• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
demi ama bende aynı şeyi düşünüyorum:):) çamaşır yıkamam lazım yaa aklım almıyor evde 2 kişiyis 2 günde bir bi sürü çamaşır çıkıyo:) gıcık oluyorummmmmmmmm:52:
hehe bende sürekli toplayıp makinaya yıkamak sorun değilde onları ütülüceğimi düşündükçe vazgeçiyorum :))))))ama her hafta çıkıo bişiler :(
walla hiç adapte olamadım işe. tatile gitmek istiyorum yine:(((( benimde kocacıgım hep klasik giyiyor 6 gömlek 3 pantolon bizde de fix.
dün 2 gömlek ütüleyecektim sadece ama hızımı alamadım bitsin hepsi 1 hafta rahat ederim dedim. dantelli nevresimlerimi havlularımı falaln da ütüledim. 1 hafta idare eder ütülediklerim:)))

bence de git kayınvalideye, hazır yemek:)
ayyyy allah bize sabır versin gömlek sorun değil ama pantolon çok yoruyor beni yaaaaa :))))sen bitirmişin ne güzel neyseki bende dantel falan yok öyle nevresimde yok hiç uğraşamam vallaha :)))))) neyse bitmiş haftaya kadar rahatsın ohhhhh :)))
kızlar geldim ben yine :))

inanılmaz eğlenceli bi düğün geçirdim! :)) videomuz elden ele dolaşıo :)))) öle oynadım ki izlerken ben bile utanıorum :) ama herkesin çok eğlendiği ve istisnasız herkesin oynadığı bir düğün oldu :) nikahsa bi alemdi..salona çıkmadan önce öle bi gerildim ki ben anlatamam..sonra da çıkınca kim gelmiş kim gelmemiş die salonu kolaçan edecem die "evet" diemedim! o kadar cılız çıktı ki sesim memur sanırım siz de memnun kalmadınız evet demenizden tekrarlayalım en iyisi dedi :)) bunun üzerine ben de kadına dönüp "evet dedim ama ben yani kesinlikle evet hani bi sorun yok bence evet evet kabul ediorum ben dedim ya zaten" die zırvalamaya başladım ve millet koptu! sanırım nikahında 15 kere evet dien tek gelin benim :))

sabah 11 de gelinliği bir giydim gece 1 de çıkardım :))

dış foto çekimlerimizi kayınçom yaptı :)) rahmi koç sanayi müzesinde çektirdik süper olmuşlar bittim resmen :)))

balayı da şahaneydi... :)

3 gündür evdeyim..yarın işe başlıorum bakalım nası adapte olcam tekrar vardiyaya :S ama evde de hayat süper :)) kocacım kocacım die dolaşıorum :))

ay bu arada kına da yaptık :) millet tepemde yüksek yüksek tepeler die çığırırken ben şarkıya tempo tutuodum :) ne düğünde ne kınada ne nikahta ne de sonrasında hiiiiiç ağlamadım güle oynaya gittim resmen :) amaaa balayından döndüğümüz gün direkt annemlere gittik sonra da akşam kardeşim bizi eve bıraktı..ertesi gün de kıbrısa dönecekti eylüle kadar görüşemicez bi de arabaya binince apartmana baktım annemle babam camdan bakıodu..kardeşimi yollayınca ben bi ağla bi ağla anlatamam....bi tek o akşam çok ağladım..aşkım sakinleştirdi sarıldı öle uyuduk ama sabah gözlerim şiş şişti....hala ara ara gözlerim doluo ama alışıorum sanırım ya..

neyse benden haberler böle kalkim de kocama çay koyim ben en iyisi :P

öpüorum herkesi kızlar! :54:
pelincim allah mutluluğunuzu daim etsin okurken gözümde canlandırdım vallaha ne güzel geçmiş :)))) bende sürekli gözlerim felfecir okuyodu kim gelmiş die sorun gözlüklerim yoktu uzakları göremedim hehehehe :)))bende senin gibi güle oynaya gittim ama 1-2 hafta içinde arada gözler doluo annemi özlüyorum böööööö moduna geliom kendimi toparlıom :)))
günaydın kızlar.....
günaydın nisancım hayırlı cumalarrrr
günaydın kızlarrrrr, veee sonunda bugün cuma:))))

pelinns hoşgeldin canım. herşeyin çok güzel geçmesine sevindim, ömür boyu mutluluklar...
işteeee haftanın en sevdiğim günü :)))))birde cmrt çalışmasak :)
ben cmt günüde çalışıyorum :( ogfff offf
ben de :((( nedir biz izmirlilerin çektikleri yaaa gel beraber iş bulalım cmrt çalışılmayan evimizde oturalım ohhhh bişi deil benim eşim çalışmıyor ben çalışıom böööööööööö:(
günaydın hepinize hayırlı cumalar :60::61:

günaydınnnnn canım hayırlı cumalarrrr

günaydın kızlarrr iyi sabahlar hayırlı cumalarrrrr :)

ben de :((( nedir biz izmirlilerin çektikleri yaaa gel beraber iş bulalım cmrt çalışılmayan evimizde oturalım ohhhh bişi deil benim eşim çalışmıyor ben çalışıom böööööööööö:(

:) çok fena çok allahtan eşimle aynı yerde çalışıyorus biz oda cmt günleri çalışıo bide o çalışmasa cmt günü çok kıskanırdım herhalde:)
cmt günü olmayan bi iş olurda bulursan beni ara :D:D:D:D:D

:) çok fena çok allahtan eşimle aynı yerde çalışıyorus biz oda cmt günleri çalışıo bide o çalışmasa cmt günü çok kıskanırdım herhalde:)
cmt günü olmayan bi iş olurda bulursan beni ara :D:D:D:D:D

benim işim daha zor vallaha :) birde iş olsa içim yanmıcak oturmaya gelioz işte kabus gibi cmrt olmayan bir iş bulamazsam ben iş kurcam vallaha özelden görüşelim kariyer için :))))))))))

evli bayan için cumartesi çalışmak gerçekten zor.
benim eşim cumartesi öğlene kadar çalışıyor o gelene kadar evi toplayıp temizlik falan yapıyorum yoksa birlikte geçireceğimiz zamandan çalmak gerekiyor.

speedy ne yapıyorsun sen. dur daha yeni evliyiz hemen kaptırma çocuk olayına. ama ne yalan söyleyeyim ben de arada özenmiyor değilim.

sscc yok canım mümkün değil şuanda :57:
yalnızca böyle görünce içim gidiyor o kadar o da sanırım herkeze oluyordur. :27::27:
en az 2 yada 3 yıl düşünmüyrum eşime kalsa 5 yıl diyor :27::27::27: :44:

5 yıl çok yaaaaa:((
yeni gelin psikolojisi bu sanırım:))) benimde çocuk görünce içim gidiyor, eşime kalsa hemen istiyor ama şu anki şartlara göre 2-3 yıl sonra:)

FACE DE bebek eşyalarına daldım yaaa gördükçe böyle insanın doğurası geliyor:60::60:
neyyyyy kız dur daha erkennnnn :P
evli bayan için cumartesi çalışmak gerçekten zor.
benim eşim cumartesi öğlene kadar çalışıyor o gelene kadar evi toplayıp temizlik falan yapıyorum yoksa birlikte geçireceğimiz zamandan çalmak gerekiyor.

speedy ne yapıyorsun sen. dur daha yeni evliyiz hemen kaptırma çocuk olayına. ama ne yalan söyleyeyim ben de arada özenmiyor değilim.

gerçekten çok zor biz beraber yapıyoruz temizliği böylece hemen bitiyor ama artık detaylı temizlik yapmak gerek yaaa offffff :(((((

çocuk mevzularına dalınmış aman dikkat kızlar biraz keyif yapın yahuuuu ben de çocukları çok severim ama nedense 2 yıldır falan çocuk istemiyorum olmasın diyorum çok büyük bir sorumluluk kafam karışık yane :P

tabi canım çocuk çok ayrı ve çok büyük sorumluluk. daha evlilik hayatının getirdiği sorumluluğa alışamamışken çocuk falan istemem. ilerleyen yıllarda kısmetse

aman kızlar dikkat edin daha çok yeniyiz zaten evliliklerimizin oturması 1yılı bulur
tabi kısmet bu işler ama korunmayı ihmal etmeyin bence:1:

benim işim daha zor vallaha :) birde iş olsa içim yanmıcak oturmaya gelioz işte kabus gibi cmrt olmayan bir iş bulamazsam ben iş kurcam vallaha özelden görüşelim kariyer için :))))))))))

valla bizim h.içileri bir yoğunluk sözkonusu ama cmt günleri h.içi kadar yoğun olmuyorus keşke yarım gün olsa bari:)
ben şimdiden bayram tatili planlarına başladım:)
sen iş kur bende yanına geleyim nede olsa sende izmirdesin:D:D

valla bizim h.içileri bir yoğunluk sözkonusu ama cmt günleri h.içi kadar yoğun olmuyorus keşke yarım gün olsa bari:)
ben şimdiden bayram tatili planlarına başladım:)
sen iş kur bende yanına geleyim nede olsa sende izmirdesin:D:D

heheheh yaaaa ben gerçekten iş kurmayı düşünüyorum ama ne iş olacağı konusunda karar vermedim meslek olarak kuaförlük falan okusaydım keşke şimdi paraya para demezdim evlenince anladım :)))))
ben belki manikür pedikür salonu açarım diyorum az masraflı oluo ya ama önce işi öğrenmek lazım ben çünkü sorunlu bir müşteriyim her yeri beğenmem hala düzgün bir kaförüm yok düznli gittiğim mesela :(((((boktım aramadktan

heheheh yaaaa ben gerçekten iş kurmayı düşünüyorum ama ne iş olacağı konusunda karar vermedim meslek olarak kuaförlük falan okusaydım keşke şimdi paraya para demezdim evlenince anladım :)))))
ben belki manikür pedikür salonu açarım diyorum az masraflı oluo ya ama önce işi öğrenmek lazım ben çünkü sorunlu bir müşteriyim her yeri beğenmem hala düzgün bir kaförüm yok düznli gittiğim mesela :(((((boktım aramadktan

hahaaaayyyyy sen gel ozaman ben seni benm kuaföre götüreyim :)
iş konusundada ben d smart dijitürk müşteri ve bayi temsilcisiyim gel senide yanıma alayım ozaman:)

hahaaaayyyyy sen gel ozaman ben seni benm kuaföre götüreyim :)
iş konusundada ben d smart dijitürk müşteri ve bayi temsilcisiyim gel senide yanıma alayım ozaman:)

olurrrr :)))))))) kuaför deneye denete bir hal oldum zaten :PPPPP
hımmmmmm yok canımmmm sen cmrt tam gün çalışıyorsunn ben 12de çıkıyorum beni kasmaması lazım haa bu arada biz ikimiz aynı yerde olursakkkkk orası batar bir kk bir muhabbet derken iş yapamayız :P

olurrrr :)))))))) kuaför deneye denete bir hal oldum zaten :PPPPP
hımmmmmm yok canımmmm sen cmrt tam gün çalışıyorsunn ben 12de çıkıyorum beni kasmaması lazım haa bu arada biz ikimiz aynı yerde olursakkkkk orası batar bir kk bir muhabbet derken iş yapamayız :P

hahaha kesinlikle öyle olur:) geçenlerde müdürüme yakalandım valla çok fena oldu ama hala uslanmadım:):)
bu arada günaydın kızlarrr iyi hafta sonları
tatil istiyorummmmmmmmmm offffffff

hahaha kesinlikle öyle olur:) geçenlerde müdürüme yakalandım valla çok fena oldu ama hala uslanmadım:):)
bu arada günaydın kızlarrr iyi hafta sonları
tatil istiyorummmmmmmmmm offffffff

bizden başka kimse yok bir biz varız cumartesi amelesi :P bende yakalanıyordum arada şimdi öyle bir sorunum yok :PPPP
tatile gelince bende dün rüyamda gördüm tatile gitmişiz sabah diyorum eşime benim tatilim geldiiiiiiii :))))

bizden başka kimse yok bir biz varız cumartesi amelesi :P bende yakalanıyordum arada şimdi öyle bir sorunum yok :PPPP
tatile gelince bende dün rüyamda gördüm tatile gitmişiz sabah diyorum eşime benim tatilim geldiiiiiiii :))))

evet bugün ikimizden başka kimsecikler yok:) senin yine iimiş 12ye kadar çalışıyorsan benim tam gün cmt günleride lanetttttttt iş:)
akşamada misafirim gelcek off off tam gün çalış bide misafir gelsin yemek hazırlığı yap hayatmı benimki:P:P:P:P:P:P

Back