• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
tşk ederim evet benzebrayı güneşlik olarak kullancam perdecim ilk defa yapmıs baska bi müşterisine onuda vitrine koymus durusuna bayıldım pek görmeyınce etrafta insan nasıl durur diye düşünüyo ama ben cok begendım sahsen 2 sinin uyumunu :D:D

ben daha damatlığa bakamadım bile :D:D benimki fitnes yapıyo kas yapacakmıs sonra bakalım dedı bende ii sen bılrsın dedım :D

ev düzmede ki acelem zaman fazla yok ve ben yogun calısıcam mayıs ayı boyunca ve hazıran ilk haftası o yuzden nısana kadar bitirmem lazım işlerimi ki problem yasamıyım o zmanlar herseyi erken erken aldım hem borcunu bitireyim evlendıkten sonra fazla borç kalmasın öyle modası gecer falan diye düşünmüyorum hiç bişiyi darısı size şekerler

olur tatlımmm... ben tek kulllanıyorum zebrayı şık olduğunu da düşünüyorum ama mutfak ya da oturma odası düşünebilirdim ben zebra için ama o üzerinde daha değişik bir tül olunca eminim salona da yakışır....

:1:tatlım yaaa benimki de fitness delisi olduğu için anlayabiliyorum seni... evlenince sabahları yürüyüşe falan çıkarız yok öyle yatmak falan dio da ben öle şeylerde inanılmazzz tembelimmm... benimki de sportiff maşallahhh ben iki yürüsem yamulurumm:27:

canım 2-3 ayda ne modası geçer ki hem modasından daha önemli olanı içine sinmesi senin güzel görmen... hem ne güzel erken bitirince düğününe gelinliğine falan daha çok odaklanırsınn...

Son düzenleme:
yeniden okuyunca farkettim ki zebra perdeyi o tülün altına mı aldın???
nası duracak acaba çok merak ettim gerçekten de ben kullanıyorum anasınıfındaa memnunum çok da salonda nasıl durur bilemedim...
ama eminim ki güzel olmuştur...
güle güle kullan tatlımmm...
ohh ne güzel yaaa sizler bitirdiniz bile hazırlıkları ev eşya:))

canım 2-3 ayda ne modası geçer ki hem modasından daha önemli olanı içine sinmesi senin güzel görmen... hem ne güzel erken bitirince düğününe gelinliğine falan daha çok odaklanırsınn...

gelinliğide hallettım de ufak tefek örtü falan dktircem dolap içlerine onlar var halı arıyorum var daha eksık bitmiyo hele 2 odayı hiç döşemıcez sımdı bi halı bi perdesi yeter...valla bunların dugun gunu kucaklarınamı alcak bizi bilmiyorum kı 2 aydır dumble kaldırıp duruyo ama fark yapmış masallah mayısta alırız dıyo yanı nıyet cıddı :D:D anacım bırak yapsınlar ben bişiy demıyorum artık

ben gelinliğimi göstermiyeceğim nişanlıma oradan pay biçerek damatlığı kendi seçsin tabi. nasıl biz gelinliği bir kez giyeceksek onlarda damatlığı bir kez giyecek:)))

öyle tabi ben de karışmıyorum artık nasıl isterse öyle gitsin diye:))
ben gelinliğimi provada göstermek isterdim aslında ama benimki gelemiyor ki yanıma denizli de şu an ve prova zamanı yoğun gelebilecek gibi değil ben de kendi kendime gitcem provama ilk kez evlenirken görecek yanii

kızlar öyle çok eşya falan almayın hele dekorasyon için hiç salon ve yatak odasını kullanılabılecek duruma kadar getıreyım yeter.. birazda eve yerleşince şuraya bu lazım diyip tadını cıkara cıkara döşicem inş. hiç kendınızı sıkmayın o eksık bu eksık dıye

gelinliğide hallettım de ufak tefek örtü falan dktircem dolap içlerine onlar var halı arıyorum var daha eksık bitmiyo hele 2 odayı hiç döşemıcez sımdı bi halı bi perdesi yeter...valla bunların dugun gunu kucaklarınamı alcak bizi bilmiyorum kı 2 aydır dumble kaldırıp duruyo ama fark yapmış masallah mayısta alırız dıyo yanı nıyet cıddı :D:D anacım bırak yapsınlar ben bişiy demıyorum artık

:)) bende beni rahat bırak da ne yaparsan yap diyorum ama benimi yanında beni de sürüklüooo:) geçen aerobike yazıldım dedimm nası sevindi adamm:)) benimki bide zayıf ama spor yaptıı için diri duruyor... o birde takım elbise falan giyiyor hep ondan nası yakışıo takım elbise vücudu düzgün olanlara:)) biliyler işlerini varya onlarrrrr.....

:)) bende beni rahat bırak da ne yaparsan yap diyorum ama benimi yanında beni de sürüklüooo:) geçen aerobike yazıldım dedimm nası sevindi adamm:)) benimki bide zayıf ama spor yaptıı için diri duruyor... o birde takım elbise falan giyiyor hep ondan nası yakışıo takım elbise vücudu düzgün olanlara:)) biliyler işlerini varya onlarrrrr.....

a ynen öyle ay hiç spor gibi zararlı şeyler yapamam etimle butumla rahatım :D:D dokanmasın kımse işin kötüsü evin önünde beledıye spor aletlerı koymus bizimkinin hazırandan sonrakı hayatı ya işte ya da bahcede gececek :D

Son düzenleme:
kızlar öyle çok eşya falan almayın hele dekorasyon için hiç salon ve yatak odasını kullanılabılecek duruma kadar getıreyım yeter.. birazda eve yerleşince şuraya bu lazım diyip tadını cıkara cıkara döşicem inş. hiç kendınızı sıkmayın o eksık bu eksık dıye

bende ayynn böyle düşünüyorum... hiiiiç sıkmıyorum kendimi amaaaan:)) zaten ben mayısa kadar hiiiç bi eşya alamıyorummm nereye gideceğim belli değil sadece çeyiz yapıyorum o kadarrr:))
bakalım mayısta neler olacakkk:1:

öyle tabi ben de karışmıyorum artık nasıl isterse öyle gitsin diye:))
ben gelinliğimi provada göstermek isterdim aslında ama benimki gelemiyor ki yanıma denizli de şu an ve prova zamanı yoğun gelebilecek gibi değil ben de kendi kendime gitcem provama ilk kez evlenirken görecek yanii
ben görsün istemiyorum gelinliğimi. ilk kez düğün günü kuaförden çıkarken üzerimde görsün daha büyülü olur.
zaten evin eksikleri içine girince daha çok anlaşılıyor. şimdi biz gerekenleri alıyoruz ama içinde yaşamaya başlayınca şimdi aklımızda olmayan eksikler çıkacak.
a ynen öyle ay hiç spor gibi zararlı şeyler yapamam etimle butumla rahatım :D:D dokanmasın kımse işin kötüsü evin önünde beledıye spor aletlerı koymus bizimkinin hazırandan sonrakı hayatı ya işte ya da bahcede gececek :D
bende havalar düzelsin bir fitleşme programına başlayacağım boyuma göre kilom iyi ama biraz daha zayoflarsam gelinlikle daha güzel olur:)

pelin, senin kk kankaların istanbulda üşürken senin sıcaklarda oturman olmazdı zaten:)

bağaneee poponuz donsun orda :1: benim ablamda istanbulda gerçi şuan burda ama onlarda baya dondular bu sene orda.bi yere gidemiyoruz soğuktan çocuklarla zor oluyo diye yakınıyolardı.

bağaneee poponuz donsun orda :1: benim ablamda istanbulda gerçi şuan burda ama onlarda baya dondular bu sene orda.bi yere gidemiyoruz soğuktan çocuklarla zor oluyo diye yakınıyolardı.

tesüf ederim sende don:) uzun zamandır çok soğuktu ama bugün kar yağınca soğuk kırıldı sanki biraz.
ablanın işi zor gerçekten biz bile dışarı çıkmaya üşeniyoruz çocuklarla gerçekten daha zordur.
ama bak onun şansına antalyayı da soğuttu:)

tesüf ederim sende don:) uzun zamandır çok soğuktu ama bugün kar yağınca soğuk kırıldı sanki biraz.
ablanın işi zor gerçekten biz bile dışarı çıkmaya üşeniyoruz çocuklarla gerçekten daha zordur.
ama bak onun şansına antalyayı da soğuttu:)

bir hafta oldu geleli geldiğinden beri sıcaktan pişti.bi tek benim nişan günümde fırtına koptu ondan beridir bi soğuk var o kadar da olsun artık

güle güle giyin canım süper parlıyor ama çok sade, ben biraz daha süslü istiyorum ama ışıltısı muhtesem tüm gece parlıycaksın demekki. :64:

haha ben de ışıklı tülden istiyoruuummmm toplamalı dantelli straplez ve taşlıııı :32: :32: :32:

inanır mısın bu beğendiim en süslü gelinlik hem de hayatım boyunca :) ben hep sadelere baktım canım herksin de ödünü koparttım bu yüzden :))) ışıklı tüller de süper ben de uzun duvak istiorum ışıklı tülden.... :69:

bu arada yorum yapan herkese teşekkürler kızlar :71:

inanır mısın bu beğendiim en süslü gelinlik hem de hayatım boyunca :) ben hep sadelere baktım canım herksin de ödünü koparttım bu yüzden :))) ışıklı tüller de süper ben de uzun duvak istiorum ışıklı tülden.... :69:

bu arada yorum yapan herkese teşekkürler kızlar :71:

:D:D sadelikten yanasın heralde ama modeln gercekten hoş ışıl ışıl güle güle giyin :D el çiçeğini ne yapmayı dusunuyosun

Back