• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
iyi akşamlar kızlar bu siteye 2009 yılında üye oldum ama hiç öyle uzun uzun takılmadım şimdi kuzen tavsiye etti topiğinize takılayım dedım bu arada radyologg kuzenım olurr:D:D

benimde kırmızı şeytan :47: :1: ya kızlar bişi sorcam nikah işlemlerini özelde yaptırmak ne kadar tutuyor?

ya o değişir semtine göre..ben 2008 de evlendim ve o zaman özel bi sağlık merkezinde yaptırdık devlet hastanesınde ugrasmayalım dıye 66 tl kişi başı fiyat ödemiştik sen nerde oturuyosun ?

:D:D:D benım msn adresımde beyazmelegimle başlıyo dogru eee ikimizde beyaz melek olunca maillerimizde aynı :D

ya o değişir semtine göre..ben 2008 de evlendim ve o zaman özel bi sağlık merkezinde yaptırdık devlet hastanesınde ugrasmayalım dıye 66 tl kişi başı fiyat ödemiştik sen nerde oturuyosun ?

anaaa senın ne işin var kuzi iyi fırsat bulup acabıldın hemende muhabbete girişmiş hahahah neyse yarında ben yokum sen benı aratmassın artıkın aslında burdakı kızların sana soracakları cok sey olabılr kızlar kuzenım hem ebe hem evli hemde o da haziranda ama kaçı hatırlamıyorum sahsen :17::17::17:

anaaa senın ne işin var kuzi iyi fırsat bulup acabıldın hemende muhabbete girişmiş hahahah neyse yarında ben yokum sen benı aratmassın artıkın aslında burdakı kızların sana soracakları cok sey olabılr kızlar kuzenım hem ebe hem evli hemde o da haziranda ama kaçı hatırlamıyorum sahsen :17::17::17:

benim arkadaşın çok sorusu olur :49: :1:

bugun topici ihmal ettim ya :50: uğrayamadım pek. ama şimdi de kimsecikler yok. bu arada bugun gelinlikçide ölçüm alındı :) Yarın öğle arasında provaya gidicem..
Bu arada vitrine koymuslar gelınlıgı , cok ıyı yorumlar almıslar. orada kı abla oyle soyledı. Neyse bende ustume gıyer resım cektırıırım yarın.. Öptüüm Kızlar hepinizi :54:

kızlar yorumlar için gerçekten çok teşekkür ederim.. :71: o kadar içime sinen bi gelinliğim oldu ki.... :)

düğün dekorasyonu rengimiz mercan rengi olacak çiçeği de o renkte düşünüorum..tüllü falan bişi yaptırmıcam sadece saplarına kurdele taktırcam..bi de gül diil de şu büyük papatyaya benzeyen çiçeklerden istiorum hani kotex'in çiçeğinden :)) sadece bikaç tane o çiçekten ve kurdele o kadarcık :)

inanır mısın bu beğendiim en süslü gelinlik hem de hayatım boyunca :) ben hep sadelere baktım canım herksin de ödünü koparttım bu yüzden :))) ışıklı tüller de süper ben de uzun duvak istiorum ışıklı tülden.... :69:

bu arada yorum yapan herkese teşekkürler kızlar :71:

Pelinn hayatım ben düşündüm ama hiç hem tül üzerine dantel ve toplamalı yakası da taslı straplez gelınlık görmedım hemde tülü ışıltılı ben böyle bir gelınlık görmedım cok abartılı olur degıl mı

ipek tafta ıstemıyorum aslında etegı ama dedıgım gıbı parıltılı tül uzerı dantel toplamalı da cok cok agır karısık olur.

sence nasıl tercıh edeyım aslında modacıya gıdınce mecbur bırını begencem ama tafta pek ıstemıyorum ama dantel tüllüler de tafta gıbı kabarık olmuyor ? akı l akıl gel bana takıl

ışılışılcım tam da adamına sordun! :) canım ben hep sade gelinliklere baktım yani eskiden beri sade severim..ama ışıltılı tül istiosan bence toplamalı alma düz insin kabarık olsun..

Henna - Sonsuzluk İçin Bugün..

mesela buraya bi bak hgb0107 modeline..belki daha ucuza yapacak bi yer bulursun beğenirsen..ama bu hem kabarık hem ışıl ışıl :)

ya dantel ya da ışıltılı tül ikisinden biri oluo genelde ama dantele de parlak taşlar işleyebiliolar..

bugun topici ihmal ettim ya :50: uğrayamadım pek. ama şimdi de kimsecikler yok. bu arada bugun gelinlikçide ölçüm alındı :) Yarın öğle arasında provaya gidicem..
Bu arada vitrine koymuslar gelınlıgı , cok ıyı yorumlar almıslar. orada kı abla oyle soyledı. Neyse bende ustume gıyer resım cektırıırım yarın.. Öptüüm Kızlar hepinizi :54:

hayırlısı bebegım ya, ben bu hafta bı kaç yere bakıcam artık son cıkısım olsun ıstıyorum gelılnlık bakmak ıcın, cnnku 3 gunumu bu işe adadım full ve cok yer gezdım cok gelınlık gıydım artık alabıleyım ıstıyorum. o nadıdeye de bakayım bari cıkınca, ucyolda aynurhn varmıs onu bılen duyan var mı ? bır bayandan alıcaktım numnarasını ama kkya az gelıyor alamadım

kızlar bence çok fazla gelinlik giyip de kafanızı karıştırmayın ya..ben 2. giydiğim gelinliği aldım ve karar vermem sadece 20 dk sürdü..ilk olarak akay'a gittim ve oradaki kızın ısrarı üzerine iğrenç bi gelinlik denedim hiç kafamdaki modele benzemiodu..bi de ona 3.500 tl dedi! :) hatta annem ve babam yanımdaydı ve hiç yakışmadı dediler..1 ay ara verdim çünkü bana gelinlik yakışmıo die tutturdum! :) sonra henna'nın önünden geçerken annemle girdik ve ben bu gelinliği gördüm gelir sonra denerim derken kandırdılar beni ve denedim tamam bu olsun dedim :) hatta arkadaşlarımla buluşmuştum ve annemle bişi almak için yarım saatliğine yanlarından ayrılmıştım tekrar yanına gittiğimde kızların gelinlik aldım ben dedim ve şok oldular..

inanın size de aynısı olacak bi gelinliği deneyeceksiniz ve budur dieceksiniz :)) işin garip tarafı ben geçen yıl bu aldığım gelinliği vitrinde görmüşüm ve nişanlıma a bak süpermiş bu demişim..hiiiç hatırlamıorum oysa ki..... :44: :)

ışılışılcım tam da adamına sordun! :) canım ben hep sade gelinliklere baktım yani eskiden beri sade severim..ama ışıltılı tül istiosan bence toplamalı alma düz insin kabarık olsun..

Henna - Sonsuzluk İçin Bugün..

mesela buraya bi bak hgb0107 modeline..belki daha ucuza yapacak bi yer bulursun beğenirsen..ama bu hem kabarık hem ışıl ışıl :)

ya dantel ya da ışıltılı tül ikisinden biri oluo genelde ama dantele de parlak taşlar işleyebiliolar..

burdaki kızların saçları ve duvakları asıl muhtesem :) hem tepeden duvaklı hem de guzel görunuyor taç da var. 107 modeli tam dantelli değil aama bacım ya

yok tatlım zaten ikisi bi arada olanı görmedim ben henüz :)) ama dediğim gibi dantele parlak taşlar işliolar o da çok güzel oluo ama maliyeti arttırır sanırım.....taçları çok güzel ben de incili bi taç seçtim..

bu da tacım..ama kararsızım aslında taç hiç düşünmemiştim kuaförle konuşup başka bişiler de bakabilirim..taç yüksek topuzda güzel duruo ancak ben balerin topuzu çok istiodum o yüzden bakacam tekrar sanırım bişiler..

bu arada saçlarımın kusuruna bakmayın..alerjik bi durumdan dolayı canlarına okundu gariplerimin :)) boyam da gelmiş zaten :))

Back