- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.681
kim söyledi bilmiyorum ama saçma olmuş
bence onun sebebi şu olabilir artık imamlar,hocalar nikah cüzdanını görmeden nikah kıymıyorlar
dün bizim hoca bundan da bahsetti dini nikah bayatlamaz arada tazeletmeye gerek görmeyin dedi.
tek 1 cümle bitirir hükmü kalmaz oda boşanmak istiyorum demeniz dedi
Devlet katında kıyılan nikahta belediyenin verdiği yetkiye dayanarak dediği için extra dini nikah oluyor...
Sonuçta evliliği belediye değil Allah katında yapabilirz
slm kızlar ..speedycim hayırlı olsunn rabbim ağzınızın tadını bir ömür bozmasın (hepimizin) ..benim amcamda ilahiyatçıı hiç duymamıştım daha resmi nikahtan önce kıyılan imam nikahının geçersiz olduğunu .bi arkadaşımızında dediği gibi istismarı önlemek için söylenmiştir o . yoksa allah katında kıyılan nikahın öncesi ve sonrası olmaz diye düşünüyorum .
Dün anlatmaya çalıştım ama yok nafile.. Hem bizimkiler hem o taraf herkes bana böyle yargılayarak baktı.. öyle şeymi olurmuş falan diye.. moralim bozuldu :85:
ay düğün dans dersidemi varmıs ne gerek var ya böyle şeylere para dökmeye hemde 500 tl valla şu aralar 1 liram dahil kıymetlı harcarken 10 kere düşünüyorum ...bana 100 tl ver ben sana hepsini öğretirim sefil öğrencılık zamanlarımzda almıstım salsa tango bedavaya
şimdıkı favorim kolbastı öğrenecem 15 gun içinde sonrada dagıtacam gelınlıklede degısık olur kolbastı oynamak
Dün anlatmaya çalıştım ama yok nafile.. Hem bizimkiler hem o taraf herkes bana böyle yargılayarak baktı.. öyle şeymi olurmuş falan diye.. moralim bozuldu :85:
biz aldık ama ücretsiz hahahaha paha biçilemez oda tanıdık dermişim
aşiretiz biz kızım hahahaha :82::82::82::82:
bundan sonra bir işim oldugunda direkt sana yapacam müracaatı
devlet ana gbisin elinin kolunun uzanmadgı yok masallah
boşver canım yaaa salla gitsin düğünden sonra yapılır inandıklarını yapsınlar önemli değil
benim kayınpederim istiyor dini nikahı ama bir tek babam istemiyor..
gezip dolaşıyorsunuz içim rahat olmuyor diyor kayınpederim ama babam da ya ayrılırsanız diyor..
düğünüme 1.5 ay var..
ikna edersek 1-2 haftaya yapacaz inş. dini nikahı..
benim kayınpederim istiyor dini nikahı ama bir tek babam istemiyor..
gezip dolaşıyorsunuz içim rahat olmuyor diyor kayınpederim ama babam da ya ayrılırsanız diyor..
düğünüme 1.5 ay var..
ikna edersek 1-2 haftaya yapacaz inş. dini nikahı..
hayırlısı olsun canım, o kadar da canını sıkma
düğünden sonra da yapabilirsiniz, biraz zor olur ama sonrası güzel olacak
kavuşmana az kalmış, bunun için mutluluğunu bozma
kızlar bugün eve eşya geliyo. perdeler takılıcak, evdeki çeyizler falan da taşınıcak. yarına da kına için son alışverişler yapılacak ve cumartesi kısmetse kınamız olucak. ama düğün gecesi hem milli maç hem de 2 aylrın başlangıcıymış
ay ben size bizim imam nikahını anlatayım hoca geldı kıbleye dogru oturttu bizi neyse sorular falan sordu neyse bizimki 1 ay önce oldu hocada siz erken yaptırıyosunz tandık olmasaydınz yapmazdım ama sizden yada süphem yok dedi hem erken olmasının avantajı var dedı düğünden sonra fotograf cektırceksınz nişan zamanı gezıp dolascaksınz namahrem olmasın dedı tabı hocanın karsı duvarında kocaman bir nısan resmı ve sarmas dolaş dua sırasında aklıma bu geldı basladım gülmeye annem terlıkle dürtüo arkadan neyse su içtim sakınlestım bi sonra rötarlıda olsa kıyıldı allah kabul etsın
speedy benim hala avizelerim yok nereyi öneririsin acaba:)
ciddiyim bak şişhane karaköye bak falan diyorlar ama bir sürü mağaza var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?