- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.541
kızlar nerdesiniz yahu kimse yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım. buradayım:)kızlar nerdesiniz yahu kimse yok mu?
iyi akşamlar kızlar bu siteye 2009 yılında üye oldum ama hiç öyle uzun uzun takılmadım şimdi kuzen tavsiye etti topiğinize takılayım dedım bu arada radyologg kuzenım olurr![]()
bende tam radyoloğa şş toğiğe biri girmiş senin msn adresine benziyo yazıcaktım![]()
benım msn adresımde beyazmelegimle başlıyo dogru eee ikimizde beyaz melek olunca maillerimizde aynı
![]()
benimde kırmızı şeytan![]()
ya kızlar bişi sorcam nikah işlemlerini özelde yaptırmak ne kadar tutuyor?
ya o değişir semtine göre..ben 2008 de evlendim ve o zaman özel bi sağlık merkezinde yaptırdık devlet hastanesınde ugrasmayalım dıye 66 tl kişi başı fiyat ödemiştik sen nerde oturuyosun ?
benım msn adresımde beyazmelegimle başlıyo dogru eee ikimizde beyaz melek olunca maillerimizde aynı
![]()
ya o değişir semtine göre..ben 2008 de evlendim ve o zaman özel bi sağlık merkezinde yaptırdık devlet hastanesınde ugrasmayalım dıye 66 tl kişi başı fiyat ödemiştik sen nerde oturuyosun ?
anaaa senın ne işin var kuzi iyi fırsat bulup acabıldın hemende muhabbete girişmiş hahahah neyse yarında ben yokum sen benı aratmassın artıkın aslında burdakı kızların sana soracakları cok sey olabılr kızlar kuzenım hem ebe hem evli hemde o da haziranda ama kaçı hatırlamıyorum sahsen![]()
benim arkadaşın çok sorusu olur![]()
![]()
sor sor benden daha yardımcı olur tabı gelırse bugun ama yarın uğrar belkım tadını alsın bırakmaz burayı cok bahsettım cunku baksana taa 2009 da uye olmus![]()
inanır mısın bu beğendiim en süslü gelinlik hem de hayatım boyunca :) ben hep sadelere baktım canım herksin de ödünü koparttım bu yüzden :))) ışıklı tüller de süper ben de uzun duvak istiorum ışıklı tülden....
bu arada yorum yapan herkese teşekkürler kızlar![]()
bugun topici ihmal ettim yauğrayamadım pek. ama şimdi de kimsecikler yok. bu arada bugun gelinlikçide ölçüm alındı :) Yarın öğle arasında provaya gidicem..
Bu arada vitrine koymuslar gelınlıgı , cok ıyı yorumlar almıslar. orada kı abla oyle soyledı. Neyse bende ustume gıyer resım cektırıırım yarın.. Öptüüm Kızlar hepinizi![]()
ışılışılcım tam da adamına sordun! :) canım ben hep sade gelinliklere baktım yani eskiden beri sade severim..ama ışıltılı tül istiosan bence toplamalı alma düz insin kabarık olsun..
Henna - Sonsuzluk İçin Bugün..
mesela buraya bi bak hgb0107 modeline..belki daha ucuza yapacak bi yer bulursun beğenirsen..ama bu hem kabarık hem ışıl ışıl :)
ya dantel ya da ışıltılı tül ikisinden biri oluo genelde ama dantele de parlak taşlar işleyebiliolar..