- 19 Haziran 2009
- 2.320
- 6
saol cnm ma msj en az 100 olunca konulabılıyormus ne guzelll
az yorunn yapda koy işde az kalmıs senın 15 tanecik :dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm ma msj en az 100 olunca konulabılıyormus ne guzelll
az yorunn yapda koy işde az kalmıs senın 15 tanecik :dance:
napıyım emine yine prolaktinim hortladı
bu yüzden bu ay yumurta oluşmadı
kilo aldım yine stresten herşey üstüme üstüme geliyor
burda doğru dürüst bişeyden anlayan bi doktor yok halimi anlatacak bunaldım iyice anlayacağın
biz birbirimizi anlıyoduk dertleşiyoduk şimdi o da yok işteeee
çok bunaldım eminem çooooooookkkk
yine bayram geliyo geçen bayram eşimin akrabalarından biri pat diye dediki sizin çocuk olmuyo heralde hanginizden (sorun kimde) şok olduk yani bunun gibi her yerde bişeyler soruyolar
ama bıse dıcem de dr bana 2 hafta once gıttık 6 haftalık dedı suan 8 haftaya basmıs olması lazım netmı yalan dr mu hahahahahakaydirigubbakcemile3
sıkma canını üzülme bebeğinide üzme inşallah duyarsın kalp atısını en kısa zamandabebeğini kaybeden iki arkadaşımıza da geçmiş olsun, Allah sabırlar versin..
bu haberleri duyunca birden silkeleniverdim sanki.. annem kızım hemen heveslenme daha ilk aylar düşük tehlikesi vardır diyodu ama ben buranın da etkisiyle kaptırmış gidiyordum.. c.tesi kontrole gitcem inşallah duyarım ben de kalp atışlarını..
son sat 9 eylul evet ama bana ustune gorme dıe bıse var sen daha erken kalmısın dedı ayyy kör cahıl gıbı bılememısım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anlayaamadım kı agustosun 12 sıydı adet oldum sonra 9 eylulde oldum ama cok az yok denecek kadardı
7+4 de sen ya :))
hahaha tamam dur hesaplıyım satın kac oluyo o zaman ayy kafam karısdı du yapcam ben :dance::dance::dance:
fatoş38, hamişin bebek duası kabul olur derler bizde...
Rabbim sana da inşallah en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip etsin...
O diyenlere de takılma hiç sen.Rabbim bizi sınıyor diye düşün, bebişi bulup sokağa atıyo nice insanlar var, bebişimizin değerini çok iyi bileceğiz biz Allahın izniyle...Sen de en kısa zamanda anne olursun inşallah..
Bende miyom var,pko var, adetlerim düzensiz..Tedavi olmadan çocuğun olmaz demişti doktor..Bıcırık bana sürpriz yaptı, hiç beklemediğimiz bi anda geldi...Kendini rahat bırak..Bazen o kadar çok üstüne düşüyoruz ki bebiş olsun diye, stresten de olmuyor.. Ben istediğimde olmamıştı.. Allah nasip ederse aralıkta taşınacağım, o yüzden hiç düşünmüyordum bebiş..Ama o beni düşünmüş demek ki..Geldi giriverdi göbişime...Tedavisiz bile oldu yani benim..Sen bi tedavin varsa aksatma tabi..Ama ümidini hiç kaybetme,bak burda kaç hamişiz hepimiz sana da dua ediyoruz..Tez zamanda bebişin olsun diye..