- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.721
neymiş o grup de hele
üç salakşörler ama bize değil:)))
aman sanki birbirimizi brbirimize begendırcek halımız yok hem bende popomla dag devırıyom bişiy dıyommu hiç
ayrıcada abartma pelinnn grdüm dimi ben senikızım iri kemikliyiz biz şişman dgıl
ayıptır sölemesi ben şu an nutellayla aşk yaşıorumya benim diyete girmem lasım yaaaaa :S
ayıptır sölemesi ben şu an nutellayla aşk yaşıorumya benim diyete girmem lasım yaaaaa :S
ayy bende eti puf manyagı oldum ye babam ye malum günlerdeyım ya can cekıyo
radyologg sewiyorum seni ya:))) '' iri kemik'' benim hep hatta en çok kullandığım şey. walla tam ben. iri kemikli:)))))
kızım bizim iç güzelliğimiz yeter. içimizin güzelliği dışa vuruncada bölgesel genişlemeler olabilir ne var bunda dimi:)
şişman insan demek enin ve boyu birbirine yakın insan demek. e biz de boydan kurtarıyoruz. şişman grubuna hiç girmeyiz.
ben öğlenden sonra activya yoğurt ile. eti pufun renkli olanını yiyorum, kalorisi en az olan o :))))
bende seni seviyorum canım aaa birde göbeğim pörtlese gaz diyip gecıyom türk gazı
valla benimki de çok güzel yemek yapıyo. bazı cumartesiler bize geliyo. annemi atıyoz salona. ben yıkıyom o pişiriyo, salatasından mezesine herşeyini yapıyo
annem de gelip afiyetle yiyoooo
en azından tatil günleri yırtıcam yemekten
bazen mavi yeşiller varya ondna alıyorum kilo almıyım diye onun bile portalak aramalısı yada çikolata kaplı olanı alıorum
en nefret ettiğim şey GÖBEK. her yerim olsun ama göbeğim gitsin. biz yarın şirketten arkadaşımın desteği ile rejime girmeye karar verdik. birbirimize destek olcakmışız, bakalım nasıl olacak.
çikolata kaplamalısı çok güzel ama. bir de keleride çok güzel oluyor:)
kızım ben yarım diyete giriyorum lütfen aklımı bulandırma. destek ol bana:)))
yok ya aslında diyet falan hikaye abur cubur yemıceksın az birazda yürüyüş tamam diyetlerı bıraktıgın an acayip kılo alıyosun kii benım tek derdım abur cuburdan vazgecemıyorum nerde zararlı şey var hepsi benım mutfagımda
gec bu işleri irade meselesi bebem bunlar sen adını duyunca canın istiyosa o diyet yalan olur ben söylimm
o zaman bana uzun bir süre ya da yapıp getirene kadar tiramisu deme anlaştık mı:)
hayırlısı olsun canım.
pelincim sen yine de keyfini çıkar yaa yarın öbür gün bu sorunlar geçer o zaman yanarsın çıkaramadığın keyfe :)
ahh ne güzel ama köprüden sonra değişirmi acepbenimki sinyal veriyoda
o zaman hiç bulaşmıycaktıbalık baştan kokar. biz balığa gideriz her hafta sonu. o dalar ben olta atarım. sonra oracıkta onları ayıklar eve gelip pişirir. belli yani zevk aldığı.
hafta içi benimkiler hafta sonu onunkiler
yağma yokkk
kızlar düğünde ne takılcak size siz ne takmayı düşünüyosunz nişanlınızda hele bi cvp verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?