2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ay düğün dans dersidemi varmıs ne gerek var ya böyle şeylere para dökmeye hemde 500 tl valla şu aralar 1 liram dahil kıymetlı harcarken 10 kere düşünüyorum ...bana 100 tl ver ben sana hepsini öğretirim sefil öğrencılık zamanlarımzda almıstım salsa tango bedavaya

şimdıkı favorim kolbastı öğrenecem 15 gun içinde sonrada dagıtacam gelınlıklede degısık olur kolbastı oynamak

Dün anlatmaya çalıştım ama yok nafile.. Hem bizimkiler hem o taraf herkes bana böyle yargılayarak baktı.. öyle şeymi olurmuş falan diye.. moralim bozuldu :85:

haklısın canım. davetiyemizi de gösterdik dün biz onun da içi rahat olsun diye.
hatta üstüne çok güzel arapça yazılar yazdı sakla dedi

biz aldık ama ücretsiz hahahaha paha biçilemez oda tanıdık dermişim
aşiretiz biz kızım hahahaha :82::82::82::82:

Dün anlatmaya çalıştım ama yok nafile.. Hem bizimkiler hem o taraf herkes bana böyle yargılayarak baktı.. öyle şeymi olurmuş falan diye.. moralim bozuldu :85:

bende tanıdık hoca olmasına ragmen davetıye gösterınce iice içi rahatladı düğün günü birde imammı arıcaksınz ama siz bilirsinz tabi

benim kayınpederim istiyor dini nikahı ama bir tek babam istemiyor..
gezip dolaşıyorsunuz içim rahat olmuyor diyor kayınpederim ama babam da ya ayrılırsanız diyor..
düğünüme 1.5 ay var..
ikna edersek 1-2 haftaya yapacaz inş. dini nikahı..

boşver canım yaaa salla gitsin düğünden sonra yapılır inandıklarını yapsınlar önemli değil

baban bir parca haklı olabılr daha zamanın varmıs gercı gelın ata bınmıs ya nasıp demıs allah ayrılık göstermesın ama düğününe yakın vakıt yaptırırsın sende

hayırlısı olsun canım, o kadar da canını sıkma
düğünden sonra da yapabilirsiniz, biraz zor olur ama sonrası güzel olacak
kavuşmana az kalmış, bunun için mutluluğunu bozma

İnsan kendini daha iyi hissediyor nikahlıyken.. Bizde nişanda yapcaktık tartışma oldu olmadı.. Evlenmeme 10 gün var yine tartışmalar devam Kına günü olsun diyorum yine yok .. vazgeçtim bende..

ay ben size bizim imam nikahını anlatayım hoca geldı kıbleye dogru oturttu bizi neyse sorular falan sordu neyse bizimki 1 ay önce oldu hocada siz erken yaptırıyosunz tandık olmasaydınz yapmazdım ama sizden yada süphem yok dedi hem erken olmasının avantajı var dedı düğünden sonra fotograf cektırceksınz nişan zamanı gezıp dolascaksınz namahrem olmasın dedı tabı hocanın karsı duvarında kocaman bir nısan resmı ve sarmas dolaş dua sırasında aklıma bu geldı basladım gülmeye annem terlıkle dürtüo arkadan neyse su içtim sakınlestım bi sonra rötarlıda olsa kıyıldı allah kabul etsın

kızlar bugün eve eşya geliyo. perdeler takılıcak, evdeki çeyizler falan da taşınıcak. yarına da kına için son alışverişler yapılacak ve cumartesi kısmetse kınamız olucak. ama düğün gecesi hem milli maç hem de 2 aylrın başlangıcıymış

Hayırlı olsun canım.. az kalmış maşallahh.. Ne güzel önemli bi günde evleniyosunuz

...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…