- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın teyzeleri sizin için kızımın son halini koydum avatara
maşallah annesi.. ne kadar değişmiiş... pek güzel kızımız :)Bakın teyzeleri sizin için kızımın son halini koydum avatara
sağolasın canım..ben genellikle kelimeleri tekrarlıyorum. mesela son zamanlarda 'baba gel ' i sürekli tekrarladım ve şu an baba değil ama aba diyor. akabinde eliyle gel yapabiliyor. bu zamanlarda taklitçi oluyorlar.ben ne yapsam yapmaya çalışıyor .ayrıca şarkı dinliyoruz. oyuncaklarıyla oynuyoruz. benim oğlum daha kendi oturamıyor otursa daha rahat etcaz aslında.
bende dile kolay geldiği için ilk baba dedirmeye çalışıyorum canım ya aba diyo ya babba diyo..aşırı taklit yapıyo sizinkilerde öyle mi kızlar çok komik oluyo gülmekten kırılıyoruz anne dedirtiyorum bu ara hiç demiyo ama duysun en azından
canım maşallah süphanallaaah çok tatlı bebişiinn
maşallah annesi.. ne kadar değişmiiş... pek güzel kızımız :)
canım maşallahh çok tatlıymış kızın :))) nazar değmesin
ben de benim oğluşumun fotosunu gösterim sizlere ama nasıl yükleniyo
tü tü tü maşallah... anam küçük adamcıklarrrrrr çom tatlı annesi... Allah bağışlasın...
bebeklerin hepsi cok tatlı maşallah
bebekleriniz desteksiz oturabiliyormu arkadaslar erkenmi bunun için ne zaman oturucaklar desteksiz bunun bi standardı varmıki
6 aylıkken oturuyolar genelde... VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dan bebek gelişimini takip edebilirsin..bebeklerin hepsi cok tatlı maşallah
bebekleriniz desteksiz oturabiliyormu arkadaslar erkenmi bunun için ne zaman oturucaklar desteksiz bunun bi standardı varmıki
2011 haziran annecikleri bebişlerinize maşallah
bende 2012 haziran annesi olucam allahın izniyle
paylaşımlarınızı okuyarak tecrübelerinizden faydalanıcam bende
bebeklerin hepsi cok tatlı maşallah
Bir varmis bir yokmus bir zamanlar burasi dopdoluymus((