- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.261
kızlar evlendim balayına gittim ve bugün geldim :) ayrıntıları bi ara anlatırım :) çok çok güzeeeeeeell herşey.....
kızlar evlendim balayına gittim ve bugün geldim :) ayrıntıları bi ara anlatırım :) çok çok güzeeeeeeell herşey.....
günaydınnnn bayanlar iyi sabahlarrr günümüz güzel geçsin kandiliniz mübarek olsun kayınvalideleri aramayı unutmayınnnn
alemsin yaaa akşam gideriz belki gidemezsek ararız
:)))))) beklerler kızımmmm arıcannnngerçi hiç sevmem böle kandili ara kutla cuma için ara ben aramam nasılsa akşam görücem
bizimde bi tek ikametgah kaldı bakalım halletmemiz lazım en kısa süre de
cüzdanı izinde değiştirdik şok oldum herşeyim değişti diye
bende cüzdanı elime aldığımda kendi soyadımı yazılı göremeyince üzüldüm yaa:)
bu arada ikametgahı fazla uzatmayın yasal bi süreci var
o süreci aşarsanız 365tl para cezası var bugün söylediler bize
memleket falanda değişiyor en çok ona üzüldüm ben
ceza işini bilmiyordum ama şimdi izin almak mümkün değil yaaaa
20-25 günlük bir süreci varmış onun ihmal etmeyin bi sorun sizde bize nüfus müdürlüğünde söylediler
ikinizden birinin izin alması yeterli eşin izin alırsa sen nüfus cüzdanını eşine var halletsin o
eferin sanaaa hayırlı gelinherhalde yaw. ama biz hergün konuşuyorz zaten
hayırlısı olsun nisancım bende bugün nüfus cüzdanlarımızı değiştiricem kaç zamandır zor gelio gitmekgünaydın kızlarrr
sabahtan beri koştur koştur nüfuslarımızı değiştirdik ikametgahlarımızı aldırttık
kahvaltı yapıcak hal bile kalmadı ne yorulduk yaa bi kahve içeyimde işlere koyulayım yavaştan
ohhhh cüzdanı değiştirmişin bende hiç istemiom değişsin hala kızlık soyadımı kullanıom :)))bizimde bi tek ikametgah kaldı bakalım halletmemiz lazım en kısa süre de
cüzdanı izinde değiştirdik şok oldum herşeyim değişti diye
pofff bir süre yeni soyadımıza alışamıcaz sanırım :)))) belli bir cezası varmış evet ama ben 1 ay ya da 3 ay gibi hatırlıom :)bende cüzdanı elime aldığımda kendi soyadımı yazılı göremeyince üzüldüm yaa:)
bu arada ikametgahı fazla uzatmayın yasal bi süreci var
o süreci aşarsanız 365tl para cezası var bugün söylediler bize
artık bakıcaz yaaaa
bi şekilde halletmee çalışıcaz daha ssk gdicem
ben değiştirdim vallahi ssk ya da a+g+i için gidicem işyerine lazımmış
sen neden gidiyormuşsun kiiiiii muhasebeciniz yapmıyormu gerekli işlemleri ? hem agi için ne yapıcanki tutar değişmicek nede olsa sadece değişen sskdaki soyadın olacak diye biliyorum ben :)
bilmiyorum canım tam anlamı ile konuşamadık muhasebe ile gitmeden mutlaka görüşürüm yine onlar gerekeni yaptılar zaten ama sanırım benimde yapmam gereken bişey vardı
canım sanırım sigorta kartını değiştirmeleri için seni gönderiyorlar 1 adet resim,nüfus cüzdanı ve kimlik ile gidilmesi gerekiyormuş
çok saçma yaa git uğraş oralarda herşey online oldu bunu bizmi yapcakmışız((
olaiblir oradan bi kağıt vereceklermiş onu da muhasebeye vericem
pof ben sigorta kartı falan istemiom gitmem inşallah :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?