- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.561
kızlar bence çok fazla gelinlik giyip de kafanızı karıştırmayın ya..ben 2. giydiğim gelinliği aldım ve karar vermem sadece 20 dk sürdü..ilk olarak akay'a gittim ve oradaki kızın ısrarı üzerine iğrenç bi gelinlik denedim hiç kafamdaki modele benzemiodu..bi de ona 3.500 tl dedi! :) hatta annem ve babam yanımdaydı ve hiç yakışmadı dediler..1 ay ara verdim çünkü bana gelinlik yakışmıo die tutturdum! :) sonra henna'nın önünden geçerken annemle girdik ve ben bu gelinliği gördüm gelir sonra denerim derken kandırdılar beni ve denedim tamam bu olsun dedim :) hatta arkadaşlarımla buluşmuştum ve annemle bişi almak için yarım saatliğine yanlarından ayrılmıştım tekrar yanına gittiğimde kızların gelinlik aldım ben dedim ve şok oldular..
inanın size de aynısı olacak bi gelinliği deneyeceksiniz ve budur dieceksiniz :)) işin garip tarafı ben geçen yıl bu aldığım gelinliği vitrinde görmüşüm ve nişanlıma a bak süpermiş bu demişim..hiiiç hatırlamıorum oysa ki..... :44: :)
kzım helal sana hıkayen de guzel ama benden gectı malesef ben 3 toplam tam gunde toplamda her gunden 20 ser gelın lıkcıye gırı p cıkıp hepsıne olmasa da 10 tanesınde 3erden gelın lık denesem toplam sayım dehset yuksek, ancak ıste bu defa karar lıyım seccem alcam ıyı veya kötu artık ya da secemıcem ama sans ısı