2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
zuhal topalın programını izliyorum bu konuk geldı biraz safca 19 yasında kendınden 7 yas buyuk biriyle beraber oluyo neyse kadın bunu evine götürmüş uyutmus sonrasını hatırlamıyorum diyo bi baktım yataktayım içkime ilaç kattı benı kandırdı dedı sonra evlenmek zorunda kaldım dedi
zuhalde soruyo cocuk nasıl oldu diye valla onuda hatırlamıyorum ki yine kandırdı bende allah korkusu var yine öyle bişiy olsa yine evlenirim diyo şimdide kadınlar cagırıyo ama korkuyorum uyutulcam diye gitmiyorum dedi

ay ne tuhaf insanlar ya tek nuri alçolar erkeklerden cıkmıyo kadınlardada nuriye alço var baksana

akşam oldu yine şükür:)))
hazırlanayım ben kızlar, madem nişanlım gelecek şirketteki bütün çeyizliklerimi eve götüreyim:)
iyi akşamlar hepinize...

akşam oldu yine şükür:)))
hazırlanayım ben kızlar, madem nişanlım gelecek şirketteki bütün çeyizliklerimi eve götüreyim:)
iyi akşamlar hepinize...

aynen ya nasıl saflıksa bu

yurdum safı diyebiliyorum ancak:)

hadi bakalım hayırlısı gidin gezin ceyizlerinide topla götür bizde annemle ceyız toplamaya devam edicez banada kolay gelsın

şekerim ağrı kesici iç rakı iç :))

ya bgn takı makı dedik ya sanki duydu sevgilim..set aldık bana..böle normal taşlı maşlı bişi ama şık da...haa bi de aylar sonunda yüzüğümün düşen taşını taktırdım..alyansım yine eskisi gibi 3 taşlı oldu

çeyizliklerimi eve getirdik radyologg. ama nişanlım 4 poşeti görünce yine mi yine mi demenketen alamdı kendini. eve gelince de annem nereye koyacaksın bunları diye baktı durdu:)))

güle güle kullan pelinns setin. ne kadara aldınız acep

diş ağrısı için tuzlu gargara yap, majesic iç onlarda kesmezse pamuğa rakı dök ağrıyan yere koy.
uzunca süre 20lik ağrısı çekerken iyi geliyordu bunlar ama en etkili alkol tabi:)

valla o kısmını kaçırdım gibi sssccccim :)) ben o arada kendime kolye bakıodum ama duyabildiim kadarıyla 2.500 fln :)

ay bu arada bgn bikini de aldım ben kendime..hayatta ilk defa siyah bikinim oldu :)) aslında pentiyi sırtlayıp eve getirdim desem daha doğru :) haa ben orada çamaşırlara bakarken aşkım dükkanın kapısında takılıodu ben de sürekli bu nası aşkım die havaya kaldırıp sesleniodum..öğretmen çorabı almaya gelmiş bi kadın vardı bana bi kınayarak baktı koptum gülmekten

ya sizin çeyizler ne güzel eve gidio benimklerse kardeşimin odasında depolanıo hala ya....

:) güle güle kullan tatlım. teyzeni garibine gitti demekki:))))
benim çeyizlerde bizim büyük salonda depolanıyor ama yer yok. artık hiçbirşey almama lazım ama dayanamıyorum:)

:) güle güle kullan tatlım. teyzeni garibine gitti demekki:))))
benim çeyizlerde bizim büyük salonda depolanıyor ama yer yok. artık hiçbirşey almama lazım ama dayanamıyorum:)

devamlı almaktan bahsediyosunuz neler aldınız ya bana da söyleyin almadığım bişi varsa alayım bende yaw

bende yok yok diyebiliriz:)))
genel şeyler zaten hepimizde vardır. ben detyalara çok takıldım:) soğani sarımsak, limon saklama kaplarıı bile almışım.
bugün en son soğan ve patates için sepet aldım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…