Kına Gecesi 2011 Gelinleri için Kına Detayları aklımıza gelenler

ANNEMle babam haftasonu kına için eminönünden bişeyler almış.
ama resimlerini çekemedim koyu mavi simli yuvarlak kına mumu koymak için.
içine yuvarlaj mum koyucaz ve kına mumu tutanlara hediye olacak

resmini çekmek istiyorum ama köpüklere koymuşlar annemden gizli çekmem lazım.
vallahi kadın artık beni kafayı yedi falan sanıyor herşeyin fotosunu çekiyorummm

Arkadaşlar beğendiğim şeyleri sizinle paylaşmak istedim
Kına davetiyesiEki Görüntüle 173158

kıyafet

istediğim gibi bir bindallı bulursam takma istediğim saç aksesuarı

kına gülü

mum

nikah şekeri kutusu ama ben kına koymak istiyorum

kullanıma hzır satılan hint kınası ve şablonları

bayıldığım ama çok pahalı olan lavanta keseleri

çerez kutusu

hediye olarak ayna vermek istiyorum üzerine isimlerimizin baş harfi ve tarih olsun istiyorum

ışıklı tef

Nişanım kısmetse aile arasında olacak o yüzden kınama çok özeniyorum inşallah hepimizin gönlüne göre olur

mrb _rz_ bulduğun herşey çok güzel. özellikle lavanta keseleri ve ayna ve davetiye ve ışıklı tef ve.. teker teker saymayayım en iyisi sen bunları nereden alabileceğimi söler misin? ben kına alışverişi için eminönünü düşünüyordum bu tarz şeyleri bulabilirmiyim acaba

Son düzenleme:

herşeyin harika maşallah, ben hiç uğraşmak istemiyorum, benim nedense gücüm yok ama isteğim çok :18: ben mumu ve bunları tek tek nerden aldığını öğrenmek istiyorum, lütfen bizle paylaşır mısın an acilinden? :18::18::18::18::18::18::18::18:

gidip eminönünden bakarsın canım mutlaka vardır

mrb kizlar

benimde kinam temmuzda olucak ama daha hic bi hazirligim yok en ufak bisi bile alamadim, cunku yurt disinda kaliyorum ve kinamda turkiyede olucagi icin ve burda kaldigim yerde guzel seyler olmadigi icin, herseyimi turkiyede almak istiyorum.

bazen dusunuyorum kina gecem icin neler yapabilirim diye. kizlara duvak fikri cok hos benimde aklimdan gecmiyo degil. gecen gun yine dusunurken aklima bisi geldi ve daha nisanlim ile paylasmadim ilk sizinle paylasayim. ben bisi dusundum ama daha tam karar veremedim nasil olsun diye.
hani miss turkey yarismalari oldugunda birinci olan serit takarlar miss turkey 2011 yazarlar ya, bende oyle bisi dusundum. ama nasil kulanacagimi bilemiyorum, yani ya bana ve nisanlima serit takalim ve ustundede "evleniyoruz" yazdiralim yada kizlara yaptirayim ve ustune "evleniyorlar" yazsin. ama bunu tabi butun kina gunu takmayiz, sadece belli saatlerde yani ogreneyin ben takarsam giriste kinaya gelirken takmayi dusunuyorum ve kizlar takacaksa kina yakilacagi zaman takarlar.
biraz karmasik yazdim umarim anladiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…