• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın kızlarrr
sabahtan beri koştur koştur nüfuslarımızı değiştirdik ikametgahlarımızı aldırttık
kahvaltı yapıcak hal bile kalmadı ne yorulduk yaa bi kahve içeyimde işlere koyulayım yavaştan

bizimde bi tek ikametgah kaldı bakalım halletmemiz lazım en kısa süre de :52:
cüzdanı izinde değiştirdik şok oldum herşeyim değişti diye :47::47::47::47::47::47:

bende cüzdanı elime aldığımda kendi soyadımı yazılı göremeyince üzüldüm yaa:)
bu arada ikametgahı fazla uzatmayın yasal bi süreci var
o süreci aşarsanız 365tl para cezası var bugün söylediler bize

memleket falanda değişiyor en çok ona üzüldüm ben :51::51::51:
ceza işini bilmiyordum ama şimdi izin almak mümkün değil yaaaa :15:

memleket falanda değişiyor en çok ona üzüldüm ben :51::51::51:
ceza işini bilmiyordum ama şimdi izin almak mümkün değil yaaaa :15:

20-25 günlük bir süreci varmış onun ihmal etmeyin bi sorun sizde bize nüfus müdürlüğünde söylediler
ikinizden birinin izin alması yeterli eşin izin alırsa sen nüfus cüzdanını eşine var halletsin o

:53: herhalde yaw. ama biz hergün konuşuyorz zaten :27:
eferin sanaaa hayırlı gelin :PPP
günaydın kızlarrr
sabahtan beri koştur koştur nüfuslarımızı değiştirdik ikametgahlarımızı aldırttık
kahvaltı yapıcak hal bile kalmadı ne yorulduk yaa bi kahve içeyimde işlere koyulayım yavaştan
hayırlısı olsun nisancım bende bugün nüfus cüzdanlarımızı değiştiricem kaç zamandır zor gelio gitmek :((( ikametgah için napıyoruz yaşadığımız yerin muhtarınamı gidicez?
bizimde bi tek ikametgah kaldı bakalım halletmemiz lazım en kısa süre de :52:
cüzdanı izinde değiştirdik şok oldum herşeyim değişti diye :47::47::47::47::47::47:
ohhhh cüzdanı değiştirmişin bende hiç istemiom değişsin hala kızlık soyadımı kullanıom :)))
pofff bir süre yeni soyadımıza alışamıcaz sanırım :)))) belli bir cezası varmış evet ama ben 1 ay ya da 3 ay gibi hatırlıom :)
artık bakıcaz yaaaa :51::51::51: :21::21::21:
bi şekilde halletmee çalışıcaz daha ssk gdicem :68::68:

sskya neden gidiceksin canım bu arada sskya yeni soyadını bildirmek içinde son zamanlarımızmış bu sska bildiriminde bildirilmesi gerekmiş bende bugün gidicem :)))) değiştircem cüzdanı

sen neden gidiyormuşsun kiiiiii muhasebeciniz yapmıyormu gerekli işlemleri ? hem agi için ne yapıcanki tutar değişmicek nede olsa sadece değişen sskdaki soyadın olacak diye biliyorum ben :)

bilmiyorum canım tam anlamı ile konuşamadık muhasebe ile gitmeden mutlaka görüşürüm yine onlar gerekeni yaptılar zaten ama sanırım benimde yapmam gereken bişey vardı :61:

bilmiyorum canım tam anlamı ile konuşamadık muhasebe ile gitmeden mutlaka görüşürüm yine onlar gerekeni yaptılar zaten ama sanırım benimde yapmam gereken bişey vardı :61:

canım sanırım sigorta kartını değiştirmeleri için seni gönderiyorlar 1 adet resim,nüfus cüzdanı ve kimlik ile gidilmesi gerekiyormuş
çok saçma yaa git uğraş oralarda herşey online oldu bunu bizmi yapcakmışız :(((

Back