- Konu Sahibi speedy-gonzales
Evet canım. düğün sohbeti için diğer topiğe gel istersen kaynatmayalım burayıda aklinialirimsmile
hangi topik canım link atarmısın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. düğün sohbeti için diğer topiğe gel istersen kaynatmayalım burayıda aklinialirimsmile
hangi topik canım link atarmısın ?
Arkadaslar bende 28 mayis evlenecegim insallah :)
Yurtdisinda kaliyorum, ve balayi icin kesinlikle turkiye istiyorum.. Adam&eve oteli ve Voyage Belek arasinda kaldik fiyatlarda daha tam belli degil, adam&eve icin cok tuzlu diyorlar offh kafam karisti
benimde kısmetse 28 mayısta ama henüz karar vermiş değiliz nerede balayı yapcaz.
nişanlım ölü deniz diyordu ama bilemiyrm.
erken rezerv. yaptırıcaz bizde
bizimde eylülde bizde ölüdeniz marmaris gibi düşündük ama bakalım
erken rezervasyon tarhi ne zaman oluyor kizlar eger dugun 28 mayis ise :)?
bizimde düğünümüz 25 haziranda.yer olarak ben ege istiyordum ama egenin suyu o tarihlerde soğuk olur diyorlar.akdeniz düşünürüz belkide.
şubat-mart gibi erken rezervasyonlar başlıyormuş sanırım.dediğiniz otellerin fiyatları ne kadar olur sizce?bir de kaç gün konaklama düşünüyorsunuz?
Evet ya ortalama fiyatlar nasil meselaaa, voyage belek, gunlugu ne kadar ortalama?
28 mayıs için 2 ay sonra fln yaptırılabilinir herhalde.
sitelerden bakmak lazım aslında
biz kasim-aralik gibi evleniriz. uludag düsünüyoruz bakalim :)
bizim düğün de nisan 2011 olacak.nişanlımla antalyaya karar verdik ama detaylarını konuşmadık.artık konuşmaya başlasak iyi olacak galiba:)) balayı için antalyada tavsiye edebileceğiniz yerler var mı arkadaşlar?
ne zaman evleneceksinki. abant olabilir- ets turdan bak cnım istanbula yakın tüm otellere
3 nisan canım ..fiyat bakımından uygun olsun ,ama rahat olsun tabi varsa :lepi: