- 2 Mart 2011
- 1.822
- 6
26 sında başladım ama hemen bayram tatili grdi bebek olsaydı arkasına hemen yıollık izni alacaktım
hmm şuan kullanamıyomusun yıllık iznini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 sında başladım ama hemen bayram tatili grdi bebek olsaydı arkasına hemen yıollık izni alacaktım
kullanıyorum da gerek yok şuan seneye aktarırım belkihmm şuan kullanamıyomusun yıllık iznini?
kullanıyorum da gerek yok şuan seneye aktarırım belki
özelde galiba eşin özelde öle oluo yaa zor yanikeşke bizde de olsa izin eşim sürekli işte gündüz ayrı gece ayrı bitek pazar günümüz var oda saat 6 ya kadar 6 dan sonra yine işte şimdi şoför arıyoruz bakalım bulabilirsek
özelde galiba eşin özelde öle oluo yaa zor yani
hayırdır bişey yoktur inş......
selam kızlar.ben de arada girip okuyup çıkıyorum.sizin bebeklerinizde uykuda sıçrıyor mu?tam dalarken sıçrıyor bebeğim.kıyamıyorum sonra ağlamaya başlıyor...
Djmaşallah size 2 ayımız bitti 5 kiloyuz şu anda .. biraz minnak kaldık size göre
bir zamanlar burda yazılanları takıp edemezdık sımdı hıc kımse kalmamısss hey gıdı gunler heyyy
bir zamanlar burda yazılanları takıp edemezdık sımdı hıc kımse kalmamısss hey gıdı gunler heyyy
uzun zaman sonra 3 kişiyi bir arada gördüm burda..
aynen canım bende ne zaman girsem kimse olmuyo artık eskisi gibi diil burası
nasılsın bebeğin nasıl?
kalça çıkığı için usg çektiren var mı. bütün bebeklere çekliyor diye çektirdik elle muayenede bir prolem çıkmadı ama usgde sağ ve sol kalça alfa açısı 60 derece çıktı. 60 derece altı normal değilmiş benimki tam sınırda olduğu için dr 4 aylııkken tekrar bakalım dedi. moralim bozuldu çok
merhaba kızlar,
ben kalça çıkığı için tekrar başka dr a gittim boşu boşuna kuruntu yapmışız 66 ya 70 çıktı açılar gayet normal problem yok dedi dr. devlet hastanesindeki dr boşu boşuna üzdü bizi 60 a60 ölçmüştü tam sınırda demişti. yanii böyle durumlarda 2 dr a gitmek en doğrusuymuş bunu anlamış olduk. Allah hepimize yawrularımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin