2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

funnababy'nin daisy uyku setini seçmiştik.
perdeyi de direk onun takımını aldık. uyku seti güzel ama perdesi düz beyaz çok gösterişsiz. mutfak önlüğü gibi durdu. hiç içime sinmedi. yerine başka bişey alıcam.

tamamladık çok şükür fatmacım akşam resimlerini çeker yarın eklerim.

Blue evet arabayı aldım.
güle güle kullanın canım
hepsini bitirdin maşallah yaaa
ben anca kıyafet aldım büyüklere sıra gelmedi daha

sağolun kızlar valla darısı başınıza dicem ama burda dize kadar kar var yürüyemiyoruz dışarı çıkıp. ben 2 gündür evde mahsur kaldım :) bugün de yağacak dediler ama güneş açtı bakalım yağacak mı öğleden sonra..

siz ne zaman buluşuyorsunuz yaa ben de sizi kıskandım :(((

bizimde ince bi tabaka oldu ama nasıl jilet gibi kayıyor. zor geldim bugun. biz inşallah buluşuruz ist. farklı yerdeler organize etmek zor.

fmg hangi arabadan aldın? ben de bu ara bakıyorum da arabalara..

buluşmayı 1 saat erteleyin çilek de yetişir o zaman :))

günaydın uyuyan güzel.

çok şanslısın kıskandım seni:)))))) bizim yerimizede uzat ayaklarını

neden cnm. istediğin gbi olmadımı . hay allah yaa neyse değiştiryorlarsa iyi. güe güle kullansın sezin hanım yatağını

aslı hastamı eylülde yutkunamıyorum dedi sabah ama yolluycam. sonra geri kalıyor. buluşma var gelirsin demi fmg organize etti. bakırköy de..

Aslı hasta değil de ben yollamadım, yer uzak ya yollara güvenemedim, burda kar çok servisle gidiyor Aslı okulu uzak, korktum yollardan.. Babası yolla dedi ama ben yollamadım.. Deli oldum ya niye tatil etmediler anlamadım. Eylül e geçmiş olsun geçici birşeydir inşallah..
cnm sağol dün bahçede hırkayla gezmiş saçlarına kar düşsünde ıslansın diye bide nöbetçiymiş sınıfta çok bağırmış. ses kısılmış yutkunurken boğazım ağrıyor diyordu.
iyi yapmışsın yollama derslerini alırsın.

:1: güzelmiş.biz eremedik daha 3 yıldır burdayım

hahaha erersin merak etme.

Kız Fatma rezsil seni Aslı senin avatarını gördü, yazıyı okudu... Anneeeee içimde bir pipi var yazıyor dedi, çocuğa ne diyceğimi şaşırdım.. :52::52::52:

bekliyoruz bizde :) oğlan tekmeliyoooooooo:62::62:

tekmelesin ne güzel işte.

nette görmüştüm kelebekli bi uyku setimi. benim kızımınkine yakın benimkide ayıcıklıpembe beyaz

aslında ayıcıklı olanı beğenmiştim ama disneyle olan anlaşmaları bitmiş. o yüzden değiştirmek zorunda kaldım.

sağolun kızlar valla darısı başınıza dicem ama burda dize kadar kar var yürüyemiyoruz dışarı çıkıp. ben 2 gündür evde mahsur kaldım :) bugün de yağacak dediler ama güneş açtı bakalım yağacak mı öğleden sonra..

siz ne zaman buluşuyorsunuz yaa ben de sizi kıskandım :(((

19'unda c.tesi.

güle güle kullanın canım
hepsini bitirdin maşallah yaaa
ben anca kıyafet aldım büyüklere sıra gelmedi daha

alırsın canım daha vakit çok.

fmg hangi arabadan aldın? ben de bu ara bakıyorum da arabalara..

buluşmayı 1 saat erteleyin çilek de yetişir o zaman :))

ok erteleriz noolcak ki.

Kız Fatma rezsil seni Aslı senin avatarını gördü, yazıyı okudu... Anneeeee içimde bir pipi var yazıyor dedi, çocuğa ne diyceğimi şaşırdım.. :52::52::52:

+18 fatmaaaaaaaa :60::60::60:

cnm sağol dün bahçede hırkayla gezmiş saçlarına kar düşsünde ıslansın diye bide nöbetçiymiş sınıfta çok bağırmış. ses kısılmış yutkunurken boğazım ağrıyor diyordu.
iyi yapmışsın yollama derslerini alırsın.

hahaha erersin merak etme.

Üşütmüştür o zaman geçer inşallah, sabah benimde boğazım ağrıyordu sıcak bişeyler içince geçti.. Bu arada ben kızımın ütülerini bitirdim, tertemiz oldu cicileri.. Hazırlıklarım tamam sayılır.. Nedense biraz acele ettim bu sefer..

Blue resmini ekliyorum. Quinny zapp xtra

$SAM_1020.webp$SAM_1019.webp$SAM_1026.webp

Üşütmüştür o zaman geçer inşallah, sabah benimde boğazım ağrıyordu sıcak bişeyler içince geçti.. Bu arada ben kızımın ütülerini bitirdim, tertemiz oldu cicileri.. Hazırlıklarım tamam sayılır.. Nedense biraz acele ettim bu sefer..

maşallah yaa . ben nisan sonunda banada işlerini yapıcam sonra mayıs başında bebişe geçicem yıka ütüle. alınacakları aldım bi kaç bişey kaldı eylülünde bvardı zaten eksiğimiz yok. yatağı alıcam park yatak onuda mayıs başı alırım. badana beni erteletiyor işte

Back
X