- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.181
pelin7 oturma odan ne tarzda olacak onu da yazarsan belki daha kolay yardımcı olabiliriz. modern mi yoksa klasisik tarzda mı olacak
bi de bence oturma odasına tekli sarkıt olur yani abes durmaz benim fikrime göre. Gerçi abes diye birşey yok neyi nasıl beğeniyorsak öyle yapmalıyız. Allah yaptığımız herşeyi içimize sindirsin
ya arkadaşlar bu fotoğraf olayı ne kadar da pahalıymış böyleeeee
bu gidişle telden foto çektircez vallaaaa
kızlarr yaaa bi tarftan zamn çabuk geçsn istıorum bi taraftan yetiştremicem die korkuyorum daha kına gecesi için kıyafet bulamadım kaftan sewviorum şalvar straplez düşndm nasıl olur bilmiyorum fikir wern bana ltfen yaaaaa daha kınalarımı falanda almadım eşyalarda gelmedi offfffffff
ya arkadaşlar bu fotoğraf olayı ne kadar da pahalıymış böyleeeee
bu gidişle telden foto çektircez vallaaaa
ay bu annem beni öldürecek! :) fırın bakıom dedi telde iyi dedim bana da bak bi mini fırın gri olsun uyumlu olsun yeter dedim..tutmuş ankastre fırın almış ya! nereme monte etcem ben kiracıyım dedim bunun üzerine de tutmuş bi marangozla anlaşıp kasa yaptırmış :)) şaka gibi :)) çok beğendim kendime de aldım dio bi de yaa
hahaha aynen öle şekerim ama sakın teyze deme çok kızıo :))))
canım oturma odam modern tarzda.hani klasik olsa olmaz tek sarkıt ama modern bi takıma bende olur diye düşünüyorum saol fikir verdiğin için zaten senden başkası da tınlamadıbugün 3. gelinlik provam vardı çok heyecanlıydı bu seferki bi de yatak örtüsü aldım.kayınvalideme analar günü hediyesi aldım yarında hastaneye gidicem yine ya son 10 gündür bi türlü oturamadım
günaydın kızlarrrrrr. sonunda bu gün cuma:))))
pelin 7 eğer senin içine siniyorsa mobilyalarınla uyumluysa tekli sarkıt güzel olabilir. koçtaşta çok güzel sarkıtlar vardı. hem tekli hemde şıktı. bizde çok ağır avizeler almak istemediğimiz için daha sade modellere baktık hep.
artık gelinliğin tam olarak meydana gelmeye başlamıştır. bende pazar günü gideceğim provaya, ayakkabılarımda hazırlanmış. bakalım nasıl olacak heyecan yaptım şimdi
benim kayınvalidem şehirdışında çiçek göndereceğim o gün:)
biz fotoğrafçı ile anlaştık. ama mekana düğüne yakın karar verilecek. eğer hava güzel olursa dış mekan olmazsa stüdyoda.
panoramik albüm olacak ansiklopedi gibi. 25-30 poz. aile albümleri cd cep albüm anı defteri ve çekilen tüm pozlar. stüdyoda 350 tl.
dış çekim olursa 500 tl.
tanıdık olduğu için bayağı uyguna gelecek.
iyimiş yaa. bizim de bi tanıdık var ama biraz pahalı tanıdık ancak 600e inebiliyo o da sadece stüdyodaaa
600 stüdyo için çok fazla.başka fotoğrafçı mı yok ne sanıyo kendini.başka yere gidin cnm sizde bi sürü ihtiyacın olduğu bi zamanda 600 fotoya verilmez he para bizde gani diyosanız o ayrı bas bas paraları fotoğrafçıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?