 4'te yatıyoruz :14::14::14:
dünden beri devamlı baş ağrısı bu akşamda yemeğimizi yeriz sonra eve geçip uyuruz inşallah :31:
hayırdır sipaydicim noldu sana valla ben 12de 1de yatıyoruz diye homurdanıyorum sen napıon öleee dinlen valla hasta olursun canım aman haaaa
herkese selammmmmmmmm :1::1::1:

oooo kimler gelmişşşş hoşgeldin naberrrrr ?

geçmiş olsun canım tekrar sıkma canını olan sana olcak valla inşallah dün iyice bir dinlenmişindir :)

günaydın bayanlar iyi sabahlar hafta ortasına geldik keyifler nasıl :)

Allah üstümüzdeki karabulutları atsın artık 3 gündür fenalık geçiriyorum hiç iyi değilim canım :50: kk bile giresim yok :43: dün gece hiç uyumadık annemdeydik
babamla-abim tartışmış falan filan işte. sorunları çözmek için oturduk kaldık:47: keyfim hiç yok. artık gözlerim şiş ve uykulu çalışıyorum

Allah üstümüzdeki karabulutları atsın artık 3 gündür fenalık geçiriyorum hiç iyi değilim canım :50: kk bile giresim yok :43: dün gece hiç uyumadık annemdeydik
babamla-abim tartışmış falan filan işte. sorunları çözmek için oturduk kaldık:47: keyfim hiç yok. artık gözlerim şiş ve uykulu çalışıyorum

offfff yaaaa harbiden biri şu karabulutları kaldırsın canım birazda kendi aileni düşün sen de evlendin eşin artık dicek noluyor bu gece evinize gidin sizin aranız bozulcak yoksa sorun çözücü olmuşunuz siz yaaaa :(
bizimde başımızdan aksilikler ayrılmıyor artık bitsin diye dua ediyorum valla :(((
buraya girmemezlik yapma gel kafanı dağıt canım

offfff yaaaa harbiden biri şu karabulutları kaldırsın canım birazda kendi aileni düşün sen de evlendin eşin artık dicek noluyor bu gece evinize gidin sizin aranız bozulcak yoksa sorun çözücü olmuşunuz siz yaaaa :(
bizimde başımızdan aksilikler ayrılmıyor artık bitsin diye dua ediyorum valla :(((
buraya girmemezlik yapma gel kafanı dağıt canım

eşimin böyle bişey düşüneceğini sanmam. yanlarında olmam gerektiğini biliyor.
sonuçta birisi abim diğeri ise babam. :59: neyse yaw boşverelim Allah bi yol bi çare gösterecektir bize de ara ara bakıyorum siteye :27:

canım şimdi okudum bugünlerde huzurlu olmanız gerekn yerde kendinizi yıpratıyosunuz ki en önemlisi sen yorgun düştükçe hasta olucaksın tammam ailen önemli elbette ama artık seninde bi yuvan var birazda kendi yuvanı düşünmelisin yoksa allah korusun kavga edip birbirinizi üzüceksiniz biraz geri çekilmeye çalış olaylardan

canım şimdi okudum bugünlerde huzurlu olmanız gerekn yerde kendinizi yıpratıyosunuz ki en önemlisi sen yorgun düştükçe hasta olucaksın tammam ailen önemli elbette ama artık seninde bi yuvan var birazda kendi yuvanı düşünmelisin yoksa allah korusun kavga edip birbirinizi üzüceksiniz biraz geri çekilmeye çalış olaylardan

haklısın canım ama merak etmeyin. eşimde benden yana herhangi bi sıkıntı olmaz. hatta benden daha fazla. ilgilenmek istiyor dün gece kalmayı da o istedi yalnız bırakmamak için :53:

haklısın canım ama merak etmeyin. eşimde benden yana herhangi bi sıkıntı olmaz. hatta benden daha fazla. ilgilenmek istiyor dün gece kalmayı da o istedi yalnız bırakmamak için :53:

anladım canım aman aranızda bi sıkıntı olmasında çok üzülürüm sonra kendini sıkma hiç herşey düzelicektir

günaydın mutlu sabahlar hayırlı işler herkese:3:
GÜNAYDIN İYİ SABAHLARRRRRR
eşimin böyle bişey düşüneceğini sanmam. yanlarında olmam gerektiğini biliyor.
sonuçta birisi abim diğeri ise babam. :59: neyse yaw boşverelim Allah bi yol bi çare gösterecektir bize de ara ara bakıyorum siteye :27:

sende haklısın canım inşallah herşey yoluna girer bir an evvel

inşallah canım siz nasılsınız ? :54:

iyiyiz bizde ne olun koşturmaya devam iş ev arası mekik dokuyoruz evin eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz borçları ödemeye çalışıyoruz başımızdaki aksilikler bitecek umarım bir an evvel :))) düğün öncesi sürekli sorun çıkmıştı arabamız çok sorun yaratmıştı bugün satıyoruz herşey yoluna girecek inşallah

iyiyiz bizde ne olun koşturmaya devam iş ev arası mekik dokuyoruz evin eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz borçları ödemeye çalışıyoruz başımızdaki aksilikler bitecek umarım bir an evvel :))) düğün öncesi sürekli sorun çıkmıştı arabamız çok sorun yaratmıştı bugün satıyoruz herşey yoluna girecek inşallah

girer girer merak etme zamana bırakın
ev iş arası monotonluk bizdede aynı evden işe işten eve bi dez avantajmı yoksa avantajmı bilemedik ama eşimle aynı işyerinde çalışıyorus biz artık gece gündüz beraberis
işyerinde zaten yeterince konuşuyorus evimize gittimiz zamanda akşam konuşcak pek bişi kalmıo:):) yemeğimizi yiğip tvmizi izliyorus:):)

girer girer merak etme zamana bırakın
ev iş arası monotonluk bizdede aynı evden işe işten eve bi dez avantajmı yoksa avantajmı bilemedik ama eşimle aynı işyerinde çalışıyorus biz artık gece gündüz beraberis
işyerinde zaten yeterince konuşuyorus evimize gittimiz zamanda akşam konuşcak pek bişi kalmıo:):) yemeğimizi yiğip tvmizi izliyorus:):)

oooo sizin süpermiş yaaa keşke bizde aynı yerde çalışsak :((( bizim ters biraz akşamda zaman akıp geçiyor gün bitiyor iş mi yapayım berabermi oturalım bilemiyoz :(((
zamanla herşey rayına oturacak diye avunuyoruz işte :))))

oooo sizin süpermiş yaaa keşke bizde aynı yerde çalışsak :((( bizim ters biraz akşamda zaman akıp geçiyor gün bitiyor iş mi yapayım berabermi oturalım bilemiyoz :(((
zamanla herşey rayına oturacak diye avunuyoruz işte :))))

aynı yerde çalışmak aslında hiçte kolay olmuyor biliyomusun diyorum ya akşama konuşacak bişi bulamıyuorus:):)
ama güsel yanı beraber evden çıkıp beraber giriyorus en güsel yanı bu
işte yoruldumu gördüğü için bana herşeyde yardımcı oluyor eşim saolsun:)
tek bi sıkıntım var 4 yıldır hiç romantik bi erkek olamadı:):):

Back