- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.101
alllaisimlerimizin yanlarına o şeker kızla erkekten de koymuşşsuun ayy cok şeker helal olsun ya allah tamamına erdirsin hepimizin ilişkilerini de kızlar. :87:
uyuz oluyorum ısıl ya yıllardır kenar haftada 1 5 lira koysaydı şimdi böle olmazdı,sonrad aüzlüyorum istedikleirni alamıyorlar yapamıyorlar,bizde heveslerini alıyorlar,off vicdan azabı ve sinirlerim arasında gidip geliorum
evet cnm ben alıcam da ne alıcam bilemiyorum,parada yok 2 ay kaldı bakalım nasıl olcak,,bu akşam hiç tadım yok hiççç
ben sana benim yaptığım düzeni anlatayım belki fikir olur,öncelikle şu anda çeyiz bölümlerine hiç bakma,evlilik listesi diye birşey var onu indir,evi belirledikten sonra büyük eşyaları halledin,sonra beyaz eşyaları,sonra mevcut olanları evine götür ne var ne yok gör ,sonra eksiklerini al,ben böyle yaptım ve çok rahat oldu,düşün borcamım yok sanıyordum mesela,9 tane borcamım çıktı...ve mümkünse kimseyi karıştırma,nişanlınla halledin,bizim hiçbir alışverişimizde ne benden ne ondan kimse yoktu
canım nelerın var nelerın eksık ki
ben lıste yapıp duruyorum yenı lıstem var kapı paspası çöp kovaları su kovaları plastıkler yani
abajur halı perde koltuk yatak odası takımı
balayı ıcın yazlık kıyafetler bıkınıler sapkalar. bunları mayısta hep yapıcaz
sımdı benım gelınlık almam gerekyor ancak bu aradan cıkamadı aylardır bakıp duruyorum neyse modelı daha net belırledım kolay degıl bu ısler ki
ceylinın dedıgı gıbı lıste ındırmıştım ordan baka baka eksıklerı belırledm
allahtan tum tas tabak tencerem hazırdı bak ceylincım annem sayensınde :) 5 yas berı ceyız yapıor o kadın
okadar çok el işi güpür dantel vs var kı anlatamam
benimde fakir 2100 torbalı aldığımda bi çok ürünü gsterdiler denedik falan en iyisi bu geldi.
su torbalı istiyordum ama iyi almamışım kayınvalidem de var kötü yaa zor biraz kullanımı
su torbalı değil normal plastik hazneli torbasızlar varya ben onlardan istiyorum ama alan ya da kullanan yok sanırım :44:
hımmm onu bilmiyorum canım
kızlar ihlasın temizlik robotu var.ben kullanıyorum cok memnunum.bir süpürgenin işlevinden cok daha fazlasını yapıo.eve geliyolar zaten tanıtıma isterseniz.kesinlikle temizliğin hakkını veriyo.(bu kadar anlattım die ihlasta falan calıstığımı düşünmeyin sadece tavsiye ediyorum cok memnunum her eve lazım)
gelincikler ben geldim,ya bişi dicem,bana iş çevresinden diyorlarki,"siz herşeyinizi 4 4 lük yapıyorsunuz çabuk kavga etmeye başlarsınız biraz,eksik bırakın "falan diyorlar çok üzlüyorum neden böyle hevesimi kırarak konuşuyorlar,,sizede böyle diyen varmı
uyuz oluyorum ya koca koca kadınlar bide gülerek söylüyorlar sanki kına yakacaklar kavga etsek off ya delimidrler nedirlerbana da genelde şöyle diyorlar herşeyiniz tamam siz yanında sıkıntıdan kavga etmeye başlarsınız.
işte kimin 6 ay önceden mobilyaları alınmış falan diyorlar... :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?