- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi Queen of the North
- #5.141
hala gitmiyo mesajlarım :84:
allah allah dur bakim ben sana yollamayı denim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala gitmiyo mesajlarım :84:
evet olmuyor bi sorun var,mesajların hepsini sildiğim halde yollanmıyor
anladım canım, ee topikte pek kimse yok, burdan konuşalım bari :)) haftasonu fotoğrafçıyla görüşecektiniz , merak ediyorum nasıl geçti, yaptıkları albümleri inceleyebildiniz mi? içinize sinen ya da sinmeyenler var mı? ben de netten görüşüp fiyat aldım, ama henüz yüzyüze görüşmedik, senin yorumlarını almadan görüşmek istemedim canım![]()
görüştük canım ,aaa sendenmi bahsetti bana acaba,ismini söyledi tanıyormusun diye,dedim belki tanıyorumdur ama nickini bilmem lazım,
nişanlımla çok beğenedik albümü ve çalışmaları.Hemde çok güleryüzlü arkadaş olduk ,4 haziranda tüm gün bizimle olacak....ben tavsiye ederim hem yaşıtımız olmasıda güzel,aynı dili konuşuyoruz,SANA SÖYLEDİĞİ FİYATTA EMİN OL BEN AYLARCA ARAŞTIRAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM ÇOK UYGUN
Kızlar selam,anneler günü için planınz ne? kayınvalidenizle annenize ayrımı alacaksınız
geçen ay almıştım kızdılar bana masraf etmeyin diye. benimkinin ablasına, annesine ve babaannesi almak gerekiyodu hepsi de anne ne de olsa.
o yüzden bu sene bi çiçek yaptırıp gitmeyi düşünüyorum.![]()
hımm, ne dedi bilmiyorum ama benden bahsetmiş olabilir birkaç kez mail gönderdik çünkü karşılıklı, hatta telefonunuzu bekliyorum dedi de ben aramadım işte daha, peki o gün tek mi çalışacak eşiyle birlikte mi gelecek nasıl yapıyorlar?
radyologg sana mailimi verecek birazdan,daha detaylı anlatırım ben sana yarın maille ,ama şunu sölim,tek çalışacak eşi çünkü başka bi yerde çalışıyor,,benim tüm gün olacak işte,tüm gün benimle olacak
günaydın kızlr evimizin ve avizelerin resimlerini ekledim..isteyen bakabilir
çok güzel bi fikir canım olabilir ama bunu önceden hesaplamak ve ayarlamak lazım
bi kere deneme yaparız bu da yeterli bence.tam düğünün ortasında olmalı ki herkez şoke olsunilkbahardan ötürü astım rahatsızlığım ilerledi öksürük ve tıkanıklık var ama o zamana kadar geçer sesim de kısık bu sesle söylersem misafirler bayılır
![]()
olabilir canım yaza kadar geçer inşallah :26: