- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.281
pelinns sana toplu taşıma ile 20, kendi aranamız ile 5 dk uzaklıktayız:))))
biz dün akşam tuttuk evimizi ama evin çok işi var
şimdi içinde değişiklik yapılıyor haftasonu boya badana olacak.
salıdan sonrada 2kadın gelip temizlik yapacak.
diğer haftabaşı beyaz eşya ve mobilyalar gelir muhtemelen.
perde, halı ve avizeleri alacağız bu hafta.
sanırım son sakin günlerim:))))))
aksiyon dolu günler sssccc yi bekliyor savulun sssccc geliyorrrrr avizeciler perdecıler sözüm size ha birde halıcıya
halıları çoook önceden beğenmiştim zaten sadece ölçülerini vereceğim.
avize sonraya da kalsa birşey olmaz salon ve mutfak önemli ilk başta, birde yatak odası:)
ama perde için birşey diyemiyeceğim hiç perde bakmadım.
sadece bugün nette bakındım
mutfak için ahşap jaluzi ya da bambu stor beğendim ama herkes diyorki tül al at makinaya yıka diğerleri hiç kullanışlı değil.
seninde stor du dimi mutak yanlış hatırlamıyorsam
benım sadece sımdılık kullanmayacagım 2 odanın perdelerı tül oldu salon yatak odası kruvaze ve zebra mutfak ahsap jaluzı yaptım en azından yıkanması kolay ve de silinebilr özellıgı var şöyle düşün mutfakta tül olsa bütün yemek kokularını ıcıne cekecek ve süreklı yıkamak zorunda olcaksın jaluzıde hem tül hem güneşlik yerıne gecıyo ve bence sık duruyo tabi senın bılecegın iş ama adam akıllı biryere yaptırırsan sorun yasayacagını sanmıyorum
tamam karar verdim, mutfağa bende ahşap jaluzi istiyorum:)))
senin başında dimi baya az kalmış
Benimde son 25 gün.. say say bitmiyo gibi gelio ama.. sonra bi bakıyorum onca zaman geçmiş.. hem su gibi geçiyo hem geçmiyo :26:
evet başlarında zaman evle uğraşırken çok hızlı geçiyor yaaaa
avizelerimiz,duşakabin,sineklik hepsi bitti çok şükür
Az kaldı ama çeyiz bi gitse.. o zaman tam olarak rahatlıycam.. Bugünde gelinlik provam var.. Nasıl bişey çıktı ortaya acaba:26: ..
benim 18inde. kısmetse. çeyiz içinde son 3 gün
Ne güzel yükünü atarsın omuzlarından.. Benim ki son 10 gün kala gider..
neden canım. erken götürün sende rahat et. bu pazarı atlatırsak çok rahatlıcam çünkü devamlı kirleniyoer ev dün yine pislendi berbat
Evet yaa.. eve her yeni bişey girdiğinde kirleniyo ev.. Bende istiyorum erken götürmek.. annem olmaz diyo.. Bana kalsa yarın gitsin
evet canım pazar günü bizim son olacak ama. halılar serildi mi bi daha pislik olmaz şimdi rahatız ayakkabı ile falan çok giriyoruz :2:
Halılar serildikten sonra zaten kimse ayakkabıyla girmez.. halılar serildikten sonra ev özüne dönüyo..
amin canım.hayırlısı olsun sizinde mutluluğunuz daim olsun.hangi oteldeydiniz bende gelivereyim
bu arada kessiinlikle tavsiye ediyorum voyage belekteyiz canım,muhteşem bi tesis herşey 10 numara..cumartesi günü buradan kemere amara dolce vita luxury ye gidicez bi 5 günde orada kalıcaz :) bakalım orası nasıl olacak..haber vericem
slm kızlar nasılsınızz ?
tamam karar verdim, mutfağa bende ahşap jaluzi istiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?