- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #96.261
niye kızdın bebişim ya..(
yok tatlım kızarmıyım ben size hiç emineyi bende görmek isterim keşke haftasonu gelsede buluşmaya katılsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kızdın bebişim ya..(
naber şekerler ne yapıyorsunuz
Vakit geçsin diye batak oynuyorum![]()
bende deli gibi çalışıyorum![]()
Bende işleri sallıyorum bigün bi tarafımda patlıcak ama ne zaman bakalım :))
allah korusun kuzum sen hamişsin yorma zaten kendini çok yorulmasın tosunumuz![]()
allah korusun kuzum sen hamişsin yorma zaten kendini çok yorulmasın tosunumuz![]()
nurgülüm c.tesi müsait olursan buluşmak istiyoruz sende gelirmisin ?
aaaaaaaaa geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın olurmu görmedim ben gelmeyi çok isterim ama işler yoğun olduğu için eşimde cumartesileri tam gün çalıştığı için bende tam gün çalışacağım kuzum zaten benimki aksi burayı bile bilmiyor bilse bi dünya laf der zaten o yüzden ben gelemem onun için şimdiden hepinizden ayrı ayrı özür dilerim hepinizi çok merak ediyorum aslında görmeyide çok istiyorum ama biliyorsun sen benimkini kuzum :2:
biliyorum kuzum..hepimizinki öyle ama izin almaya çalışıcaz..
kızlar bi önerim var c.tesiye kadar boşanalım sonra evleniriz tekrar kocişlerimizle..madem gelemiyonuz![]()
deli kız allah seni ne yapsın emi ben bırak nişanlılığı sevgiliyken bile arkadaşlarımla buluşamıyordum izin vermiyordu benimki dur bakalım ama kısmet nerde buluşacaksınız
beşiktaşş kuzummmmm..
peki kuzum söz vermiyorum ama izin alırsam gelirim ama gelemiyorum diye ne olur bana kızmayın olurmu şirketteki kızlar bile diyorlar seninki izin vermez gelemeyeceğini biliyoruz diye
kızlar akşama yufka alıcam pazardan ıspanak almıstım onu börek yapıcam..
oktay ustanın tariflerinde çiğ koyuyo..annem haşlayıp süzdürürdü..içine peynir ve kırmızı biber..
sizce nasıl yapayım..fikri olan varmı ??