2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar günaydın.
bugün 1 haziran:))))))
haftasonu çeyizim gidecek bir aksilik olmazsa hala heyecan yok ama dün akşam çeyizlerimi topladık hüzün çöktü içime tuhaf oldum

evet bızde topladık bazıları salonun bi köşesinde bir kısım kardeslıgımn odasında yavrum odasınıda ısgal ettık ama cmt götürüp yerleştrcez hurclarken annem bi yanda ben bi yanda gizli gizli ağladık durduk nasıl evden cıkıcam bılmıyorum ılk evlat ılk torun 1 evin 1 kızı offfffffffff evlensen bi tür evlenmesen bi tür

ayrıca bugun benım dogum gunum ama nedense hüzün çöktü gözlerime

doğumgünün kutlu olsun canım ilk evlenensin demekki zor olucak ama geçer önceden ağla yoksa ayrılık vakti çok ağlarsın :)

radyoloğum mutlu senelere arkadaşımm .eşinleee ailenle nice yıllara kuzumm .ceylincim şimdiden iyi eğlenceler tatlımm çok oyna çook çok zıplaa çok eğlen emii canım.

doğumgünün kutlu olsun canım ilk evlenensin demekki zor olucak ama geçer önceden ağla yoksa ayrılık vakti çok ağlarsın :)

Radyologg canım doğum günün kultu olsun. Sevdiklerinle nice güzel yaşlarını kultarsın inşallah.

radyoloğum mutlu senelere arkadaşımm .eşinleee ailenle nice yıllara kuzumm .ceylincim şimdiden iyi eğlenceler tatlımm çok oyna çook çok zıplaa çok eğlen emii canım.

tşk ederim kızlar seneye 1 hazıran dogum gunu 11 hazıran evlılık yıldönumu çifter çifter hediye gelecek

sabah işten geldım 1 gr uyumadan esyalarımı topluyorum cogu kıslık esyamı hurdaya cıkardım ıhtıyacı olana verdım eee yenı ev yenı yasam yenı ortam yenı tarzlar yaratacam kendıme ama öldüm bittim ne zor işmiş ya hu topla topla bitmiyo

kızlar size bişey sorucam
sağlık raporu için bir takım tahliller olmamız gerekiyo
para verip özelde mi yaptırsak yoksa sağlık ocağı ve dispanserleri mi dolaşsak bilmiyorum
eger hepsini aynı yerde yaptırabilrsek sağlık ocağına gidelim diyorum
HIV,ELİZA,HGSAG,VDRL MKİKRO FİLM
bunları istiyorlar...bunlar ne tahlilleri anlayan var mı?
sağlık ocakları hepsini veriyor mu bir bilginiz var mı?
ay çok soru sordum ama zamanımız çok daraldı,bi de kararsız kalddık
siz tecrübelisiniz diye sorayım dedm

sağlık ocaklarında bu kanların hepsi calısılmayabılr evlılık için soruyosan akcıger fılmıde lazım ya devlet hastanesıne git ama 2 gün sürüyo özelde yaptır aynı gun al rahat olur

radyologg senin için farklı bir doğum günü oluyor desene:) yoğun ve koşuşuturmacalı:)))
ben kıyafetlerimi sonradan götürürm diye düşünüyorum zaten annemle çok yakınız. gerekenleri şimdi alırım kalanları sonra rahat bir zamanda alırım:)))

ocwmays bence hiç sağlık ocağıyla falan uğraşma. çünkü sağlık ocağından yaptırdığın tahlilleri sonra ilçe sağlık müdürlüğüne falan onaylatman gerekiyor. en azından benim araştırdığım sağlık ocakları hep öyle söyledi. aile hekimliğinden sonra uygulama değişmiş.
çoğu devlet hastanesi de evlilik için diyince parayla yapıyor testleri. yani onay vermek için para alıyor. vaktim var uğraşırım diyorsan boşuna para verme ama yok uğraşamam diyorsan özelde yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…