- 17 Mayıs 2011
- 48
- 16
- 98
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
biz rixos sungate teydik 10 gün oldu geleli otelden ayrılmak istemedik hiç.odaların büük çoğunluğu deniz+ havuz manzaralı bizimki öyleydi.rixosun sitesinde buraya geldikten sonra keşke diyeceğiniz tek sey 'düğünümü burada yapmamış olmak' yazıyodu.gercekten kusursuz...
Biz şuanda Voyage Belek düşünüyoruz..
Kısmetse erken rezervasyoın ile halledicez..
merhaba,
Sanırım tatilinizi yaptınız? Voyage Belek'te yaptıysanız biarz bilgi verebilirmisiniz otel hakkında? Bizde Voyage düşünüyoruzda.
teşekkürler,
sevgili maxx royalde çalışan ve balayına oraya gidecek olan arkadaşım,benmde çok hoşuma gitti orası ama çok tuzlu gibi geldi... :S kasım da kısmetse balayı bizim,fiyatlar nasıl canlarım?
maxx royal'den 2 gün evvel döndük, keşke daha uzun süre kalabilseydik. otelde hizmet müthiş, yiyecek içecekler çok lezzetli ve 1. kalite, odamız ise muhteşemdi (105 m2 corner suit'te kaldık, bütün duvarlar full camdı, inanılmaz bir manzarası vardı). tuzlu olmasa seneye de kesinlikle gitmek isterdim! gerçi ocak ayında rezervasyon yaptırdığımız için nerdeyse yarı yarıya maloldu ama gene de tuzlu tabi :S
fashionrose
Bizde ekimde kıbrıs mercure otel balayı yapıcaz inşallah. Heyecanla gün sayıyorum...
bizde ekim sonunda balayına gidicez de kıbrıs mercure düşünüyoruz acaba fiyatlar nasıl ?
fashionrose
Bizde ekimde kıbrıs mercure otel balayı yapıcaz inşallah. Heyecanla gün sayıyorum...
bizde ekim sonunda balayına gidicez de kıbrıs mercure düşünüyoruz acaba fiyatlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?