- Konu Sahibi Queen of the North
- #6.221
4 haziranda evlendim harika bir dugun balayi .. tabi arkasindan isbasi yapmak felaketti=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 haziranda evlendim harika bir dugun balayi .. tabi arkasindan isbasi yapmak felaketti=)
bu günler gerçekten yorucu öğleye kadar ayılamıyorummm ben deselam kızlarrrr
bugün işler yoğundu uğrayamadım
bu akşamda benm misafirlerim var daha işten çıkamadım offf offf
yarında kayınvalideme gidices yemeğe bu zamanlar pek yorucu:) ama güzellllllllllll
ooooo sipaydicim maşallah pire gibi çalışmışsın dün akşam bugün az işin kalmış maşallah :)))Günaydın
Dün akşam eve geldik patates püresini,pilavı,tatlıyı ve çorba mı yaptım bulaşıklarımı yerleştirdim. evimi sildim süpürdüm.
akşama da son kez bi ısıtıcam. salatalarımı yapıcam masamı açıcam bitti
ooooo sipaydicim maşallah pire gibi çalışmışsın dün akşam bugün az işin kalmış maşallah :)))
pazar kaldı bir tek haaa oda olur bizim pazarımız bugün eve meyve falan almıcam aldık hepsi çürüdü bundan sonra 2-3 tane alcam :)))HOŞGELDİN canım aynen öyle oluyr alışmak zor geliyor![]()
![]()
vallahi çok şükür bitti. pazara gidip bişeyler almam lazım meyve falan![]()
hosbulduk tatlim sagolun kizlar Allah hepimizin yuvasina mutluluk saglik huzur vrrsin insallahhh
slm kızlar... bednde düşünüp duruyodum işleri sadece bnmi yetişremiyorum acaba die... demek yalnıoz değilim :)) walla çalışarak zor oluyo allah yardımcmz olsun
slm kızlar... bednde düşünüp duruyodum işleri sadece bnmi yetişremiyorum acaba die... demek yalnıoz değilim :)) walla çalışarak zor oluyo allah yardımcmz olsun
yok yok yalnız değilsin hepimiz aynıyıs burda:):)
Hepimiz aynıyızzzz işler yetişmiyor gün hemen bitiyor alışana kadar böyle gidecek bence kendimizi kasmayalım elbet bizimde zamanla düzenimiz yerineoturacak sonra işler kolaylıcak bir süre koştur koştur :))))))
![]()
malesef şöyle bir keyif yaptığımı hatırlamıyorum butlaka yapacak bişey olmuştur :)))bizim koşturmacalar bitmezzzzzzzzzz çalışan bayanların hep bir telaşı olucak herzaman:):)
walla ewe gdnce hiç bişi yapasım gelmio yatıp uyumak istıorum tw seyredip keyf yapmak istıorum ama herzamn olmuorutine bağliinca yoluna grer yaa hem kendi ewinin işini yapmak ble ayrı zewk:)
MAGRENTA daisypath tan yapabiliris evlilik bölümünde resimli anlatımı var![]()
saol canım bulduklarımı beğenmedim bu daha iyi olcak sanırım :))) artık etiketi değiştirme zamanı geldide geçiyor:)))))
evet canım değiştir tabi artık![]()