- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.461
hayrlı olsun canım.düğün ne zaman?
3 haziranda kısmete. çok bunaldım artık bitse de rahat etsem. annem de kayınvalidemler de herşeyin cevabını çözümünü benden bekliyo kafayı yicem artık.
bu arada kullanıı adımı değiştirdim ben. googleden kullanıcı adımı girinp taratınc bütün mesajlara ulaşıyolar
kızlar merhaba
nasıl gidiyor hazırlıklar
merhaba..benim beyaz eşyalarım ve halılarım kaldı alınacak listesinde..birde masa örtüleri..ama hiç bir yerde bulamıyorum istedğim gbi masa örtüsü
kızlar sayfayı sürekli yenilememmi gerekio sizin yazdıklarınızı görmek için?
düğün günümüz aynıymış
benim de halılarım duruyor.diğer herşeyim tamam.ancak evimizi yerleştirmemiz 2 hafta sonra olacak.henüz teslim alamadık.hayırlısı artık
masa örtümü de linensten aldım ben.sarı simli gibi rengi krem
evet cnm yenilemen gerek.kızlar bende bugün pazar olduğunu bile bile davetiye bakmaya gittim ama kapalı olduğu için havamı aldım geldim.bayadır medeniyete açılmadığım için insanların denize girdiğini gördüm ben kotla sıcaktan piştim bide maç vardı arada eziyolardı beni
kızlar merhaba
nasıl gidiyor hazırlıklar
evet canım ya çok sıcaktı bugun bende piştim..davetiyeyi nereden baktın cnm? sirkecide yaptırdık biz istersen tarif edebilirim
istanbul sıcaksa bide benim bulunduğum yeri düşün istersentarif et ben yarın ilk uçakla gelir akşama dönerim cnm ben Antalyadayım onun için sirkeci baya uzak kalıyo burda çarşıdan baktım
selam kızlar..neyapıyosunuz.keşke azcıkta bizim memleket sıcak olsa.donacam yakında.
benim herşeyim tamam kızlar.davetiye,n ikah şekeri,gelinlik,damatlık,bohçalar,mobilya,beyaz eşya,perde.
tek eksik evimiz desem
çok sevindim canım aynı gün gelin olacağız demek 25 haziranbizde evi yerleştirmedik daha.ben istanbuldayım.düzceye gelin gitçem 11 haziranda ceyız gıdıcek kısmetse.18 hazıran kına war.25 hazıran dugun:) sen nereye gelın gtceksın?nerede yasıosun aılenle? bde canım hangı lınense gttın?
oh çok iyi bitirmişsin sen canım..ev daha tutmadınızmı?
samsundayım samsuna gelin oluyorum
buradaki linensten almıştım 2-3 ay oldu ama[/QUO
anladım canım..iyi bari şehir değiştirmiosun.bizimkisi cok zor oluo..baska sehire gdioruz cunku..ay ikimizden baska 25 hazıranda evlenen warmı? cok heyecanlanıorum ben yaklastıkca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?