2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

sağlık olsun hersey olur canım gecmıs olsun

selam gelinlere kaldı 81 gün

ahaaa speddy düzceye gelmiş ben 7 gün sonra düzcedeyim

günaydın kızlar. hazırlıklarımızın su gibi geçeceği, her baktığımız şeye anında karar vereceğimiz mükemmel bir hafta diliyorum hepimize:))))
2gün gelmedim neler olmuş topikte!!!
ışılışıl nişanlınla sorunlarını halletmenize çok sevindim.
biz nişanın ertesi günü ayrılmaya karar vermiştik:))) bu gidüşle haziranı zor görürüz diyorduk bak zaman geçiyor işte.
kızların dediği gibi düğün öncesi çok stres sıkıntı oluyor ve birbirimize yansıtıyoruz ister istemez. biz neredeyse 6yıldır beraberiz sevgiliyken hiç tartışmazdık bile, söz ve nişandan sonra gerilim artıyor. mühim olan saygıyı kaybetmemek gerisi her ilişkide oluyor:)))
cumartesi günü gelinlik işini çözdüm:):):):):):) o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
hatta ilk provamı da yaptık. gelinlik içine büstiyerli çamaşırımı bile aldım onunla da prova yaptık. nisan sonu gidecem diğer provaya:))))

vaaayyyy hayırlı olsun güle güle giyin darısı diğerlerinin başına

radyologg canım sana iyi nöbetler:)

cok tşk ederim balım

ay canım inan çok sevindim hadi hayırlı olsun bakalımm ..darısı başıma :)

ay canım inan çok sevindim hadi hayırlı olsun bakalımm ..darısı başıma :)
sağol canım. sen geçen hafta izmitten halletmemiş miydin!
gelinlik seçildi ise büyük yük kalkıyor bende seçtim. bu hafta sanırım ödeme ile yapıma başlıycaz
gelinlik evlilik hazırlıklarındaki en büyük konu. gelinliğe karar verdim ya şu an her hazırlığı tek başıma halledebilirim gibi geliyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…