• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hafta sonu gelebilse bencede çok güzel olurdu emoşlada görüşmüş olurduk.
Kıskandım valla nede güzel kahve ile sohbet edersiniz şimdi ohhh...

allah korusun kuzum sen hamişsin yorma zaten kendini çok yorulmasın tosunumuz:1:

Aman ona göre ne var el ense yatıyo içerde :)) Neyse mesai bitimi 6 da ama ben yavas yavas toplanıp kaçıyım kızlar uzun bi aradan sonra bugün yemek yapıcam kocacım içine sevginide kat dedi :)) Bende olur paşam dedim :)) Dikkat edin kendinize öpüyorum hepinizi iyi akşamlar:64::49:

nurgülüm c.tesi müsait olursan buluşmak istiyoruz sende gelirmisin ?

aaaaaaaaa geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın olurmu görmedim ben gelmeyi çok isterim ama işler yoğun olduğu için eşimde cumartesileri tam gün çalıştığı için bende tam gün çalışacağım kuzum zaten benimki aksi burayı bile bilmiyor bilse bi dünya laf der zaten o yüzden ben gelemem onun için şimdiden hepinizden ayrı ayrı özür dilerim hepinizi çok merak ediyorum aslında görmeyide çok istiyorum ama biliyorsun sen benimkini kuzum :2:

aaaaaaaaa geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın olurmu görmedim ben gelmeyi çok isterim ama işler yoğun olduğu için eşimde cumartesileri tam gün çalıştığı için bende tam gün çalışacağım kuzum zaten benimki aksi burayı bile bilmiyor bilse bi dünya laf der zaten o yüzden ben gelemem onun için şimdiden hepinizden ayrı ayrı özür dilerim hepinizi çok merak ediyorum aslında görmeyide çok istiyorum ama biliyorsun sen benimkini kuzum :2:

biliyorum kuzum..hepimizinki öyle ama izin almaya çalışıcaz..
kızlar bi önerim var c.tesiye kadar boşanalım sonra evleniriz tekrar kocişlerimizle..madem gelemiyonuz :1:

biliyorum kuzum..hepimizinki öyle ama izin almaya çalışıcaz..
kızlar bi önerim var c.tesiye kadar boşanalım sonra evleniriz tekrar kocişlerimizle..madem gelemiyonuz :1:

deli kız allah seni ne yapsın emi ben bırak nişanlılığı sevgiliyken bile arkadaşlarımla buluşamıyordum izin vermiyordu benimki dur bakalım ama kısmet nerde buluşacaksınız

kızlar akşama yufka alıcam pazardan ıspanak almıstım onu börek yapıcam..
oktay ustanın tariflerinde çiğ koyuyo..annem haşlayıp süzdürürdü..içine peynir ve kırmızı biber..
sizce nasıl yapayım..fikri olan varmı ??

kızlar akşama yufka alıcam pazardan ıspanak almıstım onu börek yapıcam..
oktay ustanın tariflerinde çiğ koyuyo..annem haşlayıp süzdürürdü..içine peynir ve kırmızı biber..
sizce nasıl yapayım..fikri olan varmı ??

evet var şeker hemen söyleyeyim soğanı yağda kavur ıspanaklarıda doğra bi kaba koy sonra o kavurduğun soğanıda içine dök karıştır öyle koy soğanları kavurmazsan diri kalıyor ıspanakları çiğden yap çok güzel oluyor kuzum yaptıktan sonra fırına koyarkende üzerine yumurta sarısı yoğurt biraz sıvıyağ bir kapta karıştır sürdür kızarana kadar pişir hmmmmm afiyet olsun

akşamları buralara pek kimse ugramıyo heralde :4: biz kocişle akşam yemeğimizi yedik meyvemizi yedik birbirimizde yedik ::)) şimdi o maç seyrediyo bende bi bakınyım dedim ama ooo in cin top oynuyo canım burda :27::27:Bu gece dükkanı ben kapayım o zaman sabah siz acarsınız kuzular sabah doktorda randevum çünküm birazcık gec gelicemm :))

Durun bakıyım bi iki tahminde bulunayım

Edaxx cık kesin mutfaktadır çay demliyodur. yada meyva falan hazırlıyodur.
Eminede yine misafir vardır kesin ya kardesleri yaa arkadasları
Eda nın da kocası kesin maç izliyodur Eda da ya çamaşır topluyo yada kesin temizlikfalan yapıyodur.
Kübra kocasını ikna etmek için çalışmalardadır heralde:1:
Aylin kesin uyumuştur canım yazık kötüydü bugun cam açık yatma kız sakın.
Nurgul un yerinde olsam ben bu saate kesin bayılmış olurum o kadar yoldan geldikten sonra.
Nilay sevdiceğiyle telde konuşuyodur şimdi Sevdiceğii Nilayyun fıstıgım diye diye ikna çabalarındadır:66:
Ayşede hımmm ımmmm heralde şeyyy:1:

Kızlar gece gece eğlence çıkarıyorum valla kendime samimiyetinize güvenerek yazdım bunları kızmayın bana tamam mı:30:

Hepinize musmutlu gecelerr muahhh:54::54:

Back
X