- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.881
siz ne çabuk yerleşiyorsunuz yaw..
gerçi ev hazır ise ne bekleyeceksiniz. bizim eve girmemiz mayıs başı ancak
ev hazır canım bizim mobılya koltuk falan geldıde öyle meydanda duruyo sımdı daha önce bı temızlık yaptım beyazesyalar gelsın esya konacak yerlerı en azından silerim perdelerde bitmiş temızlıkten sonra takılır heralde cunku sabahtan aksama gunes alıyo ev havalarda artık ısınıyo zaten :d
malesef bizim ortada ev olmadığı için ev ne zaman olursa öyle olacak.
ama sizin yaptığınız çook daha rahat hepsi bi anda olmayacak en azından
hoşgeldin radyologne güzel heyecanlar koşuşturmacalar bunlar. inşallah evin içinde yaşamaya başladığında acısını çıkartırsınız:)
olur hayırlısıyla ben beyaz esyalarımı taa 1 sene önce almıstım daha ev hatta nısan bile olmamıstı magazada bıraktım değismek sartıyla velhasıl degıstım ve iide fark ödedım mutfak ankastre olunca ii kazık yedım anlıcagın
merciii canım darısı sana ve diğer tüm hazıran gelinlerine hele bi o eve gireyım cddi planlarım var
olur hayırlısıyla ben beyaz esyalarımı taa 1 sene önce almıstım daha ev hatta nısan bile olmamıstı magazada bıraktım değismek sartıyla velhasıl degıstım ve iide fark ödedım mutfak ankastre olunca ii kazık yedım anlıcagın
malesef bizim ortada ev olmadığı için ev ne zaman olursa öyle olacak.
ama sizin yaptığınız çook daha rahat hepsi bi anda olmayacak en azından
hoşgeldin radyologne güzel heyecanlar koşuşturmacalar bunlar. inşallah evin içinde yaşamaya başladığında acısını çıkartırsınız:)
bizde aralıkta aldık beyaz eşyalarımızı mayısta tekrar bakacağız değişen yeni çıkan model varsa değiştireceğiz.
o ev bir kurulsun şu düğün bir olsun bütün stresi ve sıkıntıyı unutup yeni ufuklara yelken açacağız:)
benimde beyaz eşyalarım aldındı bayide duruyo. 1 yıldıu geçen yıl martta aldık.
aslında en mantıklısı ben para birikimi yapmadım elıme para gectıyse ceyız namına bişiyler aldım parada fazla tutan esyaları önceden aldıgım için hiç pişman degılm cunku hele bu aralar bi anda o kadar para veremezdım bu arada kızlar beyaz esyalarınız yanı buzdolabı camasır bulasık fırın ne kadar tuttu mini fırınlar harıc benım 6000-7000 arası bişiy tuttu
Beyaz modadan aldım canım ben fethiyenin sonundaki caddede,açıkçası çok dolaşmadımiaklımı çok bulandırmak istemedim ,orda denedim bütün modelleri giydiğim 6.gelinliği aldım:)Haklısın sanırım artık gelinlik işine girişmem lazım peki izmitte tavsiye edebileceğin bi modaevi biliyomusun canım ? Benden daha tecburelisin diye hep soru soruyorum sana da kusura bakma canım ya
Bakın söz verelim birbirimize hakikaten gidip gelelim,sapancada yakın istanbul'da ,günler yapalım evlerde gidip gelelim,kahve süpper olur kızlar bide fallandık mı ohh değmeyin keyfimize .ama sssccc olmadan olmaz .o benim ilk kk arkadaşım onu bırakmam bırakamam . hem ben tramisuda yapabilirim size istediğiniz kadar .. spedy sende gel anacım istanbul izmit arası dediğin neki .. toplanalım gün falan yapalım evlenicez kadın moduna girelim anacım . ben sapancada otuurucam kızlar .yazın beklerim hepinizi toplanalım bugünlerimizi analım süpper olur yaa radyologda olsun ama ..
fal konusunda sallar saalr dururz bende size mantı yaparım,ya da yaprak sarma,yada çiğ börek partisiolsun olsun kknın gelinleri bir araya gelsin.
fatihte gerçekten çok güzel gelinlikler var istediğin her modeli bulsbilirsin. ama biraz pahalı
bencede hiç erken değil bir an önce bakmaya başla gelinliğini. ceylinin dediği çok doğru provoların çamaşırın aksesuarların derken zaman geçer.
evet canım artık kesinlikle başlanmalı
ben fal bakarım ama hepinize yetermiyim bilmiyorum:) esra canımsın. ev görmeye geliriz artık sana havalar güzel olunca. sizde istanbula gelince bende kalırsınız:)
ewet radyologgda olsun sohbetlerimizde yeni topik başlıkları buluruz:))))
BENDE GEnelde hep büyük eşyalara yoğunlaştım şuanda büyük alınacak bişeyim kalmadı..
beyaz eşyalarımda 3900 TL tuttu. + 82 ekran tv hediye
Haklısın sanırım artık gelinlik işine girişmem lazım peki izmitte tavsiye edebileceğin bi modaevi biliyomusun canım ? Benden daha tecburelisin diye hep soru soruyorum sana da kusura bakma canım ya
kahve süpper olur kızlar bide fallandık mı ohh değmeyin keyfimize .ama sssccc olmadan olmaz .o benim ilk kk arkadaşım onu bırakmam bırakamam . hem ben tramisuda yapabilirim size istediğiniz kadar .. spedy sende gel anacım istanbul izmit arası dediğin neki .. toplanalım gün falan yapalım evlenicez kadın moduna girelim anacım . ben sapancada otuurucam kızlar .yazın beklerim hepinizi toplanalım bugünlerimizi analım süpper olur yaa radyologda olsun ama ..
selammm kızlar ben geldim para dagıtmaktan anca fırsat buldum geldım beyaz esyalarım bu hafta gelıcek ve benım temızlık yapmam lazım cuma gunu
ama ben cuma nöbetten cıkacagım için yorgun olacam bakalım ne yapacaz düğüne kadar canlı cenaze durumları benı bekler
Beyaz modadan aldım canım ben fethiyenin sonundaki caddede,açıkçası çok dolaşmadımiaklımı çok bulandırmak istemedim ,orda denedim bütün modelleri giydiğim 6.gelinliği aldım:)
Tamam canım, ben de haftasonu başlarım bakmaya gelişmeleri yazarım yine fikirlerinize yorumlarınıza ihtiyacım var
aaa ii tutmus senınkı ne marka aldın
BENDE GEnelde hep büyük eşyalara yoğunlaştım şuanda büyük alınacak bişeyim kalmadı..
beyaz eşyalarımda 3900 TL tuttu. + 82 ekran tv hediye
aynen öyle valla
aslında en mantıklısı ben para birikimi yapmadım elıme para gectıyse ceyız namına bişiyler aldım parada fazla tutan esyaları önceden aldıgım için hiç pişman degılm cunku hele bu aralar bi anda o kadar para veremezdım bu arada kızlar beyaz esyalarınız yanı buzdolabı camasır bulasık fırın ne kadar tuttu mini fırınlar harıc benım 6000-7000 arası bişiy tuttu
evet canım kampanyadan aldık vestelden
Beyaz modadan aldım canım ben fethiyenin sonundaki caddede,açıkçası çok dolaşmadımiaklımı çok bulandırmak istemedim ,orda denedim bütün modelleri giydiğim 6.gelinliği aldım:)
Bakın söz verelim birbirimize hakikaten gidip gelelim,sapancada yakın istanbul'da ,günler yapalım evlerde gidip gelelim,ileriki aşamalarda kocişlerimizde tanıştırır beraber dışarıda yemekler yiip eğlenmelere gideriz,ne güzel olur,hayali bile süppperrrrr
fal konusunda sallar saalr dururz bende size mantı yaparım,ya da yaprak sarma,yada çiğ börek partisi
hahahaytttt bizde vestelden aldık 106 ekran lcd,bulaşık makinası,fırınlı aygaz,aspiratör 2,300 tuttu bizimde
ben seninle küstüm radyologgglistede benim adım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?