2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim eşim çıkarmaz öyle sağolsun.
asar herşeyini. bitek pantolonu güzel asıyorum diye ben asıyorum.

deniz neredesinnnnnn

önceki akşam makineyi boşaltıyordum yemekten önce yardım edeyim mi dedi seslendi sen bilirsin dedim.
gelmiş yardım ediyo. dedim sen bilirsin diyince geldin.
diyoki yardıma ihtiyacın olmasa gelme derdin. :):)

fıstıkğım ne dükkanı
üç tane maşallah bursaya gelince benide alsana çalışayım iş bulmakla uğraşmayım DDDD

benim eşim çıkarmaz öyle sağolsun.
asar herşeyini. bitek pantolonu güzel asıyorum diye ben asıyorum.

deniz neredesinnnnnn

önceki akşam makineyi boşaltıyordum yemekten önce yardım edeyim mi dedi seslendi sen bilirsin dedim.
gelmiş yardım ediyo. dedim sen bilirsin diyince geldin.
diyoki yardıma ihtiyacın olmasa gelme derdin. :):)

ayhhh Aslıııı kocanı uyarmıyormusun canım?

Canım 3 ay uyardım :) Yapma etme, surat yaptım trip yaptım ama ıhhh.
Fayda etmiyo :) Zaten ben onun bekarlık hallerini biliyorum.
Odasına girmek için yerdeki engelleri atlayarak zıplayarak ulaşıyodun koltuğuna, kanepesine
ki annesi hasta halinde bile toplamaz dağınıklığını.
Bir kaç parça şeyini kirliliğe atıyorum. Bir kaç bardak mutfağa götürüyorum.
Birde küllüklerini döküyorum :)) Düşününce elime yapışmıyo. İlklerde çok takıyodumda şimdi takmıyorum.
E 30 yaşından sonra değiştiremem ben onu. Öyle kabullendim. Sürekli başında vır vır edince zaten tınlamaz bisüre sonra.
Annesi hala söylenir ama söylediğiyle kalır. İyisimi çenemi yormuyorum :)) Her güzelin bi huyu vardır diye teselli ediyorum kendimi hahaha

yok Aylin sen doğru olanı yapıyorsun,
mesela yeni öğrendiğim bişey var.... deneyimli hatunlar dediler ki; ütü yapdıktan sonra ütülediğin şeyleri sen kaldırma
herşeyi ayır koy yatağın üstüne herkes kendi kıyafetini kaldırsın. Dün gündüz ütü yaptım, ilk defa çamaşır sepetim bomboş oldu
ütü de yaklaşık 3 saat sürdü bende dediklerini dinledim bütün herşeyi yatağa koydum asılması gerekenleri astım dolabın kapağını açık bıraktım
sonra eşim gelince hadi bunları toplayalım dedim
hiç itiraz etmedi, ellerine sağlık hanım bidaha kendini bu kadar yorma dedi böylelikle ne kadar iş yaptığımı gördü
sonra cocuk olunca daha rahat edermişiz öyle yapınca. evde erkekler sorumluluk almazmış kadının vermesi gerekiyor muş bende veriyorum:))
sizde öyle yapın

çok doğru eda. çok beğendim.

gel canım öğle arasında dükkana beklerim vallahi. Sen bursaya günü birlik mi geliyorsun. tramisu 5 dakikamı almadı benim rahat ol

çok iyi yapmışsın eda nazar boncuğu koyuyorum.
Ben öyle yapsam onları benim kaldırmamı bekler kaldırmaz eminim bundan. öyle kalır günlerce belki...
Bana en başından beri dediği ben temizlik yapmam o konuda yardımcı olmam :S
Yemek falan yapar ama adamın temizliğe gıcığı var. Keşke değişse değiştirebilsem ama hiç ümidim yok hiçç

bende geçende öyle yaptım yatağın üstüne katladım koydum baktım yerleştirmiş

gel canım öğle arasında dükkana beklerim vallahi. Sen bursaya günü birlik mi geliyorsun. tramisu 5 dakikamı almadı benim rahat ol

buketcim haftaya 2 günlüğüne gelicem. bundan önce 4 kez hep günü birlik geldim. ondan sonraki hafta hele 3 gün üst üste.
bi fırsat olursa sizi görmek isterim ama nerede kalıcaz napıcaz sizlere yakın mı bilemedim.

hımm evet mantıklı
gerçi benimkinin benim az iş yaptığımla ilgili bi düşüncesi yok ama
kendi gözüyle görmesi daha güzel tabi

hmmm sizlerden öğrendiğim bi bilgi daha

benimki sağolsun yapıyor da arkasından sen benim gibi kocayı nerden bulacaksın diyor ha ha ha

dükkana yakın yerde olursan gündüz beklerim canım akşamada eve beklerim buyur gel

mükemmeliyetçi ve titiz olduğu doğru canım ama rahatsız olduğu durumda tozdan veya dağınıklıklıktan olabilir kendi yapıyor sağolsun

fıstıkğım ne dükkanı
üç tane maşallah bursaya gelince benide alsana çalışayım iş bulmakla uğraşmayım DDDD

özelden yazarım şeker reklam olmasın:) İstersen benim yerime 19 a kadar dükkan bekleyebilirsin:)

Son düzenleme:
dükkana yakın yerde olursan gündüz beklerim canım akşamada eve beklerim buyur gel

teşekkür ederim buketcimm.

slm bebeişlerr amma konuşmuşsunuz yahuu çeneniz mi düştü:)) herkes evli tabii kaynatacak konu çokk :)
turuncu hoşgeldin gülüm. eskiden bitek benle elçin evliydi topikte ne zor günlerdi.
oh be evlendiniz artık. buket bile evlendi düşünsenize.
:)

darısı 3 gelinimize.

hemşo bu kocişler çok çakalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…