• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar bence çok fazla gelinlik giyip de kafanızı karıştırmayın ya..ben 2. giydiğim gelinliği aldım ve karar vermem sadece 20 dk sürdü..ilk olarak akay'a gittim ve oradaki kızın ısrarı üzerine iğrenç bi gelinlik denedim hiç kafamdaki modele benzemiodu..bi de ona 3.500 tl dedi! :) hatta annem ve babam yanımdaydı ve hiç yakışmadı dediler..1 ay ara verdim çünkü bana gelinlik yakışmıo die tutturdum! :) sonra henna'nın önünden geçerken annemle girdik ve ben bu gelinliği gördüm gelir sonra denerim derken kandırdılar beni ve denedim tamam bu olsun dedim :) hatta arkadaşlarımla buluşmuştum ve annemle bişi almak için yarım saatliğine yanlarından ayrılmıştım tekrar yanına gittiğimde kızların gelinlik aldım ben dedim ve şok oldular..

inanın size de aynısı olacak bi gelinliği deneyeceksiniz ve budur dieceksiniz :)) işin garip tarafı ben geçen yıl bu aldığım gelinliği vitrinde görmüşüm ve nişanlıma a bak süpermiş bu demişim..hiiiç hatırlamıorum oysa ki..... :44: :)

kzım helal sana hıkayen de guzel ama benden gectı malesef ben 3 toplam tam gunde toplamda her gunden 20 ser gelın lıkcıye gırı p cıkıp hepsıne olmasa da 10 tanesınde 3erden gelın lık denesem toplam sayım dehset yuksek, ancak ıste bu defa karar lıyım seccem alcam ıyı veya kötu artık ya da secemıcem ama sans ısı

yok tatlım zaten ikisi bi arada olanı görmedim ben henüz :)) ama dediğim gibi dantele parlak taşlar işliolar o da çok güzel oluo ama maliyeti arttırır sanırım.....taçları çok güzel ben de incili bi taç seçtim..

bu da tacım..ama kararsızım aslında taç hiç düşünmemiştim kuaförle konuşup başka bişiler de bakabilirim..taç yüksek topuzda güzel duruo ancak ben balerin topuzu çok istiodum o yüzden bakacam tekrar sanırım bişiler..

bu arada saçlarımın kusuruna bakmayın..alerjik bi durumdan dolayı canlarına okundu gariplerimin :)) boyam da gelmiş zaten :))

hehe sacların tel tel
ben de demın yıkandım dolandılar ve yumak halinde koptular oha dedım ya artık hani kırılmanızı dökulmenızı anlıyorum ama yumak olup da ortadan kopmanız hıc guzel degıl
bugun sac sordum 4 parcasına 90 dedı ama saclar cok saglıklı degıldıler.
tacın da cok guzelmıs yuzun de guzelmıs canım gözler de renk lı galıba ne guzel o henadakı manken kızlara benzıyomussun sen.

arkadaşlarım benzetti canım o manken kıza ama bence alakamız yok :)) şu alerji ilacıyla işim bitsin düzelecekler inşallah..suratım falan yara içinde alerji yüzünden :50:

iyi geceler güzelim sana da.. :)

günaydııın milleeeett, kızlarım nabersiniz cumaya 3 yere gidicem ya da 2.
bu işi cuma ve pazar son artık çözücemmm.

cuma 2 pazar 1 veya cuma 3 gelınlıkcı seklınde çözmeyı planlıyorum
nişanlıma perde avıze olaylarını soyledim anlattım tek tak tarıf ettım tamam bakarız dedi.
malum bız eve göre bakabilecez onlara. ev de baktık biraz, bakınıyoruz sımdı tutarsak 1 ay fazla vermiş olucaz işte haziran mayıs nısan . mart ayı fazla olmasın ama yınedebakıyoruz. kısmet artık kıraya verılen ev olursa sansımız degılmıs derız.
yakınlarımızda yenı yapılan evlere bakıyoruz da yetısır mı dıye, yetısıp satılması satılan evın kıraya verılmesı lazım :) ama bakıyoruz yıne de uzaktan. :6:

2011 haziran gelinleri neler yapıyoruz hazırlıklarımız nasıl gidiyor hadi paylaşalım

18.05.2011 burakgul

04.06.2011 atheye

05.06.2011 speddy-gonzales

11.06.2011 radyologg

11.06.2011 nysan

11.06.2011 lilyum21

17.06.2011 esradmts

19.06.2011 pelin07

19.06.2011 gecikmeliyim

19.06.2011 sssccc

19.06.2011 jelibon

19.06.2011 isilisil

19.06.2011 angella86

26.06.2011 elifinn

:21: :21: :21:
:72:

:32:

günaydııın milleeeett, kızlarım nabersiniz cumaya 3 yere gidicem ya da 2.
bu işi cuma ve pazar son artık çözücemmm.

cuma 2 pazar 1 veya cuma 3 gelınlıkcı seklınde çözmeyı planlıyorum
nişanlıma perde avıze olaylarını soyledim anlattım tek tak tarıf ettım tamam bakarız dedi.
malum bız eve göre bakabilecez onlara. ev de baktık biraz, bakınıyoruz sımdı tutarsak 1 ay fazla vermiş olucaz işte haziran mayıs nısan . mart ayı fazla olmasın ama yınedebakıyoruz. kısmet artık kıraya verılen ev olursa sansımız degılmıs derız.
yakınlarımızda yenı yapılan evlere bakıyoruz da yetısır mı dıye, yetısıp satılması satılan evın kıraya verılmesı lazım :) ama bakıyoruz yıne de uzaktan. :6:

Günaydım canım benım... daha kirayı tutmak için erken tatlım.. Bulursunuz inşallah :) bende öğle tatilinde gelinlikçiye gidicem iş arkadaşlarımla.. hatta benım ıstedıgım gelınlıgı vıtrıne koymuslar isilisilcim. Sağ köşede :) nadideye uğrarsan görürsün sende.. bugun resmini de çekeyim :)

öptüm tatlım kolay gelsin..:87:

benimde kırmızı şeytan :47: :1: ya kızlar bişi sorcam nikah işlemlerini özelde yaptırmak ne kadar tutuyor?
pelin biz istanbulda şişli belediyesinin sağlık müdürlüğünde 70 tlye yaptırdık.
kzım helal sana hıkayen de guzel ama benden gectı malesef ben 3 toplam tam gunde toplamda her gunden 20 ser gelın lıkcıye gırı p cıkıp hepsıne olmasa da 10 tanesınde 3erden gelın lık denesem toplam sayım dehset yuksek, ancak ıste bu defa karar lıyım seccem alcam ıyı veya kötu artık ya da secemıcem ama sans ısı
ayyyyy isilsin seni öpesim geldi birden:) gelinlik seçmekte zorlanan tek kişi ben değilim ya:) yani istediği gelinliği bulamayan içine sinmeyince daha daha çok yer bakıp her mağzada beğendiğini deneyen, üzerimde hepsi güzel oldu ama biraz daha bakalım diyen ve sonra aklı karışıp hiçbiri değil diyen gelin adayı benim:))
Günaydım canım benım... daha kirayı tutmak için erken tatlım.. Bulursunuz inşallah :) bende öğle tatilinde gelinlikçiye gidicem iş arkadaşlarımla.. hatta benım ıstedıgım gelınlıgı vıtrıne koymuslar isilisilcim. Sağ köşede :) nadideye uğrarsan görürsün sende.. bugun resmini de çekeyim :)

hayırlı olsun angela86 sende hallettin gelinliğini ne güzel, merakla bekliyorum fotonu.
ev tutmak için erken en azından nisan ortası ya da mayıs başı tutmak daha mantıklı bence.

Kızlar dün kuaförüme gittim.. yeni birşey öğrendim. Shellac çıkmayan oje.
Anlaştığım kuaförde Gelin paketinde manikür ve pedikürüm vardı.. dün bu ürünü tanıttılar. 14 gün boyunca çıkmıyormuş..
Kına gecesinde french yaptırıcam.. düğünde balayında falan uzun süre kalıcak.
Normal ojeler gibi değil.. Suyu geçiriyormuş. Ojenin kendi yapısında kanallar varmış ve tırnağa sürüldüğünde suyu geçirebiliyormuş. özellikle abdest alırken bu çok önemli..

şöyle ki balayına gittik kırmızı normal oje sürmek istiyoruz kıyafetimize göre mesela. Kendi ojemizi bu yaptırdıgımız uygulamanın ustune sürebiliriz.Asetonla çıkarttıgımızda altta kı Shellac ıle yapılan oje duruormuş..
Merak ettim bakalım araştırıcam daha :3:

tamam bitanem muhtemelen yarın gidicem nadideye de fırsat bulursam yorgun düşmemiş olursam. sa köşeye bakarım :) allah içine sindirsin tatlımcım. :72: :68:

p

ayyyyy isilsin seni öpesim geldi birden:) gelinlik seçmekte zorlanan tek kişi ben değilim ya:) yani istediği gelinliği bulamayan içine sinmeyince daha daha çok yer bakıp her mağzada beğendiğini deneyen, üzerimde hepsi güzel oldu ama biraz daha bakalım diyen ve sonra aklı karışıp hiçbiri değil diyen gelin adayı benim:))

]

:)) heheh tek kararsız bendeğilim ben de ona sevindimherkes ilk denemede ya da istediğim bu deyip alıyor 2 gün bakıp, neyse ben de karar baglıcam canım uzattık yeterince :) :9: :10: ikizlerburcuyum ben belkı ondan cnm ama :21: öptum cok

kızlar bugun provam vardı. Arkadaslarla gıttık.. Benım begendıgım gelınlıgı bıtırmısler.
Tabı bugun gıydıgım benım olculerımde degıl etek boyu falan uzun bayagı bı o yuzden ustude bıraz abes durdu ama genel ıtıbarıyle gelınlıgım boyle :) nısan ayının başında 2. provama gidicem bakalım... Bu arada gelınlıgım krem rengınde..ama cok bellı olmuyor. Tarlatanı da prova ıcındı.. Biraz daha kabarık oldugunu dusunebılırsınız ;)

bakalım begenecek mısınız??:16:

Eklentiler

• $DSCN01652.jpg
    $DSCN01652.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
kızlar bugun provam vardı. Arkadaslarla gıttık.. Benım begendıgım gelınlıgı bıtırmısler.
Tabı bugun gıydıgım benım olculerımde degıl etek boyu falan uzun bayagı bı o yuzden ustude bıraz abes durdu ama genel ıtıbarıyle gelınlıgım boyle :) nısan ayının başında 2. provama gidicem bakalım... Bu arada gelınlıgım krem rengınde..ama cok bellı olmuyor. Tarlatanı da prova ıcındı.. Biraz daha kabarık oldugunu dusunebılırsınız ;)

bakalım begenecek mısınız??:16:

hoş olmuş üzerinde. güle güle giy canım.

Back