- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.861
kızlar günaydın.
bugün 1 haziran:))))))
haftasonu çeyizim gidecek bir aksilik olmazsa hala heyecan yok ama dün akşam çeyizlerimi topladık hüzün çöktü içime tuhaf oldum
evet bızde topladık bazıları salonun bi köşesinde bir kısım kardeslıgımn odasında yavrum odasınıda ısgal ettık ama cmt götürüp yerleştrcez hurclarken annem bi yanda ben bi yanda gizli gizli ağladık durduk nasıl evden cıkıcam bılmıyorum ılk evlat ılk torun 1 evin 1 kızı offfffffffff evlensen bi tür evlenmesen bi tür
ayrıca bugun benım dogum gunum ama nedense hüzün çöktü gözlerime
Kankam esra gelmiş:) nerelerdesin bakiyim sen:)))))
walla herkes bu aralar pek bir stresli ve koşuşturmaca halinde[/QU
canım benim koşuşturup duruyorum neyapıyım işte .evin işleri bitti biticek bi iki banyo aksesuarı kaldı .annem eve çeyiz sermeye kalkıştı ve serdidee :26: heves ediyormuş bende sesimi çıkaramadım .pazar günü çeyizim eve gidicek inşallah davetiyelerimizde problem olduu yenileri hafta sonu elimize geçicek inşallah.gelinliğimin eli kulağında son bi provam kaldı sonra teslim alıcamm .kuaförü fotoğrafçıyı hallettim randevularımı aldım..ama çok yorgunumm çokkk .sen nasılsın nasıl gidiyo gelin hanımm :)
canım benim koşuşturup duruyorum neyapıyım işte .evin işleri bitti biticek bi iki banyo aksesuarı kaldı .annem eve çeyiz sermeye kalkıştı ve serdidee :26: heves ediyormuş bende sesimi çıkaramadım .pazar günü çeyizim eve gidicek inşallah davetiyelerimizde problem olduu yenileri hafta sonu elimize geçicek inşallah.gelinliğimin eli kulağında son bi provam kaldı sonra teslim alıcamm .kuaförü fotoğrafçıyı hallettim randevularımı aldım..ama çok yorgunumm çokkk .sen nasılsın nasıl gidiyo gelin hanımm :)
oy oy oyy herkes böyle bir koşturmaca içinde koşmaktan zaten birşey anlamıyoruz bir bakmışız evlenmişiz pofff :)))
kızlar düğün fotoğrafını dışmekan çektiricek var mı? yanıma bişiler alayım diyorum farklı olsun diye ama karar veremedim bir canlı çiçeğim olucak eğer bulabilirsek rengarenk balonlar olucak birde diğer düşündüklerim
renkli ayakkabı giyemedim bare fotoğrafta olsun diye renkli büyük ihtimal mor ayakkabı
ikeadaki kalp yastık
şarap bardakları ve karaf yada şişe
bende koşuşturmaca, stres ve aşırı gergin durumda işlerimi halletmeye çalışıyorum.
bütün mobilyalarımız, eşyalarımız geldi.
bir tek mutfak masa ve sandalyemiz gelmedi onlarda haftasonuna yetişecek. salonun fon perdeleri hala dikilemedi seçtiğim kumaştan ellerinde yok beklemedeyiz.
küçük odaya kanepe alacağız ama bakacak zaman kalmıyor nasıl halledeceğiz henüz bilmiyorum.
dün solaryuma girmeye başladım. 1-2 seans daha gireceğim düğüne kadar biraz bronz olmak istedim gelinlikle daha iyi duruyor:)
bizde pazar günü çeyizimi serdik. çevremdeki herkesin ilk kız çocuk mürveti olarak herkes içinde kalanları üzerimde uyguluyor:) ev ismeğin sergi salonu gibiydi 3 gün boyunca. herşey heryerde. bir sürü insan görmeye falan geldi. dün akşam toparladık ama toplayana kadar canımız çıktı resmen.
haftasonu görüteceğiz çeyizi bir aksilik olmazsa.
kuaförle prova yaptık. foto için hala net karar vermedik son hafta belli olacak. havanın durumu iyi olursa dış çekim yapacağız.
bir de kına için abiye elbise alacağım. geçen hafta aldığım elbise mağazada karışmış aynı model başka elbise vermişler ve geri almayı kabul etmiyorlar haftasonu yeni elbise bakacağım mecburen. içime sinmeyen bir elbise giymek istemiyorum.
benden de böyle işte:)
oy oy oyy herkes böyle bir koşturmaca içinde koşmaktan zaten birşey anlamıyoruz bir bakmışız evlenmişiz pofff :)))
kızlar düğün fotoğrafını dışmekan çektiricek var mı? yanıma bişiler alayım diyorum farklı olsun diye ama karar veremedim bir canlı çiçeğim olucak eğer bulabilirsek rengarenk balonlar olucak birde diğer düşündüklerim
renkli ayakkabı giyemedim bare fotoğrafta olsun diye renkli büyük ihtimal mor ayakkabı
ikeadaki kalp yastık
şarap bardakları ve karaf yada şişe
ben son 2 aydır zaman nasıl geçiyor, o kadar işi nasıl hallettik hiç birşey anlamadım desem yeridir.
bizde dış mekan istiyoruz ama son hafta net kararımızı vereceğiz.
biz yağmur konusunda çok kısmetli bir çift olduğumuz için düğünde de yağar diye düşünüyoruz:))))
ben burada bir arkadaşta görmüştüm nostaljik şemsiye almıştı beyaz. o çok hoşuma gitmişti.
o şemsiyeden almak istiyorum.
bir de converse ya da farklı renk ayakkabı ile çekilen resmilerde çok güzel duruyor öyle birşey de olabilir:)
ama senin bardak ve karaf fikrini de çok beğendim.
ben son 2 aydır zaman nasıl geçiyor, o kadar işi nasıl hallettik hiç birşey anlamadım desem yeridir.
bizde dış mekan istiyoruz ama son hafta net kararımızı vereceğiz.
biz yağmur konusunda çok kısmetli bir çift olduğumuz için düğünde de yağar diye düşünüyoruz:))))
ben burada bir arkadaşta görmüştüm nostaljik şemsiye almıştı beyaz. o çok hoşuma gitmişti.
o şemsiyeden almak istiyorum.
bir de converse ya da farklı renk ayakkabı ile çekilen resmilerde çok güzel duruyor öyle birşey de olabilir:)
ama senin bardak ve karaf fikrini de çok beğendim.
not al bir yere canım benim artık zaman azalınca norlarımı aldım şemsiye benimde aklımda ama nerden bulucam şimdi vaktim kalmadı ev eşyalarını düzmekten kolay olan şeyleri yapıcaz artık :)
renkli converse süper olur lakin ben conversleri hiç rahay bulmuyorum o yüzden o iş yatıo
not al bir yere canım benim artık zaman azalınca norlarımı aldım şemsiye benimde aklımda ama nerden bulucam şimdi vaktim kalmadı ev eşyalarını düzmekten kolay olan şeyleri yapıcaz artık :)
renkli converse süper olur lakin ben conversleri hiç rahay bulmuyorum o yüzden o iş yatıo
küçük şeyler ama işlerden zaman bulmak gerçekten zor. herşeyi yazmaya başladım zaten son 10gündür. çünkü herşey içiçe giriyor ve unutma riski artıyor
şemsiyeyi nişan alışverişi yaparken fatihte ve beşiktaşta bir çarşıda görmüştüm. hemde 10tlydi. o zaman taşıyamam diye almadım şimdi de inşallah bulabilirim.
conversler o gün için bana da rahat olmaz gibi geliyor. ama kırmızı conversim ile foto çektirmek isterim:))
doğumgünün kutlu olsun canım ilk evlenensin demekki zor olucak ama geçer önceden ağla yoksa ayrılık vakti çok ağlarsın :)
Radyologg canım doğum günün kultu olsun. Sevdiklerinle nice güzel yaşlarını kultarsın inşallah.
radyoloğum mutlu senelere arkadaşımm .eşinleee ailenle nice yıllara kuzumm .ceylincim şimdiden iyi eğlenceler tatlımm çok oyna çook çok zıplaa çok eğlen emii canım.
kızlar size bişey sorucam
sağlık raporu için bir takım tahliller olmamız gerekiyo
para verip özelde mi yaptırsak yoksa sağlık ocağı ve dispanserleri mi dolaşsak bilmiyorum
eger hepsini aynı yerde yaptırabilrsek sağlık ocağına gidelim diyorum
HIV,ELİZA,HGSAG,VDRL MKİKRO FİLM
bunları istiyorlar...bunlar ne tahlilleri anlayan var mı?
sağlık ocakları hepsini veriyor mu bir bilginiz var mı?
ay çok soru sordum ama zamanımız çok daraldı,bi de kararsız kalddık
siz tecrübelisiniz diye sorayım dedm
normalde converse giysem alırdım bir tane ama hiç rahat edemiom o yüzden o iş ben de yatıoküçük şeyler ama işlerden zaman bulmak gerçekten zor. herşeyi yazmaya başladım zaten son 10gündür. çünkü herşey içiçe giriyor ve unutma riski artıyor
şemsiyeyi nişan alışverişi yaparken fatihte ve beşiktaşta bir çarşıda görmüştüm. hemde 10tlydi. o zaman taşıyamam diye almadım şimdi de inşallah bulabilirim.
conversler o gün için bana da rahat olmaz gibi geliyor. ama kırmızı conversim ile foto çektirmek isterim:))(( snede bir an evvel çık şemsiye bak bence zonra geç oluyor ((
sakın hediyeyi birleştirtme haaaaaa :)tşk ederim kızlar seneye 1 hazıran dogum gunu 11 hazıran evlılık yıldönumu çifter çifter hediye gelecek
sabah işten geldım 1 gr uyumadan esyalarımı topluyorum cogu kıslık esyamı hurdaya cıkardım ıhtıyacı olana verdım eee yenı ev yenı yasam yenı ortam yenı tarzlar yaratacam kendıme ama öldüm bittim ne zor işmiş ya hu topla topla bitmiyo
bu arada o eşya toplmak felaket zor bişey allah hepimize yardımcı olsun :)))
kızlar size bişey sorucam
sağlık raporu için bir takım tahliller olmamız gerekiyo
para verip özelde mi yaptırsak yoksa sağlık ocağı ve dispanserleri mi dolaşsak bilmiyorum
eger hepsini aynı yerde yaptırabilrsek sağlık ocağına gidelim diyorum
HIV,ELİZA,HGSAG,VDRL MKİKRO FİLM
bunları istiyorlar...bunlar ne tahlilleri anlayan var mı?
sağlık ocakları hepsini veriyor mu bir bilginiz var mı?
ay çok soru sordum ama zamanımız çok daraldı,bi de kararsız kalddık
siz tecrübelisiniz diye sorayım dedm
bizi sağlık ocağına gönderdiler ne akciğer fişlmi nede başka test istemediler valla ona rağmen kaç kez gittim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?