- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi görebildinmi canim`? Bende dün tam 5di ama göremedim maalesef
evet gördüm minicik bir nokta tabiki , ultrason resminide aldım , haftaya kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah.
Sende endişelenme göremeyen çok 5. hafta keseyi,aslında en güzeli 7.hafta gitmek doktora ama nerde bizde o sabır :))
Bencede ama ilgilenen arkadaslar yok burda acaba bilen arkadaslardan biri yeni topic acsa olmazmi?
ne yazıkki henüz özel mesaj atma hakkım yokmuş , bu nedenle buradan yazıyorum.
sat:25 ağustos
hamile kaldığım kilo:65
muhtemel doğum tarihim :1 HAZİRAN
Yasinizi,
SAT-inizi,
Hamile kaldiginiz kiloyu
Muhtemel dogum tarihinizi bana ozelden mesaj atin yapalim listenizi....
ne yazıkki henüz özel mesaj atma hakkım yokmuş , bu nedenle buradan yazıyorum.
sat:25 ağustos
hamile kaldığım kilo:65
muhtemel doğum tarihim :1 HAZİRAN
tebrikler bu arada canım...inşalhh sağlı şekilde alıopuyorumnanaktanrız kucamıza bebişlerimiziiiii
[/QUOTE
teşekkürler canım , sanada tebrikler , inşallah hayırlısıyla büyütücez bebeklerimizi
canım bilgilerim ;
bende özel msj atamıyorum malesefff ((
sat:7 eylül
hamile kaldığım kilo:66
muhtemel doğum tarihim : 14 haziran 2011
teyzesii bu gün 4+3 haftalık... :))))boshayallersmile
tebrikler bu arada canım...inşalhh sağlı şekilde alıopuyorumnanaktanrız kucamıza bebişlerimiziiiii
[/QUOTE
teşekkürler canım , sanada tebrikler , inşallah hayırlısıyla büyütücez bebeklerimizi
inşallhh cnaımmm inşalllhhhhhh :Saruboceq:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: şimdiden o kadar sabırsızlanıyorum ki doğana kadar bende 9 doğururum sanırım sırnaşık şey...
Allah tamamina erdirsin canim...Saglikla kavusun bebislerinize insallah
Canim ben bilgiler : Yas 22 56 kg SAT 02.Eylül Muhtemel dogum tarihi 09 haziran
canim hic kimse yasamasin insallah benim yasadiklarimi rabbim korusun bize bagislasin yavrularimizi ins duacin olucam canim herzamanAman Allah'im ne zor tecrubeler atlatmissin.. Evet benim ilk hamileligim. Inshaallah benzer seyler yasamam. Nette bu tur durumlari okudukca cok korkuyorum. Ilk bebek, ilk hamilelik ve mutlulugun yerini alan endiseler.. Dun gece cok dua ettim. Rabbim kabul etsin inshaallah. Dua ederken bu forumdaki diger anne adaylari da geldi aklima. Onlara da dua ettim :) Hepiniz kardesimsiniz benim. Sizler de bana dua edin lutfen, olur mu?